“Imali smo problema sa državnim budžetom za Кraljevski kompleks koji se sastoji od dve palate koje je sagradio moj deda kralj Aleksandar I od Jugoslavije. Nadali smo se da bi Hanter mogao da pomogne svom ocu da reši problem“, rekao je Aleksandar za New York Post.
Karadjoke ☃
- Post n°551
Re: Karadjoke ☃
- Post n°552
Bacila si moju od zumbula kitu
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°553
Pre tačno 29 god. Srbiju je posetio prvi vesnik propasti - princ sa AliEkspresa koji je kiss the busen of postojebina.
— Balkan Utopia (@BalkanUtopia) October 5, 2020
Dočekaše ga Kačavenda, patrijarh i Mićunović koji se uzdržavao da ih ne jaše, a narod koji je sve stekao u socijalizmu urlao je da želi kralja i dizao 3 prsta pic.twitter.com/wxOatlKbNp
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°554
Prvi vesnik propasti...u oktobru 91-ve
- Post n°557
Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i Filip Karađorđević, princ naslednik, sreli su se u petak, na proslavi Dana nezavisnosti SAD.
Toliko stvari ovde ima...
1) otkad je vest da se X sreo sa svojim ocem Y??? Javnost obavestavaju kao da je to nesto posebno vazno?
2) lepo je kada te objedinjuje dan neovisnosti SŠA
3) viđu Prla kako i njega vozbuđuje vnimanije neovisnosti SŠA
4) pazi kako su se namontirali, ladno je između nesrećno nazvanog Filipa i rent-a-patrijarha umeštena nakežena supruga nesrećno nazvanog Filipa, koja je u fokusu sa njima iako stoji par metara iza. Neko bi pomislio da je ovo brižljivo dogovorena foto prilika da nabace fotku sa Prlom, koju je nesrecno nazvani Filip upropastio zatvorivsi oci u kljucnom trenutku
5) u tvitu ljubi Sorabiju, bivstvovanjem u beogradskoj SŠA gubernaturi. Pravi Sorab, koji ne vidi nikakav problem u raskoraku izmedju zivota koji zivi i vrednosti za koje se zalaze. Njegov nivo bi recimo bio tzv. beogradski sindikat, americkim repom protiv globalizma i budzetno finansiranim projektima protiv sistema!!!
6) da jebe oca*, ne mora taj slim fit sako, ako ce da ti stoji kao nekom raskrecenom nesrecniku koji se vraca iz kafane
* - crno-orkovska narodna gej-incest umotvorina, prikladna i jer su se upravo sreli i smatrali za shodno da nas obaveste
- Post n°558
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°559
* - rostiljanju i opijavanju do besmisla
- Post n°560
- Post n°561
- Post n°562
- Post n°564
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°565
На нашу велику жалост, ова вест нас је затекла док смо у обавезама у иностранству, па нисмо у прилици да и физички будемо са вама, али свим снагама подржавамо сутрашњи скуп који има за циљ заштиту културно-историјског наслеђе наше земље. 2/2
— Филип Карађорђевић (@PrincFilip1) September 30, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°566
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°567
Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i sin mu, princ naslednik Filip proslavili su odvojeno krsnu slavu Svetog Andreja Prvoznanog. Prvi na Dedinju, drugi na Oplencu. Pomirenju zavađenih Karađorđevića nije mogao da doprinese ni patrijarh Porfirije koji je to pokušao minule nedelje.
Princ Filip se sastao zajedno sa ocem i patrijarhom, a potom i sam sa patrijarhom. Ipak, pomirenja i zajedničke slave nije bilo.
- Slava je jedan od najvažnijih dana u godini za našu porodicu, dan kada porodica treba da bude jedinstvena i složna. Nažalost, nije tajna da u našoj porodici to još uvek nije slučaj i razlozi su svima poznati. O ovome sam razgovarao prethodne nedelje i sa svojim ocem, ali i s patrijarhom srpskim Porfirijem, kom sam beskrajno zahvalan na dobroti i želji da pomogne. Patrijarh je mudar čovek. Razgovarao je sa mojim ocem i sa mnom, nakon toga sam ja ponovo razgovarao sa patrijarhom i usaglasili smo se da se nisu stekli uslovi da ove godine porodica jedinstveno i složno proslavi krsnu slavu na dvoru na Dedinju - kaže za Kurir princ Filip i naglašava:
- Ne želim da budem ničiji dekor, deo nekog protokola i da šaljem lažnu sliku o jedinstvu i slozi kad jedinstva i sloge nema. Moj izbor je da smisleno, razumno i pre svega istinito i sa stavom idem kroz život jer mislim da to dugujem svojim precima.
