Poziv svim gledaocima Ravne gore
- Post n°76
Re: Poziv svim gledaocima Ravne gore
Meni bijednom će biti dosta, ako nekad bačite koju mrvicu s vlastelinskog stola, poput ovog izlaska buahaha.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°77
ako te pali koprofagija nema problema, dobices mrvice tog remek dela srbijanske tv produkcije
- Post n°78
Isti scenarista.otto katz wrote:Meni bijednom će biti dosta, ako nekad bačite koju mrvicu s vlastelinskog stola, poput ovog izlaska buahaha.
- Post n°79
Trebalo bi da češće obrađuje motiv izlaska, svaki put bude urnebes.beatakeshi wrote:
Isti scenarista.
_____
- Post n°80
Btw, sinoć bio "Kad budem mrtav i beo" na rts2.
- Guest
- Post n°81
otto katz wrote:Meni bijednom će biti dosta, ako nekad bačite koju mrvicu s vlastelinskog stola, poput ovog izlaska buahaha.
Kad me ćale savetuje pred izlazak u grad. pic.twitter.com/uqn3UAWL5R
— Beskrupulozan (@MilosAJovanovic) February 19, 2018
- Post n°82
hit ove epizode
'care, ti nisi normalan'
rastko je odoleo pričvrljivanju i zamonašio se ispred freske svetog save,
prepodobnoj dubravki su pokrili mokre lokne
stefan je pričvrljio sestru
'njega je krstio katolički pop, jer pravoslavnog nema u blizini'
dostaje opao trešizam, sad je samo dosadna.
'care, ti nisi normalan'
rastko je odoleo pričvrljivanju i zamonašio se ispred freske svetog save,
prepodobnoj dubravki su pokrili mokre lokne
stefan je pričvrljio sestru
'njega je krstio katolički pop, jer pravoslavnog nema u blizini'
dostaje opao trešizam, sad je samo dosadna.
- Post n°83
Baš su loši Nemanjići. Mogu da se gledaju, isto kao što hleb od prekjuče može da se jede, ali opet samo na silu. Vidim da je serija baš povukla burne reakcije na račun kvaliteta, i gomilu idotskih tekstvoa sa obestrane političke bare. Meni je toliko bljutava serija, da nemam ni neku emotivnu reakciju na nju. Za razliku od Senki na Balkanu, gde sam za tihdva sata koliko sam je gledao, zamalo dobio strabizam prevrćući oči. Senke doduše imaju tu vrednost kao svojevrsan lakmus test. Nepogrešivo se samo smarači lože na nju.
Inače, vidim povika na Nelevića za ulogu Nemanje. Meni je on jedna od retkih solidnih tački u seriji.
Inače, vidim povika na Nelevića za ulogu Nemanje. Meni je on jedna od retkih solidnih tački u seriji.
- Post n°84
Dobrodosao!
Ovo te castim jer si sve u pravu!
Za razliku od Senki na Balkanu, gde sam dva sata koliko sam je gledao, zamalo dobio strabizam prevrćući oči. Senke doduše imaju tu vrednost kao svojevrsan lakmus test. Nepogrešivo se samo smarači lože na nju.
Ovo te castim jer si sve u pravu!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°85
Ит из ај, Леклерк. Јел' тако, Васо?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°87
Pa vi izistinski ne gledate Nemanjiće. Sram vas bilo!
_____
- Guest
- Post n°88
Šalje mi večeras drugar par primera politizovanog novogovora ubačenog u Nemanjiće, kao da su za/od Vučića pisani, i setih se da sam jutros čitao Cimermanov intervju iz 1999. o Miloševiću gde ima i ovaj deo:
Svaka sličnost je slučajna.....
Jedan novinar mi je rekao da Milošević toliko duboko zalazi u kontrolu medija da piše scenarije za pojedinačne televizijske emisije.
Svaka sličnost je slučajna.....
- Post n°89
Siroma Glogovac, Bog da mu dušu prosti, se trudi, pa i oduhovi malo ovo sranje. Ali dzabe, sranje je sranje.
