Tjednik
- Post n°26
Re: Tjednik
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°27
A naš čovek dobar, na leba da ga mažeš. Ali dobar i glup - braća rođena.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°28
Ja se Rajčića sećam iz emisija Mire Adanje Polak.
Najbolji prijatelj svih holivudskih zvezda.
(Je l znate da već imate akcenat*
-To mi i mama kaže!)
-To mi i mama kaže!)
- Post n°30
Pazi, da nema njega kao posrednika, ja bih bio spreman da poverujem da je Tramp zaista nešto izbrabljao u svom stilu, u fazonu, ne može da škodi, možda i pridobije neki srpski glas, a onda kad je video medijsku reakciju, napravio se blesav. ALi potšo je tu Rajčić, nemam nikakve dileme da ih je on nasankao.
Zapravo i sam Nedeljnik to priznaje u ovom delu:
Wording je ovde presudan, ne kaže da su dobili mejl od Javorski, a još manje sa njenog mejla, nego da su dobili mejl koji ona potpisuje, a onda dalje pišu kako su poverovali Rajčiću a zbog slika koje im je dostavio. Šta ima njemu da veruju ako im je ona poslala mejl? ALi im nije ona poslala, nego im je verovatno "prosledio" on. I onda je sve jasno.
Zapravo i sam Nedeljnik to priznaje u ovom delu:
Mejl koji smo dobili potpisuje Suzan Javorovski, inače šefica izbornog štaba kampanje Donalda Trampa za Indijanu i jedna od viših medijskih savetnika Donalda Trampa.
Proveravali smo ko je Suzan Javorovski, poredili njegove odgovore, koji ni najmanje nisu ličili na prepisku s Rajčićem. Uostalom, verovali smo njemu koga je srpska dijaspora podržala u predstojećoj predsedničkoj kandidaturi u Srbiji kao i filmskom i producentskom stažu koji se da proveriti.
U prepisci s glavnim urednikom Rajčić nam je slao svoje slike s potpredsedničkim kandidatom Majkom Pensom i najvažnijim republikancima. I poklonili smo mu poverenje.
Wording je ovde presudan, ne kaže da su dobili mejl od Javorski, a još manje sa njenog mejla, nego da su dobili mejl koji ona potpisuje, a onda dalje pišu kako su poverovali Rajčiću a zbog slika koje im je dostavio. Šta ima njemu da veruju ako im je ona poslala mejl? ALi im nije ona poslala, nego im je verovatno "prosledio" on. I onda je sve jasno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°31
hihi ima još!!!
http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/vladimir-rajcic-intervju-je-dosao-sa-samog-vrha/
[size=56]Vladimir Rajčić: Intervju je došao sa samog vrha[/size]
Ja sam im dao lično pitanja na susretu s kojeg objavljujete slike. I rečeno mi je da je sjajna ideja da se Tramp ponovi svoj stav kojim se izvinjava Srbima. Kao što ste videli celog dana niko nije demantovao intervju, da bi kasnije kada se pojavio tekst u kojem su lažno privezane Srebrenica i Trampova izjava, neko odlučio da se sakrije iza tog intervjua, kaže Rajčić
http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/vladimir-rajcic-intervju-je-dosao-sa-samog-vrha/
- Post n°32
plachkica wrote:Ja se Rajčića sećam iz emisija Mire Adanje Polak.
-To mi i mama kaže!)
_____
- Guest
- Post n°33
Молићу зашто уважени продуцент није на оном Васином гласачком листићу?
Не знам ни сам шта је јача референца: Недељников углед или српска дијаспора? Сличан се сличном радује...
verovali smo njemu koga je srpska dijaspora podržala u predstojećoj predsedničkoj kandidaturi u Srbiji...
Не знам ни сам шта је јача референца: Недељников углед или српска дијаспора? Сличан се сличном радује...
- Post n°34
Iz Čikaga moji
Zna Lalić dobro koji
Zna Lalić dobro koji
_____
- Post n°35
plachkica wrote:Ja se Rajčića sećam iz emisija Mire Adanje Polak.
-To mi i mama kaže!)
Mislis na ovaj drugi klip
Cini mi se da je nedavno pominjan u vezi prodaje stanova na BNV, a sad mi je iskocio ovaj svezi klip
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°36
Pazi kad ga i Mira Adanja prorešetal bolje nego Lalić
Jbt, dal im u Nedeljniku blokiran jućub ili šta?
Jbt, dal im u Nedeljniku blokiran jućub ili šta?
_____
- Post n°37
Mozda su naletei na ovako nesto. U ovom klipu je generalni menadzer
Last edited by ficfiric on Fri Oct 14, 2016 12:07 am; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°38
Vladimir Rajčić: Intervju je došao sa samog vrha
_____
- Post n°39
William Murderface wrote:Hilari smestila Radulu, Tramp smestio Laliću. Prokleta je Amerika i zlato što sja.
Vladimir Rajcic @vladimir_rajcic 18m18 minutes ago
Jedno samo da racistimo mi znamo sta je istina, e sad sto je neko narucio sve ovo I sto mu smetam kao predsednicki kandidat to je drugo!
Vladimir Rajcic @vladimir_rajcic 17m17 minutes ago
Prvo Tramp se izvinio Srbiji a sad kazu da nije I da nije dao takvu izjavu smesno, pogledajmo I pre ovog sta je rekao na netu...
Vladimir Rajcic @vladimir_rajcic 14m14 minutes ago
Neka imena su pomenuta u tekstu I to im nije odgovaralo pa sad napadaj I kazi da nije tako pa cekaj postoje ljudi I dokazi...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°40
_____
- Post n°41
Sad mi pada na pamet da je moguće da mu oni jesu poslali ove odgovore, ali ne za intervju, nego neformalno.
