ko je autor? bez guglanja!
- Korisnik
- Post n°151
Re: ko je autor? bez guglanja!
Ima ponešto poente u tekstu, ovo oko resursa. Vučić i opozicija koja mu se u tom delu ne protivi će zapadu koristiti dok ne privatizuju svaki resurs od čije će dobiti najveći deo ići preko grane a Srbija dobiti februar kurac na biciklu i uništenu životnu sredinu.
- Post n°152
Ali što je ovaj čovek toliko opsednut (redovnim!) seksom?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°153
ima četvoro dece, seks u tim uslovima zahteva posebnu logistiku
- Post n°154
Verovatno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°155
Šali se Plačkica, a istina je nešto drugo - on ima patološku potrebu da obogaćuje jezik seksualnim aluzijama. Kada pričate sa njim, vidite da je u pitanju kompulzija, da mora to da radi. U osnovi, on tako jebe.
- Post n°156
Једанаести полни орган, језик?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°157
Nema važnijeg pravnog i političkog dokumenta od završne reči Slobodana Ružića, advokata oštećenih u suđenju za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije. Ružić je staloženo, sa stavom koji je važniji od odnosa prema konkretnom predmetnom delu, dokumentovao spregu države, političkog progona, medijskog terora i organizovanog kriminala. Pamflet „Ćuruvija dočekao bombe“ bio je pretnja celog sistema, ne samo usamljenog režimskog bota. Pamflet je bio najava realizovana likvidacijom Slavka Ćuruvije i zatiranjem tragova (Kurak i njegov gazda itd). Ako Filozofski, i bilo ko od potpisnika, bude povređen, na bilo koji način oštećen, poznata su imena koja su se poslužila manirom kriminalnog pamfleta iz 1999.
_____
- Post n°158
ovo je iz današnjeg danasa zdenko tomanović?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°159
Toplo, ali ipak promasaj.
_____
- Post n°160
bas pazljivo citam novine
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°162
Jeste!
_____
- Post n°163
" Saradnja i sukobi generacija su kodovi modernog razvoja. Nikad nisam koristio nastavničko ili naučno zvanje u karijeri koja nije akademska. "
Uhhhhhhh jbt, napisa naučnik koji studente od dvadeset godina isteruje redovno iz lifta jer zaboga, liftovima se isključivo prevozi nauka fakulteta.
Uhhhhhhh jbt, napisa naučnik koji studente od dvadeset godina isteruje redovno iz lifta jer zaboga, liftovima se isključivo prevozi nauka fakulteta.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°164
nije to ništa, u jednoj mojoj bivšoj firmi su bili wc za ženske, wc za muške i wc za phd
- Post n°165
"Osporavanja, koja su svakodnevna, podnosim ćutanjem i optimizmom. Smatram da sam legitiman predmet napada, uvreda, kleveta, nekad i kriminalnih pretnji."
Ovo ko da piše Sandulivić, samo fali ono jer mi Republikanci...
Ovo ko da piše Sandulivić, samo fali ono jer mi Republikanci...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°166
Kakve dodake imaju ta toaleta za Phd?
_____
- Post n°168
Solus_Rex wrote:Kakve dodake imaju ta toaleta za Phd?
Ima i na FF profesorski i asistentski WC, ništa posebno jedino što je primereno čist.
- Post n°169
Čučavac?
Nego jel NS još u onom Bebinom Institutu ili kako se to već zove?
Nego jel NS još u onom Bebinom Institutu ili kako se to već zove?
- Post n°170
Quincy Endicott wrote:Solus_Rex wrote:Kakve dodake imaju ta toaleta za Phd?
Ima i na FF profesorski i asistentski WC, ništa posebno jedino što je primereno čist.
Ma nema, bar ne na III i IV gde se zaključavaju iznutra. Profesrski bi pre u caffe Monumentu jer su nikotin friendly
- Post n°171
bio je gore na V, kad se uđe u hodnik levo, pored Suzanine kancelarije. bio je zaključan
- Post n°172
"Jer, mali narod ... može obezbediti svoju budućnost, tj. ravnopravno mesto među narodima, samo ako bude stajao u prvim redovima društvenog napretka. Ukoliko u njemu ne nađe odgovarajuće mesto postaće podređeni privezak i gluva provincija ovog ili onog imperijalističkog ili hegemonističkog sistema."
- Post n°173
- Šta trenutno spremate?
