http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/gospode-ovde-je-kao-u-njujorku-hrvatski-studenti-odlepili-na-beograd-foto/155232.phtml
srbin pobedio
- Post n°1
srbin pobedio
gospode, ovde je ko u njujorku
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/gospode-ovde-je-kao-u-njujorku-hrvatski-studenti-odlepili-na-beograd-foto/155232.phtml
- Post n°2
Re: srbin pobedio
timur chevket wrote:gospode, ovde je ko u njujorku
“Kolike su ceste, gospode, ovde je kao u Njujorku!”
...
Grupa od 450 studenata iz Hrvatske upoznala se i sa istorijom srpske prestonice. Autobuskom su obišli glavne znamenitosti grada, ali i a dok im je vodič preko mikrofona pričao o istoriji, mogli su se čuti komentari “ovde je kao u Njujorku”.
Kolicki li su ti Hrvatcici kad ih po 450 stane u autobus a nase ceste im izgledaju ogromne?
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°6
Баш сва три цара су из Срба у Лици?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°8
Миссим јебо цареве за које нико не зна.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°9
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°10
Hrvati sad iskopaju svoje kraljeve od 4 m. Gleda ih Semir Osmanagić i predaje kriglu.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°11
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°13
Talason wrote:aj da su rekli generalni direktori iz Srba, pa i da poverujem
Ček u Crnoj Gori da počnu sa pronalaženjem skeleta generalnih direktora iz Milozoika
- Post n°17
Jugohemija
- Post n°18
E Ćaća, ako se sećaš one priče o mom problemu sa francuskim insititutom. Pošaljem ja liku mejl ljubazan, kao poz brt kakva je situacija povodom onog slučaja. On me iskulira. Dva tri dana kasnije ja još jedan istovetan mejl. Opet iskul. Par dana kasnije pošaljem mu ako ne odgovorite u najkraćem roku žaliću se francuskoj ambasadi lično na vas. Lik za pola sata odgovara kako će biti neki popust videćemo tačno kakav i kako mi je baš pisao mejl kad mu stigao ovaj.
SRBIN POBEDIO
SRBIN POBEDIO
- Post n°19
Odlično! Tako treba sa njima.
- Guest
- Post n°20
Ako išta želite da izvučete od francuskog diplomatskog kora u Srbiji, kontaktirajte Nađu Petrovski, ona je neverovatno ekspeditivna, ljubazna i pametna osoba koja je od pamtiveka pri ambasadi i drugim telima.
- Post n°21
Izvini Kirko, sad tek videh tvoj post, hvala na sugestiji.
- Post n°22
Naslov na netu:
Italian stole 26m in jewelry from celebrities homes...
A u tekstu :
Jugoslav Jovanovic from Milan...
Italian stole 26m in jewelry from celebrities homes...
A u tekstu :
Jugoslav Jovanovic from Milan...
- Post n°23
While everyone was trying to figure out what NFTs were, we had one song on repeat #SpotifyWrapped pic.twitter.com/k0R6uKtcrI
— Dallas Mavericks (@dallasmavs) December 1, 2021
- Post n°25
To se širi, postaje trend.
Kardašijani.
+ Totenhem.
Kardašijani.
+ Totenhem.
Engleski premijerligaš Tottenham privukao je pažnju regionalne javnosti nakon što je na svom TikTok profilu objavio dribling jednog od najboljih igrača kluba Son Heung-mina i to uz stihove pjesme bh. turbofolkera Fadila Fazlije "Helikopter".
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.