- Post n°90
ja gledao sinoc prvu epizodu. upisa' se.
vojin cetkovic sa nekom ljubavnicom...kadrovi su drama...kaze ova u grcu: "de, bice sve ok...samo se pazi da ti ga vukan ne sukne odzada"
mislim se...ovako srbin prosecan vidi danasnju zenu: tu je da kudi i upozorava, bude politicki samosvesna, a stoga spremnu da trpi i razume svoga (politickog) coveka. uvek spremnu da pere sudove i pruzi coveku utehu zarad neke bolje buducnosti koja nikako da stigne.
vojin cetkovic sa nekom ljubavnicom...kadrovi su drama...kaze ova u grcu: "de, bice sve ok...samo se pazi da ti ga vukan ne sukne odzada"
mislim se...ovako srbin prosecan vidi danasnju zenu: tu je da kudi i upozorava, bude politicki samosvesna, a stoga spremnu da trpi i razume svoga (politickog) coveka. uvek spremnu da pere sudove i pruzi coveku utehu zarad neke bolje buducnosti koja nikako da stigne.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°91
http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3010183/sokantne-tvrdnje-srpskog-istoricara-kraljica-elizabeta-potomak-nemanjica
- Guest
- Post n°92
tooooo Nada Macura u Nemanjićima
Treba da glumim mletačku princezu jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u "Nemanjićima" glumiti to - otkrila je ona u Exkluzivu
- Post n°93
Kad neko izgovori ovakvu rečenicu jedan gramarnaci u svetu umre.
- Post n°94
Не рече који јој то аутентичан лик прави друштво.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°95
Nadi Sargin se mora priznati da ima pojavu.
- Post n°96
Garant će da kaže Nemanjićima da se oblače slojevito i izbegavaju jaču hranu.
- Post n°97
Mislim da ne govorite o istoj Nadi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°98
Spremte se spremte...
Dosta skromnija najava nego svojevremeno za RG. Sedam godina
Прошло је седам година од завршетка велике телевизијске серије „Равна Гора“, која је реализована у корподукцији РТС-а и „Контраст студија“.
Аутор пројекта и глумац, Радош Бајић који је у филмској нарацији први проговорио о српским поделама и драматичним догађајима у Другом светском рату, из потпуно нове историјске и уметничке визуре, припрема нови играни филм и тв серију, под радним насловом Ваздушни мост.
Реч је о великом филмско-телевизијском пројекту који је инспирисан једном од највећих акција спасавања савезничких пилота која је изведена у пролеће и лето 1944. године у селу Прањани, подно Сувобора и Равне Горе.
У прањанском крају још увек се прича о чувању оборених авијатичара. У скоро свакој кући бринули су о пилотима, члановима посаде бомбардера.
„Једна велика драма у којој је срспски народ показао доброту, човекољубље, патриотизам. Они су показали огромну солидарност и одавде, са овог места је пет стотина младића, Американаца, Енглеза, нешто мало Италијана и Француза отишло својим кућама и у слободу“, рекао је Радош Бајић.
Мисија евакуације са импровизованог аеродрома на Галовића Пољу једна је од највећих у историји светског ваздухопловства.
Да исприча своју причу припрема се велика филмска интернационална екипа коју ће поред „Контраст Студија", сачињавати и амерички и други страни продуценти са којима су разговори у току.
Пред њима и аутором је тежак задатак, да иако није историјска реконструкција не одступају од историјских чињеница.
„Ми правимо једно сопствено виђење наше приче, једну имагинарну причу, значи о људима који су представници тог времена. То је једна уметничка призма, једна филмска нарација о догађајима и људима који су практично хероји тог времена“, истакао је Бајић.
Идеја за пројекат „Ваздушни мост“ постоји одавно. Половином прошле године Радош Бајић је позван да буде први аутор овог великог и значајног пројеката, а у раду на сценарију ће поред тимова историчара, експерата, консултаната, учествовати и наши најзначајнији драматурзи и
сценаристи, али и млади талентовани аутори.
„Ја учим кроз овај пројекат, упознајем се са историјским чињеницама. Све ово велики је изазов и обавеза за мене као млађег члана овог тима, да помогнем и да дам свој допринос да ова прича буде интересантна“, рекао је косценариста Страхиња Маџаревић.
Према плану продукције очекује се да ће снимање Ваздушног моста трајати две године, на локацијама у Србији и у свету, а да се свечана премијера пројекта може очекивати на јесен 2021.године.
Dosta skromnija najava nego svojevremeno za RG. Sedam godina
- Post n°99
To je valjda trebalo da producira Miskovicev mali.
Inace, gledao sam nedavno poljsku Ravnu Goru/Senke nad Balkanom. Zove se Kurir. Majko mila, koja tresina. Morate da gledate!
Inace, gledao sam nedavno poljsku Ravnu Goru/Senke nad Balkanom. Zove se Kurir. Majko mila, koja tresina. Morate da gledate!
_____
- Guest
- Post n°100
Izguglah o Kuriru, zanimljiva je biografija glavnog lika serije. Vidio sam i trejler, 1:38-1:42 podsjeća na Nijemčev govor sa kraja Valtera.