Zato sam i ove godine na dan krsne slave na Oplencu, zajedno sa svojom porodicom i porodicom kraljevića Tomislava, ovde gde su grobovi naših predaka.
Princ Filip ističe da „ima podršku svoje braće, prinčeva Petra i Aleksandra“, te da se nada da će sledeće godine i oni biti sa njima na ovaj dan.
- Slavu na Oplencu proslavljamo sa blagoslovom patrijarha Porfirija i episkopa šumadijskog Jovana. Vrlo mi je važno da u svemu što radim imam blagoslov Crkve, posebno patrijarha Porfirija, koji se, baš kao i njegov prethodnik patrijarh Irinej, prema meni ophodi krajnje očinski i beskrajno sam mu zahvalan na tome. I kao što sam i njemu obećao, na jedinstvu porodice radićemo postepeno, korak po korak, ali nikako samo protokolarno i samo jer to javnost očekuje od nas. Karađorđevići moraju biti istinski složna i funkcionalna porodica, i ja ću učiniti sve da tako bude i u tome imam podršku svojih rođaka, potomaka kraljevića Tomislava i kraljevića Andreja, kao i kneginje Jelisavete - rekao je princ Filip.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°568
- Post n°569
- Ne želim da budem ničiji dekor, deo nekog protokola
reče čovek koji pripada kasti čija je jedina funkcija da bude dekor & deo protokola.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°570
- Post n°571
_____
- Post n°572
Prince Harry's decision to tell all in his book Spare has been slammed by Prince Philip of Serbia - who called the Duke of Sussex "disrespectful" and "too woke"
Prince Harry’s decision to open up about the Royal Family in his book Spare has been blasted as “disrespectful” by Prince Philip of Serbia.
Philip, 40, said that the Duke of Sussex, 38, was “making a lot of money” from his Netflix documentary and tell-all memoir - and added that he thinks Harry has become “too woke” since meeting wife Meghan Markle.
Harry is reported to have secured a £17 million ($20 million) four-book deal with Spare publisher Penguin Random House.
The memoir was officially released on Tuesday - with the English language edition selling more than 1.4 million copies on its first day of publication, making it the fastest-selling non-fiction book ever.
Meanwhile, Netflix reportedly paid £88 million ($100million) for Harry and Meghan's bombshell docuseries as part of a multi-year deal.
In an interview with GB News, Prince Philip of Serbia said: “It's all theatre, he's making a lot of money out of it, both him and Meghan. I think that's disrespectful towards the family.
“They said they wanted to be left alone, but here they are making $100 million Netflix shows and then he's going on to huge interviews and they are coming up with a book called Spare - it's probably some Freudian fantasyland in there.
“I used to sort of relate to Prince Harry when I was younger. He had the cheeky side, it was all quite fine and everything.
“I had respect for him but since he's got together with Meghan, and there’s nothing wrong with Meghan, but they became a little bit too woke.”
Harry’s book Spare has brought a new round of attacks on the Royal Family - two years on from his controversial interview with Oprah Winfrey, and just weeks after his Netflix documentary series levelled a fresh round of damning claims against the monarchy.
The Duke does not hold back in the book - with criticism directed towards Prince William and Queen Consort Camilla – as well as father King Charles and sister-in-law Kate Middleton.
Among the most explosive allegations in the book is the claim that William attacked Harry in a row over Meghan Markle.
Harry also claimed that the new Prince and Princess of Wales encouraged him to wear his infamous Nazi uniform to a 2005 fancy dress party.
In another section, he alleged his father Charles told his later mother Princess Diana that 'my work is done' after she gave birth to a 'spare' second son, before revealing he killed 25 people while serving as an Apache helicopter pilot in Afghanistan.
The memoir also contains a number of intimate revelations about King Charles - as well as some illuminating insights into royal life.
https://www.ok.co.uk/royal/prince-philip-serbia-slams-prince-28947441
- Post n°573
Карађорђе би данас био бeз сумње ватрени биткоиновац - и то само #bitcoin. Рударио би, стицао, подучавао друге и ревносно радио на ширењу децентрализоване мреже слободе. Играо би улогу у устанку против неправедног тренутног система заснованог на новчаном дугу познатог под именом…
— Филип Карађорђевић (@PrincFilip1) September 8, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°575
_____
????