https://www.timesofisrael.com/iran-foreign-minister-says-kushner-to-blame-for-lebanon-crisis/
Блиски исток
- Post n°51
Re: Блиски исток
Iran foreign minister says Kushner to blame for Lebanon crisis
https://www.timesofisrael.com/iran-foreign-minister-says-kushner-to-blame-for-lebanon-crisis/
- Post n°52
Sources say that @KingSalman will deliver a speech tomorrow to abdicate in Favor of his son Mohamed Bin Salman
Unconfirmed: Reports that High ranking Saudi Princes and other officials have fled to Iran to seek asylum
ovo drugo je tragikomično ako je istinito
Unconfirmed: Reports that High ranking Saudi Princes and other officials have fled to Iran to seek asylum
ovo drugo je tragikomično ako je istinito
- Guest
- Post n°54
Liban i Saudijska Arabija su u ratu, tvrdi Jerusalem Post.
Saudi Arabia said on Monday that Lebanon had declared war against it because of attacks against the Kingdom by the Lebanese Shi'ite group Hezbollah.
Saudi Gulf affairs minister Thamer al-Sabhan told Al-Arabiya TV that Saad al-Hariri, who announced his resignation as Lebanon's prime minister on Saturday, had been told that acts of "aggression" by Hezbollah "were considered acts of a declaration of war against Saudi Arabia by Lebanon and by the Lebanese Party of the Devil."
- Post n°56
Au
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°57
Pa kako ce ratovati, raketama, samoubicama...avionima?
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°58
Pa ne moraju da budu u kontaktu da bi bili de fakto u stanju rata.
A ovo lici na pocetak veceg proxy konflikta sa Iranom.
A ovo lici na pocetak veceg proxy konflikta sa Iranom.
DUBAI (Reuters) - The Saudi-led military coalition fighting against the Houthi movement in Yemen said on Monday it would close all air, land and sea ports to the Arabian Peninsula country to stem the flow of arms to the Houthis from Iran.
Last edited by Blind Lime Pie on Mon Nov 06, 2017 10:35 pm; edited 1 time in total
- Post n°59
Mislim, mogu samo da izjavim za televizor da mi je Threads uvek bio realniji (i time vise horor) od The Day After...
_____
alt-lib
- Post n°60
Na sta misli taj ministar kada govori o napadima Hezbolaha na S. Arabiju?
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°61
Ointagru Unartan wrote:Na sta misli taj ministar kada govori o napadima Hezbolaha na S. Arabiju?
Da je raketni napad na aerodrom u Rijadu izveo Hezbolah iranskom raketom sa teritorije Jemena pod kontrolom Hutija. Dakle to je libanski cin rata pocinjen iranskim oruzjem na teritoriji Jemena.
- Post n°62
najveca opasnost za covecanstvo posle Drugog svetskog rata
- Guest
- Post n°63
The Saudi minister said the missile was manufactured in Iran and smuggled in parts into Yemen, where it was assembled and launched with the help of "operatives from the Iranian Revolutionary Guards and Hezbollah."
Saudi Arabia reserves "the right to respond in the appropriate manner at the appropriate time," he said.
- Guest
- Post n°64
Hubert de Montmirail wrote:najveca opasnost za covecanstvo posle Drugog svetskog rata
apsolutno. sve ostalo je prema ovome obračun služinčadi.
- Post n°65
Blind Lime Pie wrote:Dakle to je libanski cin rata pocinjen iranskim oruzjem na teritoriji Jemena.
Фали ли ту неко? Ирак, Исис, Сирија, Катар? Или имају кворум?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°66
Blind Lime Pie wrote:Hubert de Montmirail wrote:najveca opasnost za covecanstvo posle Drugog svetskog rata
Dodaj na celu situaciju Bibija i onog degena u Vašingtonu...
- Post n°67
Hubert de Montmirail wrote:Blind Lime Pie wrote:
Dodaj na celu situaciju Bibija i onog degena u Vašingtonu...
Додатни слој пост-пост-мрс-пост-ироније је којим погледом твој аватар гледа на написано.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°69
jbg Bušova i Obamina taktika je toliko fejlovala da Iran sad ima otvoreni koridor do Libana..."arapsko proljeće" im se vratilo kao bumerang, i sad je spalo na ovu dvojicu da čupaju tu šta se iščupati može što se tiče američkoizraelskih interesa
- Post n°70
diktotar wrote:ko tamo ima nuklearne rakete?
Izrael. Mada postoje neke polusumanute sumnje u vezi Irana.
_____
alt-lib
- Post n°71
Da budem precizan, ne da Iran ima rakete, nego da ima bojevu glavu
_____
alt-lib
- Post n°72
MNE wrote:jbg Bušova i Obamina taktika je toliko fejlovala da Iran sad ima otvoreni koridor do Libana..
На тренутак сам прочитао "до Либије"... а онда, јебига, можда и до тамо.
_____
- Post n°73
Blind Lime Pie wrote:Ointagru Unartan wrote:Na sta misli taj ministar kada govori o napadima Hezbolaha na S. Arabiju?
Da je raketni napad na aerodrom u Rijadu izveo Hezbolah iranskom raketom sa teritorije Jemena pod kontrolom Hutija. Dakle to je libanski cin rata pocinjen iranskim oruzjem na teritoriji Jemena.
To mi je prvo palo na pamet, ali ne odgovara hronologiji. Raketni napad izvrsen je nakon pomenutog razgovora sa Haririjem i njegove ostavke.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°74
Jes, sad je problem Obama, a ne ludi Tramp koji preti raskidom nuclear deal-a sa Iranom, flertuje sa Bibijem sve u 16 i postavlja čoveka s nadimkom Mad Dog na mesto sekretara za odbranu.
et MNE
et MNE
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°75
Nego ja sam budala što ulazim u raspravu s čovekom koji veruje u Picagejt.
_____