- Film iz ruske istorije, u saradnji sa našim i njihovim producentima, a uradio sam i još nekoliko scenarija. Od njih bih posebno istakao onaj za dugometražni film o svetom despotu Stefanu Lazareviću, urađen u saradnji sa igumanijom Pavlom iz manastira Manasija. Tu je još jedan projekat, rađen na temu srpskog stradanja u proteklih stotinak godina, prema romanu Miće Milovanovića, a kroz sudbinu i ispovest pravoslavnog monaha Prohora.
Osim toga, osnovao sam i Institut za nacionalnu strategiju, čiji sam predsednik. Najvažniji projekat Instituta je izrada posebnog sajta, na nekoliko jezika, o stradanju dece u NDH tokom Drugog svetskog rata.
- Film iz ruske istorije, u saradnji sa našim i njihovim producentima, a uradio sam i još nekoliko scenarija. Od njih bih posebno istakao onaj za dugometražni film o svetom despotu Stefanu Lazareviću, urađen u saradnji sa igumanijom Pavlom iz manastira Manasija. Tu je još jedan projekat, rađen na temu srpskog stradanja u proteklih stotinak godina, prema romanu Miće Milovanovića, a kroz sudbinu i ispovest pravoslavnog monaha Prohora.
Osim toga, osnovao sam i Institut za nacionalnu strategiju, čiji sam predsednik. Najvažniji projekat Instituta je izrada posebnog sajta, na nekoliko jezika, o stradanju dece u NDH tokom Drugog svetskog rata.
- Post n°174
Да би се Држава претворила у Територију прво је потребно демонтирати Државу, јер једино Држава може да се супротстави мултинационалним компанијама, односно једино она може да их принуди на неки компромис.Пошто су данас у моди кувари и емисије у којима се дају рецепти, ево сада рецепта за демонтажу Државе (видећете, врло је сличан рецепту за увођење тираније).Најпре, атомизујете друштво. Креирајте вештачке поделе: жене супротставите мушкарцима, хомосексуалце хетеросексуалцима, децу родитељима, студенте професорима, ученике наставницима, унуке декама и бакама, буџетске кориснике небуџетским корисницима, Београд, осталим деловима Србије, остале делове Србије, Београду. Затим смањите потребан ниво знања у основим и средњим школама, увећајте, до у бесвест, административне обавезе у школама и на факултетима (да људи буду запослени), понижавајте их и вређајте како бисте им изазвали фрустрације, јер их нико (Држава) неће бранити. Смањите, па укините националну историју (позовите на пуно насиља) и националну књижевност (избаците прво епику и романтизам; кажите да је застарело). Потом, наточите нечим јефтиним исто такве локалне полуинтелектуалце који ће потом уринирати по сваком центиметру културне историје властитог народа: Светом Сави, Вуку, Доситеју, романтичарима, Дучићу, Ракићу, Скерлићу, Црњанском, Андрићу, Настасијевићу, Пекићу, Павићу… апсолутно сваком: сви су фашисти. Укратко: српску књижевност свести на Изабрано дело Радомира вон Паланка.Затим то грејте на тихој ватри док се Држава не претвори у Територију, а онда од било које тзв. ,,власти” можете за цену бакшиша да купите а) изворе воде (нема ко да протестује) б) целу обрадиву земљу (нема ко да протестује) ц) рудна богатства (исто) д) све остало осим ваздуха. Потпомогните потом одлив домородачке биомасе (мушкараца и жена), како бисте напунили своје полупразне територије, а на ову територију одложите мигранте који вам нису потребни/тј које не можете да асимилујете. Обесхрабрујте било какав наталитет (позовите се на тзв ,,женска права” тј перманентно усађујте женама у главу да нема горе казне за жену од тога да буде мајка, те да деца само серу и плачу), а оно мало багре што се роди (дечаке и девојчице подједнако) вакцинишете чиме год хоћете (јер нико то неће проверавати); укратко, играјте се њиховим животима и пратите разултате, а затим слободно и по вољи користите природне ресурсе Територије, не размишљајући о последицама по локалне домороце (копајте никл где год га пронађете, градите микрохидроелектране где хоћете… уништавајте све што стигнете, јер сте ту само привремено). Ако се неко побуни: назовите га: а) ксенофобом б) фашистом ц) хомофобом, д) националистом, е) ,,мороном”. (И не дајте му да обуче жути прслук).
_____
- Post n°175
Da nije Milenče?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!