Teško će to ići bez centra. Pogotovo u odbrani i u skoku. Hečer (plej) dobar, Robinson (dvojka) skoro pa ništa.
Vrhunac večeri: nestaje struje, umesto upaljača mobilni i ori se "Vučiću pederu"!
Filipenko wrote:Vujošević: Pare s Kosova nisu u Partizanu
beatakeshi wrote:
Vrhunac večeri: nestaje struje, umesto upaljača mobilni i ori se "Vučiću pederu"!
Блок_64 wrote:Filipenko wrote:Vujošević: Pare s Kosova nisu u Partizanu
Вујошевићу се може веровати.
Он и Даниловић нису никада нигде приказали како је потрошен и један једини динар добијен од државе и сада се он јавља да паламуди.
Filipenko wrote:Блок_64 wrote:
Вујошевићу се може веровати.
Он и Даниловић нису никада нигде приказали како је потрошен и један једини динар добијен од државе и сада се он јавља да паламуди.
Dok je Čović prikazao? Mahao listovima sa ekselima, par grafikona i pie chartova? Na konferenciji onako saopštio "na to smo dali 100 hiljada, na ovo 20 hiljada, na ono 250 hiljada"? Transparentno nas obavestio koliko sponzora koji su tobože privatni moraju tu da budu zbog paradržavnog reketa?
Mislim, ne kontam kako možeš da to podvodiš pod kategoriju "pokazati" kao nešto što je relevantno za bilo šta. Majstori sa obe strane topčiderskog brda mogu samo da dozvole reviziju plus finansijsku policiju (ali ne u trenucima kada njihova bratija kontroliše te organe) pa da pričamo; ovako to nema veze sa vezom jer mogu da kažu bilo šta. Kao što i govore. Seti se recimo onih izjava od pre par godina "Rešili smo" kada bi se neki igrač bunio za plate. Pa se tripujete kako je taj neko isplaćen, a igrač u stvari dobije tužbu od kluba koji mu duguje pare kako bi se doveo u spor dug prema njemu tokom transfer roka. To je taj tip "otvorenosti."
ostap bender wrote:
http://www.telegraf.rs/sport/2371120-leo-vesterman-napisao-dirljivo-pismo-vujosevicu
beatakeshi wrote:Hačer ok, dobar šut, organizacija onako, Ratkovica povređen, Pot solidan,
Robinson , Vanja na nivou od pre 2 sezone
Andrić izgleda izgubljeno za košarku, Vrabac izašao iz povrede, imam neku nadu al mi je dublja strepnja, Karahodžić ništa
Novica je Novica i na jednoj nozi, Birčević bi se tukao
Majstorović je fizički slab, Luković i Koprivica
Sve u svemu ako ne dovedu centra biće zlo i naopako.