Miloš Francuz i Novi DSS
- Post n°153
Re: Miloš Francuz i Novi DSS
Dobra ovo fotometrija.
Meni je super ta priča o moralnom integritetu čoveka kome je Čeda Jovanović (doduše, tada još nije LDP) saopštio koliko je glasova osvojio.
Meni je super ta priča o moralnom integritetu čoveka kome je Čeda Jovanović (doduše, tada još nije LDP) saopštio koliko je glasova osvojio.
- Post n°154
Veletin wrote:
Kakva proročka fotka. Valjda mu je Parović otkrio tajnu uspeha.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°155
William Murderface wrote:Dva su dakle aspekta - koalicije sa SNS i polozaj stranke unutar opozicionih koalicija. Sasvim je ispravno, ne slagati se sa tezom da DSS treba da podrzi zajednickog kandidata opozicije (jer postoje sustinske razlike izmedju DSS i ostatka opozicije). Nije u redu od Kostunice da iz penzije, donosi odluke o stranci, ali Kostunica je (iskljucivo snagom licnog integriteta) stranku odveo od grupe introvertnih intelektualaca do Nemanjine 11, tako da ono slusajmo coveka mozda ima sta za reci.
DSS od grupe introvertnih intelektualaca do Nemanjine 11 nije stiga zahvaljujuci Kostunicinom intigritetu, nego upravo zahvaljujuci opozicionoj koaliciji koja ga je izvela iz kabineta i stavila na mesto predsednickog kandidata. Srozavanje te stranje sa tadasnjeg rezultata, do ispadanja iz parlamenta, s druge strane, jeste licno&personalno Kostunicina zasluga. Ali nije mu dosta. Povratak stranke u parlament uprkos godinama njegovog truda da je spusti ispod cenzusa, nije okej i on mora da preduzme nesto po tom pitanju.
ja bih još malo proširio
da bi dss vodio politiku kakvu (gotam) želi da vodi njoj je potreban upravo dos, ne bužno kao njena koalicija s kojom uzima vlast nego kao skup stranaka koje definišu najveći deo političkog spektra u srbiji. njoj treba i ds i ldp sa strane da bi se mogla diferencirati u jednom koliko toliko razumnom političkom okruženju, gde ima još i profilisanije levice ali i desnice.
šta oni misle da rade pored
a) vučiča
b) dveri
c) radikala
d) zavetnika, naših itd itd
to niko ne zna, ne znaju ni oni zato što ta jednačina prosto nema smisleni rezultat. stoga ostaju pare.
pored vučića se neće baviti politikom ali možda uzmu pare. pored ds, ldp, levice, desnice se politikom još i mogu baviti.
po pitanju zajedničkog kandidata - ne radi se samo o uskoj stranačkoj poziciji nego o eventualnom pomeranju celog političkog polja, što je, imho, neophodno da bi se dss bavio politikom a ne samo vulinizmom.
- Post n°156
William Murderface wrote:Veletin wrote:
Na kraju će se još ispostaviti da je ovaj Parović krtica u redovima svih nacionalista, koji ide od jedne do druge nacionalističke partije, rovari i cepa ih iznutra, ljubi ga deda Blagoje.
- Post n°157
et Garganuta
Tačno tako. Oni su možda i mogli da izboksuju Jeremića kao kandidata ujedinjene opozicije, a ne bih isključio ni Sandu. Da ne pominjem da kosovski deo DSS-a jeste imao nešto što više nema niko drugi - pravo poverenje Srba s Kosova i moralni kapital koji bi dalje mogli da koriste.
Tačno tako. Oni su možda i mogli da izboksuju Jeremića kao kandidata ujedinjene opozicije, a ne bih isključio ni Sandu. Da ne pominjem da kosovski deo DSS-a jeste imao nešto što više nema niko drugi - pravo poverenje Srba s Kosova i moralni kapital koji bi dalje mogli da koriste.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°158
Veletin wrote:
ГОТОВА ЈЕ !!!
субота, 11. октобар 2014.
Александар Никитовић: Одговор Санди Рашковић или кратка анатомија једног срозавања
Kakav je ovo odvratan lik, jbt.
_____
- Post n°159
Ali "istorijske odluke za Srbiju"
U kojem od paralelnih svetova živi ta grupa građana?
U kojem od paralelnih svetova živi ta grupa građana?
- Post n°160
Ne radi tinypic, pa ne mogu da postavim fotku, te evo ovako.
Boško, blažen među ženama:
https://twitter.com/BoskoObradovic/status/794614977931911168
- Guest
- Post n°162
plachkica wrote:Ne radi tinypic, pa ne mogu da postavim fotku, te evo ovako.
sve dragice nikolic i natase jovanovic
- Post n°163
ALO! SAZNAJE Uhapšen visoki funkcioner DSS-a
J. P. | sad
Funkcioner DSS-a Uroš Janković uhapšen je danas zbog sumnje da je počinio krivično delo prevare.
Uroš Janković, Foto: Printscreen
Predsednik beogradskog GO DSS-a Uroš Janković uhapšen je danas zbog sumnje da je počinio krivično delo prevare.
--------------
Zanimljivo. Ovo moze biti igra da se dss kao predstavi da je opozicija. Ipak je doticni bio glavni da dss udje u koaliciju sa sns na Vracaru.
J. P. | sad
Funkcioner DSS-a Uroš Janković uhapšen je danas zbog sumnje da je počinio krivično delo prevare.
Uroš Janković, Foto: Printscreen
Predsednik beogradskog GO DSS-a Uroš Janković uhapšen je danas zbog sumnje da je počinio krivično delo prevare.
--------------
Zanimljivo. Ovo moze biti igra da se dss kao predstavi da je opozicija. Ipak je doticni bio glavni da dss udje u koaliciju sa sns na Vracaru.
- Post n°165
Rekao bih da je ovo poznato malo duze za Vucica i da je korisceno pri formiranju vlasti na Vracaru. Pitanje je samo zasto je sada izvuceno?
- Post n°166
Evo i odgovora:
DSS uhapšenom funkcioneru platio jemstvo od 50.000 evra
----------------
Vuciceva posalica da se vrati ulozeni novac.
DSS uhapšenom funkcioneru platio jemstvo od 50.000 evra
----------------
Vuciceva posalica da se vrati ulozeni novac.
- Post n°167
Bio sam pre neko veče na slavi kod drugara čiji je ćale visoki funkcioner dss-a (moguće bivši, ne pratim). Bio je i Koštun, baš je omatorio, zdedio se nekako.
- Post n°168
Баш чудно, тек су му 73 лета.
- Post n°169
Ma ok, nisam ni razmišljao o tome, samo ga dugo nisam video nigde, pa mi je bilo iznenađujuće.
- Post n°171
Ako je pitanje za mene - nemam pojma, samo sam mu rekao dobro veče i doviđenja kad sam dolazio/odlazio, inače sam bio u drugoj prostoriji, "sa mladima" i bliže iću i piću.
- Post n°172
Како се исправно каже, "бивши функционер ДСС" или "функционер бивше ДСС"?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°173
plus mu je prošle godine umrla žena koja se baš namučila, i on živi sam. life is taking its toll.
- Post n°174
et paće
Mislim da je "bivši funkcioner bivše ds" skup koji obuhvata najviše političara.
Mislim da je "bivši funkcioner bivše ds" skup koji obuhvata najviše političara.
- Post n°175
Бивши функционер бивше ДСС (Рет.).