_____
- Post n°42
Toliko. @parun_ 1 mFa 1 minut
Kad radiš - grešiš, zajebeš, zajebu te. Kad radiš dobro, to su incidenti. Za@nedeljnik je ovo incident
_____
- Post n°43
Ma budala je rešila da se promoviše za predsedničkog kandidata:
Vladimir Rajcic
Vladimir Rajcic
[ltr]@vladimir_rajcic[/ltr]
[ltr]Vladimir Rajcic kandidat za Predsednika Republike Srbije 2017- Novo lice za bolju Srbiju-Vladimir Rajcic candidate for President of the Republic of Serbia 2017.[/ltr]- Posts : 348
- Post n°44
ficfiric wrote:
Vladimir Rajcic @vladimir_rajcic 18m18 minutes ago
Jedno samo da racistimo mi znamo sta je istina, e sad sto je neko narucio sve ovo I sto mu smetam kao predsednicki kandidat to je drugo!
Kakav Trampara, kakav Lalić, ovo je zavera protiv njega kao Predsedničkog Kandidata
- Post n°45
I ovaj, ali i onaj koji sam postavila, negde pred kraj priča kako je radio sa Sandrom Bulok, Klintom Istvudom, kako ćeficfiric wrote:plachkica wrote:Ja se Rajčića sećam iz emisija Mire Adanje Polak.
-To mi i mama kaže!)
Mislis na ovaj drugi klip
Cini mi se da je nedavno pominjan u vezi prodaje stanova na BNV, a sad mi je iskocio ovaj svezi klip
dovesti Tarantina kod Mire u emisiju.
- Post n°46
Veletin wrote:Nemanja Rujević @strani_placenik 1m1 minute ago
Podrška kolegama iz @nedeljnik. Znam da sigurno nisu sami izmislili intervju. Ako im je neko podvalio, znam da će isterati na čistac.
Čeda Džedaj @CKokanovic 32m32 minutes ago
Čeda Džedaj Retweeted Nemanja Rujević
Nemanja je Radulovićev papir dobio od Trampa... ili od Mr Rajačića?
Ђивђан
- Guest
- Post n°48
William Murderface wrote:Sad mi pada na pamet da je moguće da mu oni jesu poslali ove odgovore, ali ne za intervju, nego neformalno.
Ne radi se to nikada.
- Post n°49
Misliš da se to posle objavi kao intervju? Ma jasno. Brljotina prve vrste.
Ili misliš da mu nisu ni poslali ništa? Ja bih reko da jesu, ali da su mislili da odgovaraju nekom srpskom lobisti na neformalna pitanja.
Ili misliš da mu nisu ni poslali ništa? Ja bih reko da jesu, ali da su mislili da odgovaraju nekom srpskom lobisti na neformalna pitanja.
_____
- Guest
- Post n°50
William Murderface wrote:Misliš da se to posle objavi kao intervju? Ma jasno. Brljotina prve vrste.
Pazi sad ovo.
1. Donald Tramp kod Larija Kinga:
KING: But, we don't know the - for example, you and Kosovo. Would you have done what Clinton did?
TRUMP: Well, I would have done it a little bit differently. And I know this would sound terrible. But look at the havoc that they have wreaked in Kosovo. I mean, we could say we lost very few people. Of course, we had airplanes 75,000 feet up in the air dropping bombs. But, look at what we've done to that land and to those people and the deaths that we've caused.
Now, they haven't been caused with us and the allies because we were way up in the air in planes. But, at some point, you had to put troops in so not everybody could go over the borders and everything else, and a lot of people agree with that.
Now, would people have been killed? Perhaps, perhaps more. But, at least ultimately, you would have had far fewer deaths. And you wouldn't have had the havoc and the terror that you've got right now. So, you know, I don't know if they consider that a success because I can't consider it a success.
KING: You don't.
TRUMP: They bombed the hell out of a country, out of a whole area, everyone is fleeing in every different way, and nobody knows what's happening, and the deaths are going on by the thousands.
2. Interpretacija na alt-right i srpskim patriotskim sajtovima:
Donald Trump with Larry King on the occasion of the anniversary of the bombing of Serbia criticized Bill Clinton and criminal attack on Serbs, the ally of America in both wars.
- The Clintons have made a mess in the Balkans and Kosovo. Look what we did to Serbia in an aerial bombardment from a safe height. Those same Serbs rescued American pilots in World War II.
It is a mistake that we bombed a nation that has been our ally in two world wars. Clintons believe that was a success, and I find it shameful.
I extend an apology to all the Serbs for the error of American policy, primarily Clinton’s. We need allies in fight against Islamic terrorism who have combat experience fighting this evil - and that in Europe are the Russians and the Serbs.
If I become the head of America the foreign policy will change the course that has until now often been wrong.
Poslednji pasus Trampovih "odgovora" je prepričana lažna interpretacija Trampovih reči iz intervjua sa Larijem Kingom. A u tom intervjuu je Tramp žalio zbog toga što nije bilo kopnene intervencije.
Ne postoji ni teoretska mogućnost da se kandidat za predsednika SAD izvinjava bombardovanoj strani u ratu koji je imao najširu podršku u javnosti. Čitam odjeke u USA, oni taj intervju nazivaju "bizarnim", jasno im je da Tramp ove stvari ne bi rekao, jednostavno su izvan njihove političke kulture.
Last edited by Benny Lava on Fri Oct 14, 2016 1:39 am; edited 3 times in total