Rodoljubiva muzika
- Post n°80
Re: Rodoljubiva muzika
Kačim ovo prvenstveno da bih proturila neverovatnog frika sa sumanutim rasponom glasa.
- Post n°81
Prvi put sam ga gulgala i preslušavala večeras, na ovo sam oktinula:
- Guest
- Post n°82
Pjevač je poginuo prije par dana, pjesma je hitčina i himna šiitskih milicija.
- Post n°83
ne, Italijani su bogovi svemira
neka promukla dama od stila falšira, ozvučenje crklo, komentator kašlje, publika zviždi, u prvom redu lože ukupno 850 godina robije zbog zloupotrebe službenog položaja i opet je do jaja
neka promukla dama od stila falšira, ozvučenje crklo, komentator kašlje, publika zviždi, u prvom redu lože ukupno 850 godina robije zbog zloupotrebe službenog položaja i opet je do jaja
- Post n°84
Zašto ja za ovo tek sada saznajem?
- Guest
- Post n°86
Hubert de Montmirail wrote:ne, Italijani su bogovi svemira
carski je ovo
evo pop* verzija va, pensiero, od čika al bana, mnogo volim ovaj osetno brži aranžman
- Post n°87
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°90
Ne znam da li pre ovde, na Ne mogu da prestanem da slušam ili Now playing...
- Guest
- Post n°91
hehe a pazi koliko ima osoba u ovom horu, u srbiji mislim da toliko nema fanova nob sve ukupno danas.
inace to su ti slovenci koji su sa cvecem docekivali naciste
inace to su ti slovenci koji su sa cvecem docekivali naciste
- Guest
- Post n°92
Povodom 25. godišnjice pjesme "Moj Ivane" koju je napisao Kuprešak Frano Aničić, 1.000 Ivana danas se okupilo na Kupreškom polju, čime su oborili Guinnessov rekord u okupljanju najviše osoba sa spomenutim imenom na jednom mjestu.
- Post n°93
Dobri im ovi opanci
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°94
klasicno zareigocijevanje, to su ti krajevi dje se noge peru snijegom i zapjeva sa kolegom
- Post n°95
Sramim se priznati, meni je Thompson odličan, baš volim da ga poslušam, njegovo stvaralaštvo ovaploćuje sve što ljudi vole - ljuti nacionalizam, atmosferu zadimljene zagorske konobe, kvazireligiozni sentiment, čednost, smernost i patrijahalnost karakteristične za dinarski kamenjar, mjetalsku estetiku kosijana i tesnih kožnih pantalona i sve to pevajući na melodije hitova grupe ABBA... Kudos.
- Post n°96
inače jebo to kako je danas, kada se okupljaju Ivani na Kupreškom polju da obaraju Ginisove rekorde, gde je ono vreme kada je to bilo zabranjeno, kada je to bio punk?
dani ponosa i slave
dani ponosa i slave
- Post n°97
Hubert de Montmirail wrote:Sramim se priznati, meni je Thompson odličan, baš volim da ga poslušam, njegovo stvaralaštvo ovaploćuje sve što ljudi vole - ljuti nacionalizam, atmosferu zadimljene zagorske konobe, kvazireligiozni sentiment, čednost, smernost i patrijahalnost karakteristične za dinarski kamenjar, mjetalsku estetiku kosijana i tesnih kožnih pantalona i sve to pevajući na melodije hitova grupe ABBA... Kudos.
Novi žanr: Dinaric Metal
_____
alt-lib
- Post n°98
Hubert de Montmirail wrote:inače jebo to kako je danas, kada se okupljaju Ivani na Kupreškom polju da obaraju Ginisove rekorde, gde je ono vreme kada je to bilo zabranjeno, kada je to bio punk?
dani ponosa i slave
Ne vredi, Mrzim Hajduk (i Torcidu). Sorry Otto
_____
alt-lib
- Post n°99
uh, nešto sam večeras u dobro raspoložen
- Post n°100
Malo šta me tako pali kao koščate dinarke garave kose sa talentom za muziku
- Spoiler: