Spirit of Football
- Post n°251
Re: Spirit of Football
iako je fudbal objektivno bio loš
- Post n°252
Za mene 1974. 1990 je za mene vec calcio moderno.KinderLad wrote:Ono sto je za kole kokakola, to je za svetska prvenstva SP 1990
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°253
meni najbolji album bio mexico 86. za italiju 90 nisam znao da su pre prvenstva vecina stadiona tamo bili teske ruine.
- Post n°254
u Paninijevom albumu SP 1990 su slike stadiona u stvari makete, jer su Italijani naravno kasnili sa rekonstrukcijom
ipak je meni najbolje jer je prvo koje sam ispratio. i danas sve znam, sve golove Tomaša Skuhravija, Kvan Hvang Bo koji skida paučinu sa ćoška španskog gola, Oskar Vašington Tabarez na klupi Urugvaja, Škoti koji plaču posle poraza od Brazila jer idu kući...
ipak je meni najbolje jer je prvo koje sam ispratio. i danas sve znam, sve golove Tomaša Skuhravija, Kvan Hvang Bo koji skida paučinu sa ćoška španskog gola, Oskar Vašington Tabarez na klupi Urugvaja, Škoti koji plaču posle poraza od Brazila jer idu kući...
- Post n°255
i naravno najsexy engleski tim svih vremena
- Guest
- Post n°256
pa meni je realno isto prvo koje sam ispratio "sa razumevanjem" + bio u firenci, iso bi na sve ali me izjebo prijemni za srednju. stadioni su stvarno bili jezivi, pola je npr umesto betona imalo blato i zemljustinu izmedju tribina, stadion fiorentine npr je bio teski seoski fudbal, jer su tamo pokacili slike pre i posle adaptacije i rekonstrukcije.
- Guest
- Post n°257
Mnogi ga ne vole, često i među najgore u svrstavaju, i u rl i na internetu. Meni je najdraže i najbolje, imam više sjećanja sa njega nego sa zadnja tri.
Meni je koka kola među EP ono iz '96.
Meni je koka kola među EP ono iz '96.
- Guest
- Post n°258
ja italiju pamtim po istorijskom uspehu naseg kameruna
evropsko najbolje ono kad je marko van basten pljusiro dasajevu valjda iz coska
- Guest
- Post n°259
diktotar wrote:ja italiju pamtim po istorijskom uspehu naseg kameruna
Na tom prvenstvu Njemačka nije bila prvak
Oba ta prvenstva odgledo, vidio više dobrih utakmica na ovom iz '96. Par klasika odigrano.
I Kamerun 1990. kupili me već na otvaranju.
- Guest
- Post n°260
i ja obožavam Italiju '90 i dan danas se sećam trenutka kad sam popunio album, al realno jebeš svecko gde je Toto Skilaći prvi strelac.
- Guest
- Post n°261
Dvije polufinalne utakmice su meni u top deset ikad odgledanih.
- Guest
- Post n°262
Djamolidine Abdoujaparov wrote:i ja obožavam Italiju '90 i dan danas se sećam trenutka kad sam popunio album, al realno jebeš svecko gde je Toto Skilaći prvi strelac.
dejvid o'liri iz irske mi je bio poslednja sličica, sećam se kao da je juče bilo kad sam ga zalepio
- Post n°263
U to vreme sam golove slavio sa "Omam Bijiiiik"
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°264
ficfiric wrote:U to vreme sam golove slavio sa "Omam Bijiiiik"
Ekeke Ebvele
I Klinsman&Mateus.
- Post n°265
Jesteda.Hubert de Montmirail wrote:i naravno najsexy engleski tim svih vremena
_____
- Post n°266
Jairzinho, Rivelino. I divio sam se strancima što imaju takva imena da zvuči opasno kad zabiješ, a ne Oblak, Buljan. Goool Obb-laaak! Buljljljaaan!fikret selimbašić wrote:ficfiric wrote:U to vreme sam golove slavio sa "Omam Bijiiiik"
Ekeke Ebvele
I Klinsman&Mateus.
