Ovo je postala privatna igrica MR-a.
Partizan by Ostoja
- Post n°977
Re: Partizan by Ostoja
zalizani sa vucicima protiv choa. veceras najavio pojacanja za partizan i buducnost za PO, do kraja nedelje.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°979
Kad bi mi doveli Teodosica, tacno bi braca prodala Telekom i dali @MiskoRaznatovic da dovede Jokica.
— Salaso (@groningenovac) February 11, 2019
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°980
Jebote, vi dovedete Kej Si Riversa i onda gledate koje to jadnike potpišu komšije. Ličite na one babetine koje ne mogu ni nakon useljenja u vilu koju im je obezbedilo uspešno potomstvo da prestanu da gledaju preko plota šta komšija donosi sa pijace.
- Post n°981
mene lično boli kurac koga ćete da potpišete, završili ste posao sa trenerom. ovo sa jaramazom je ionako politička stvar posle blama sa seržom.
ukratko, radujem se ćevapima u ostapovoj režiji. pošto za titulu umesto kc riversa i kuzmare treba da potpišemo javora i boltauzera a tu je već posao završen.
ukratko, radujem se ćevapima u ostapovoj režiji. pošto za titulu umesto kc riversa i kuzmare treba da potpišemo javora i boltauzera a tu je već posao završen.
_____
#FreeFacu
- Post n°982
kondo je ko neka sportska amelija pulen. realnost mu se slomila.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°983
jel si smislio gde me vodiš?
_____
#FreeFacu
- Post n°984
U gepek, u skladu sa tradicijom KKP
- Post n°985
_____
#FreeFacu
- Post n°986
Top rebounder of Turkish league, Devin Williams (17,7ppg and 11,9rpg) and participant of Turkish All star game, moved from Buyukcekmece to Buducnost Voli! #BeoBasketbeatakeshi wrote:Ovo je postala privatna igrica MR-a.
MR me podseća na Mifunea/Klinta u Jodžimbu/Za šaku dolara
- Post n°987
Ciganska stoka, kako ih seru ova sranja na kraju sa skokovima u napadu i sutevima iz pizde materine iz ocaja.
- Post n°988
Aaaaaaa bravo sudija!!!
A govnarcic Edin vice "prosudite sami", dok se vidi kako je prljavo cigance okesano o Lendejlov lakat!
A govnarcic Edin vice "prosudite sami", dok se vidi kako je prljavo cigance okesano o Lendejlov lakat!
- Post n°989
Toeto, kup je Vucicev!
Da mi je liznuti kondove suze...
Da mi je liznuti kondove suze...
- Post n°990
moze kondov kurac, posto nemamo suze u meniju?
_____
#FreeFacu