Nemačka - sve sto želite da znate a ne smete da pitate Filipenka
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
U Čehi AfD uzburkala duhove danas pozivanjem na ukidanje Benešovih dekreta. Cijela antiimigrantska scena, tzv. pristojni Česi su dočekali AfD kao osloboditelja od Merkelice i neomarxističkog terora EU. Sad im pucaju mozgovi.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
Kao naši naci zbitoglavi koji se kunu u Orbana.
Zašto, oh, zašto se nacionalisti svih zemalja ne mogu ujedinit? Kako to? Kako to? Kako to?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Ne mogu da se ujedine, ali se jako uzajamno poštuju.
Dok ne izvade mape.
_____
William Murderface wrote:Zašto, oh, zašto se nacionalisti svih zemalja ne mogu ujedinit? Kako to? Kako to? Kako to?
"Nije mi jasno..."
William Murderface wrote:Dok ne izvade mape.
Pa onda kame
ARD iznosi veoma slične prognoze: pic.twitter.com/M9DSPahkr2
— DW Српски/Srpski (@DW_Srpski) October 14, 2018
- Guest
klasicna levica ispod cenzusa, ali je danas ekosocijalizam jedina leva ideja koja moze da raste
Ovo ako je tacno je fantastican rezultat zelenih, ali cenim da su to skoro sve (sto im je prislo) raocarani SPDovci
- Guest
zeleno je uveliko novo crveno, samo sto ce to kod nas kasniti koju deceniju
xie saike wrote:zeleno je uveliko novo crveno, samo sto ce to kod nas kasniti koju deceniju
Док дође одговарајуће годишње доба?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
https://www.dw.com/sr/zemljotres-%C4%87e-zaljuljati-i-angelu-merkel/a-45886601
_____
- Guest
In this —the era of cruel and narcissistic leaders like Putin, Trump, Netanyahu, Kim Jon Un and Muhammad bin Salman — boring old Angela Merkel is beginning to look like a saint.
— Barbara Ehrenreich (@B_Ehrenreich) October 12, 2018
Eh, da nije bilo nje i sličnih, ne bi bilo ni ovih potonjih.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
da, nacisticka gamad se ne bi pojavila u celom svetu, kao sto nije ni ranije, bravo.
Pa u pravu je Polip, bar delimično. Nacoši rade šta rade, ali njihov proboj je u ogromnoj meri posledica merkelizma. Da ne pominjem kako je odnjihala Orbana, a sad se kao čudi.
_____
Znači, da zaobiđemo za trenutak Angelu, ali CSU ni u jednom scenariju ne može da izgleda kao "saint". Da krepaju sutra onako totalno to bi bio divan dan za čovečanstvo.
Летећи Полип wrote:Eh, da nije bilo nje i sličnih, ne bi bilo ni ovih potonjih.
Неко прти, неко трти.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
KinderLad wrote:Znači, da zaobiđemo za trenutak Angelu, ali CSU ni u jednom scenariju ne može da izgleda kao "saint". Da krepaju sutra onako totalno to bi bio divan dan za čovečanstvo.
Ma naravno, ali ne moze se govotiti o njima a izbeci Angela.
_____
Ja nju vidim kao Vučičevu dadilju.
Mogla bi ostati upamćena kao simbol propasti liberalizma. Cijela karijera između 2 izjave. Od Der Ansatz für Multikulti ist gescheitert, absolut gescheitert! do Wir schaffen das. Historija glavinjanja od ćoška do ćoška.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.