16:15
Било једном у Кини, филм
12
18:35
Било једном у Кини 2, филм
12
20:35
Било једном у Кини 3, филм
Nema na čemu
Approximately 20,000 cases of rape occurred within the city during the first month of the occupation.
yoyogi wrote:Čitao sam o nekom starcu Kinezu iz San Franciska, Kineska četvrt. Imao je 90 godina, kaže da je od 15. godine radio u porodičnoj vešernici 70 godina bez dana odmora.
Čitao sam da novi upravnici železare Smederovo, Kinezi, ne mogu da shvate da radnici posle smene idu svojim kućama i svojim porodicama. Što ne stanuju u fabrici? U Kini se stanuje u fabričkom smeštaju.
U Thai je ove godine došlo 20 miliona Kineza, jedan jedini nije viđen na plaži da sedi pod suncobranom i pije koktel u boji. Neprestan pokret, nema izležavanja. Dođu na plažu, iskupaju se i odu. Uglavnom se samo islikaju, čak i ostaju u uličnoj odeći (Koh Larn)
Mentalitet je toliko daleko od Zapadnog a tek od srpskog. Zapad je za njih nepouzdan, lenj, sklon hedonizmu, inferioran u ljudsko vrednosnom smislu. To je kineski nacionalizam, toliko veliki da se i ne ispoljava ispadima, jednostavno, to je stanje i za drugo ne znaju. Ide i do fizičke odbojnosti: Kineskinje ne mogu da shvate da belog muškarca neko može da smatra seksualno poželjnim a Kinezima su bele žene seksi kao ulične bandere. (Pričao mi jedan, kao da je heroin u pitanju, da je u Amsterdamu "probao" Ukrajinku, za pare).
Kina je imala dva loša veka, to je u životu nacije ništa, kao seljaku dve nerodne godine. Sada je u toku povratak na scenu.
Neprestano učenje, rad rad i rad, to je podloga spektakularnog kineskog uzdizanja.
Da Srbija dođe pod njihovu upravu, googlatorska fasciniranost izgooglanim bez nemanja pojma šta je ispod, brzo bi se pretvorila u organizovanje ilegalnih grupa da Kinezima, kao Prle i Tihi Nemcima, noću pale i miniraju postrojenja i vrše diverzije.
Zuper wrote:...
Nece, yoyogi, Kina na Srbiju. Suvise je daleko i na svoju sferu uticaja okrenuta, istorijski. Plus mora da "preskoci" mnogoljudniju bratsku Indiju i islamski svet.
Ali ce svakako pomoci Srbiji posredno...
William Murderface wrote:A vidi ovog Munlajta, sabotira rusko-japanski rat. Sedi, bre, čoveče i uživaj u spektaklu.
Japan protiv Rusije nema nikakve šanse ni u ratu, ni u arhitekturi, ni u kozmičkim istraživanjima, jer je američka polukolonija, ali ti to naravno ne znaš.yoyogi wrote:William Murderface wrote:A vidi ovog Munlajta, sabotira rusko-japanski rat. Sedi, bre, čoveče i uživaj u spektaklu.
To treba natući na glavu onaj 3D uređaj, džojstik, pustiti video igru i lepo izrokati Japan pa da vide oni sa kim imaju posla.
otto katz wrote:Japan protiv Rusije nema nikakve šanse ni u ratu, ni u arhitekturi, ni u kozmičkim istraživanjima, jer je američka polukolonija, ali ti to naravno ne znaš.yoyogi wrote:
To treba natući na glavu onaj 3D uređaj, džojstik, pustiti video igru i lepo izrokati Japan pa da vide oni sa kim imaju posla.
fikret selimbašić wrote:Zuper, gle kakav dan na RTS 2.
Било једном у Кини, филм
12
12
Nema na čemu
otto katz wrote:A jebenti, Zuperiška, ja te moram gurati, skroz si propo. Daj majkumu trgni se malo!
yoyogi wrote:Samo se vratite na Smederevo (Železaru), kako su vas Kinezi razguzili. Prosto mi dođe žao Srbije kada se njom tako manipuliše, kao igračkom.
yoyogi wrote:fikret selimbašić wrote:Zuper, gle kakav dan na RTS 2.
Било једном у Кини, филм
12
12
Nema na čemu
To stvarno tako ide po programu? Uvlačenje. Doopelizanje.
U Kini se nisu skidali sa državne TV "Lude godine" da stanu uz "one-child policy".
Ni "Valter brani Sarajevo", Bata Živojinović tamo poznat lik.
Razlika je u tome da to Kina koristi u svoje propagandne svrhe, čudi me da je neko mislio da će da im uzvrati emitujući njihove filmove. Bar toliko dobro mislim o srpskoj publici. To se gleda?