Jedino je Karasi zvučao malo jače, ali nije mi bio toliko bitan. Ostalo sve bezveze, Pav-lo-viiić, Jer-ko-viiiić.
_____
- Post n°267
Ima materijala i medju domacim igracima. Elem, moj prvi kontakt sa Vosom je bio kad sam jednog dana, pre polaska napolje, u novinama video naslov "Rad i Vojvodina usli u prvu ligu". Nisam ni znao sta je prva liga ali to nije bio razlog da na fudbalu ne pocnemo da se delimo na Rad i Vojvodinu.
U novinama sam video i sastav u kom su dominirala imena tipa Tanjga, Kartalija, i ostala prezimena koja su bila smesna mojim vrsnjacima. I dok su druga deca vikala Kareka i Maradona, ja bih krenuo sa loptom vicuci Taaaanjgaaaa i dok se drugi smeju, ja bih se sa loptom usetao u gol. Dragan Gacesa u karijeri nije video onoliko golova koliko ih je meni tad namestio
U novinama sam video i sastav u kom su dominirala imena tipa Tanjga, Kartalija, i ostala prezimena koja su bila smesna mojim vrsnjacima. I dok su druga deca vikala Kareka i Maradona, ja bih krenuo sa loptom vicuci Taaaanjgaaaa i dok se drugi smeju, ja bih se sa loptom usetao u gol. Dragan Gacesa u karijeri nije video onoliko golova koliko ih je meni tad namestio
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°268
otto katz wrote:Jairzinho, Rivelino. I divio sam se strancima što imaju takva imena da zvuči opasno kad zabiješ, a ne Oblak, Buljan. Goool Obb-laaak! Buljljljaaan!fikret selimbašić wrote:
Ekeke Ebvele
I Klinsman&Mateus.
Jedino je Karasi zvučao malo jače, ali nije mi bio toliko bitan. Ostalo sve bezveze, Pav-lo-viiić, Jer-ko-viiiić.
Gudelj. Ne zvuči stranski ali nadavao sam se golova u njegovo ime. Mnogo loše mi je bilo kad je na dnevniku objavljena vijest da zbog bolesti završava karijeru.
Ovo je sa Starog placa:
Bilino polje, mnogo mi draga ova slika.
- Post n°269
Jednom sam i ja viknuo Gudelj, a deda dok je prolazio pita - gundelj??
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°271
fikret selimbašić wrote:otto katz wrote:
Jairzinho, Rivelino. I divio sam se strancima što imaju takva imena da zvuči opasno kad zabiješ, a ne Oblak, Buljan. Goool Obb-laaak! Buljljljaaan!
Gudelj. Ne zvuči stranski ali nadavao sam se golova u njegovo ime. Mnogo loše mi je bilo kad je na dnevniku objavljena vijest da zbog bolesti završava karijeru.
Ovo je sa Starog placa:
Bilino polje, mnogo mi draga ova slika.
Zar ovo nije stari stadion Celika? Blatusa?
- Post n°272
haha i ja isto. doduse, jedno 5-6 godina posle. no i dalje je bilo referentnoficfiric wrote:U to vreme sam golove slavio sa "Omam Bijiiiik"
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°273
moj cale, kojeg inace fudbal uopste ne zanima, je imao obicaj da, kada smo igrali i kada bi mi dao gol, vice PELE DIDI VAVA GOOL
- Post n°274
Vratimo se ozbiljnim temama.
Posto je opste uverenje u Britaniji da je tim ozbiljniji sto im je timska maskota gluplja, ekipa Grantham Towna se ozbiljno potrudila.
Srdacno, Isaac the ginger-bread man.
Posto je opste uverenje u Britaniji da je tim ozbiljniji sto im je timska maskota gluplja, ekipa Grantham Towna se ozbiljno potrudila.
Srdacno, Isaac the ginger-bread man.
- Spoiler:
- Guest
- Post n°275
Hubert de Montmirail wrote:Zar ovo nije stari stadion Celika? Blatusa?
Jeste, stari je stadion.