VUČIĆ POZVAO CIPRASA DA POSETI SRBIJU
Vučić je pozvao je svog grčkog kolegu Aleksisa Ciprasa u posetu Beogradu i očekuje da će Srbija biti prva zemlja koju će on posetiti na Balkanu.
Premijer je rekao da su odnosi Srbije i Grčke "iskreno prijateljski".
"Razgovarao sam telefonom s Ciprasom i pozvao ga da dođe u Beograd. Očekujem da Srbija bude prva zemlja koju će posetiti na Balkanu. Priredićemo mu veličanstven doček, on je veliki srpski prijatelj", rekao je Vučić.
Srbija će, dodao je, to političko prijateljstvo da gaji i razvija bez obzira na različite stavove o ekonomskim merama.
Muzičke reference na vesti
- Post n°26
Re: Muzičke reference na vesti
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°27
Kremlin posts images of Vladimir Putin as health rumors swirl
The missing / He's missing, he's missing, he's missing
They took him away / The last days, the sinking shunned
The missing / He's missing, he's missing, he's missing
They took him away / The last days, the sinking shunned
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°28
Jer - Treća Srbija
Odbornik i prvi čovek novosadskih trećesrbijanaca Aleksandar Đurđev maltretirao je konobara Skupštine grada, tvrdeći da pokušava da ih potruje.
Đurđev je konobara ponižavao pred desetak ljudi u kabinetu svog stranačkog kolege, zamenika predsednika Skupštine grada Miroslava Ilića. Nakon odbijanja da popije „otrovanu“ kafu, Đurđev je šoljicu od besa razbio tako da je kafe bilo po celom kabinetu.
- Post n°29
Ferenz wrote:Jer - Treća Srbija
Odbornik i prvi čovek novosadskih trećesrbijanaca Aleksandar Đurđev maltretirao je konobara Skupštine grada, tvrdeći da pokušava da ih potruje.
Đurđev je konobara ponižavao pred desetak ljudi u kabinetu svog stranačkog kolege, zamenika predsednika Skupštine grada Miroslava Ilića. Nakon odbijanja da popije „otrovanu“ kafu, Đurđev je šoljicu od besa razbio tako da je kafe bilo po celom kabinetu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°30
Успех jе пут, а не циљ, и на том путу мора да се пада и не сме само да се одустане, а Србиjа то данас доказуjе, поручио jе премиjер Aлександар Вучић.
Paris Power Ballad - watch more funny videos
_____
- Post n°31
na sve vesti
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°32
Rekonstrukcija - kratka, ali slatka
Izvor: Tanjug
Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će rekonstrukcija vlade biti "kada bude bila" i da će trajati "kratko, ali slatko".
_____
- Post n°33
Гојковићи без заштите
У праву је био Саша Јанковић када је ових дана за „Време” изјавио да је случај Гојковић управо показао потребу за постојањем заштитника грађана. Невоља је у томе што цео проблем ту и почива. Јер за Гојковиће из Лознице, грађане Србије који од 1993. године не могу да расветле тачне околности под којим су трагично изгубили сина, Саша Јанковић је био најгори могући избор за заштитника. Оног дана када је Србија 2007. године изабрала свог првог омбудсмана, Гојковићи нису добили заштиту, они су изгубили наду.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°34
27/05/2015 20:36Zamenik gradonačelnika Beograda i predsednik Gradskog odbora DSS za Danas
Andreja Mladenović: Ideja DSS se neću odreći
_____
- Post n°35
INTERVJU Muharem Bazdulj: Ponovo je vreme danka u krvi
_____
- Post n°36
_____
- Post n°37
Zajednički slogan DSS i Dveri na predsojećim izborima, "Sreća", dok će na pokrajinske izbore izaći sa sloganom "Ne dam zemlju".
- Post n°38
saundtrek za south carolina primaries
- Post n°39
pogresan topik
- Post n°40
this gives me goosbumps
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°43
_____
- Post n°46
_____
- Post n°47
Вучић: Треба чешће да уђемо у хрватске ципеле а Хрвати у српске
( he, ovo me 'seti na Deksu i odomaćeni™ izraz - "dobro parče dupeta" u "Kišnim psima" )
- Post n°48
1 na volej
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°49
Ljiljana Smajlović dobila otkaz u Politici
_____
- Post n°50
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future