Ispostavlja se da zapravo oni osvežavaju ovaj automobil, koji će dobiti novi izgled, nove motore, novi nivo opreme. Stoga pokušavaju da prodaju ovo sa lagera dok se još može. Suštinski, koriste 1 tenisku veličinu za diskontnu prodaju
Novak - četnik sa reketom
- Post n°76
Re: Novak - četnik sa reketom
Nov razvoj situacije, vezano za Đokovićevo reklamiranje Pežoa 208...
Ispostavlja se da zapravo oni osvežavaju ovaj automobil, koji će dobiti novi izgled, nove motore, novi nivo opreme. Stoga pokušavaju da prodaju ovo sa lagera dok se još može. Suštinski, koriste 1 tenisku veličinu za diskontnu prodaju
- Post n°77
Otišao do Čolinog koncerta, ostavivši Stefana, Pjera i Teslu kod kuće.
- Post n°78
ĐOKOVIĆ O SARADNJI S BEKEROM: Boris je doprineo mom seksu!
Ima istorijat ovakvih stvari. Tako se izlanuo jednom ministru iz Republike Srpske sa "Desi komšo", pa je istragom otkriveno da je ministar krao pare i prebacivao na svoju firmu u Monte Karlu, gde je zaista Đokovićev sused. Jedno je sigurno, Jelena ne bi trebala da spava mirno...
Ima istorijat ovakvih stvari. Tako se izlanuo jednom ministru iz Republike Srpske sa "Desi komšo", pa je istragom otkriveno da je ministar krao pare i prebacivao na svoju firmu u Monte Karlu, gde je zaista Đokovićev sused. Jedno je sigurno, Jelena ne bi trebala da spava mirno...
- Post n°79
Ranko Škrbić, nekadašnji ministar zdravlja, vele da ima 2 vile u Monaku, inače ojadio Zdravstveni fond RS za, neki kažu, oko 2 milijarde maraka. Naravno, nije sam sve lapio, pomogli mu drugari na čelu sa Miletom.
- Post n°80
Zajebavaš da je taj lik? Pa to je ladno ambasador Bosne i Hercegovine u Srbiji
- Post n°81
Striptizeta, to je zanimanje za njega.
- Post n°82
Ccc, sta taj covek nece uraditi samo da ga neko zakiti novcanicom od 10-20e.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°83
Naleteo sam na neki stari klip sa Djovakom iz 2003-e godine. Sta mislite sta je tema ovog priloga sa sesnaestogodisnjim decakom? Snovi o Vimbldonu, Rolan Garosu, Dejvis kupu? Naravno, ne. Tema je - dajte nam pare, mi smo Djokovici.
Djoki stariji kao voditelj telesopa nudi razne pogodnosti ako neko da pare odmah. Samo, za razliku od telesopa, Srki-Djoka je malo nadrkan pa dodaje - ako vi ne kupite, ima ko oce.
Djoki stariji kao voditelj telesopa nudi razne pogodnosti ako neko da pare odmah. Samo, za razliku od telesopa, Srki-Djoka je malo nadrkan pa dodaje - ako vi ne kupite, ima ko oce.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°84
da li se oglasio balvan i ponos svih srba povodom urnisanja stanovnika kraljeva zbog jebenog teniskog meca? jebote pjer da te jebo govnaru.
Od 6. do 8. marta u Kraljevu se odigrava veliki sportski događaj – teniski okršaj Srbije i Hrvatske u „Dejvis kup“-u. Shodno tome, komunalna inspekcija naložila je pomalo bizarne mere Kraljevčanima, pogotovu onima koji žive u centru. Tako će se kaznama do 5.000 dinara kažnjavati svi oni sa čijih terasa budu „virili“ šporeti, stari ormari ili burići sa kupusom. Na terasi, kažu nadležni, može stajati samo cveće i to ako je adekvatno pričvršćeno.
Da veliki Novak Đoković sa svojom teniskom furijom ne dolazi u ovaj gradić na obali Ibra, ne znamo šta bi se desilo sa svim „neprimereno očišćenim izlozima radnji, sa svim stablima na kojima su zalepljeni oglasi i umrlice i svim NAPUŠTENIM PSIMA OVOG GRADA“. Jer, upravo zbog ovog teniskog spektakla nadležni su odlučili da se „pobrinu“ za sve one kraljevačke kuce kojima je ulica dom i smeste ih u azil – gde već odavno nema mesta – kažu Kraljevčani.
„Tačno je. Zbog „Dejvis kup“-a se moraju skloniti svi psi sa ulica. Staviće ih u azil, koji je već prepun i koji je leglo zaraze“, priču o odluci Grada nam započinje Danijela iz kraljevačkog Udruženja „Spaske“. Ono što njih najviše muči je činjenica da će im nadležni oduzeti sve pse o kojima brinu, jer je dvorište u kome su psi zbrinuti u blizini „Hale sporotva“.
„Po hitnom postupku ukloniće nam sve pse, jer je dvorište koje imamo u blizini Hale. Ovo je sramota! Nadležni se pozivaju na gradsku odluku koja je protivustavna i suprotna Zakonu o dobrobiti životinja“, potrešena nam priča Danijela.
Naime, kako nam je objasnila, po odluci iz 2009. godine, Kraljevčanin može držati najviše dva psa u svom stanu ili svom dvorištu. Još u maju prošle godine, Udruženje „Spaske“ je podnelo Inicijativu za promenu odluke, ali se do dana današnjeg ništa nije promenilo.
„Pisali smo i Gradskom veću i žalili se na rešenje po kojem nam nalažu uklanjanje pasa, ali oni opet dolaze na izvršenje…Izvršitelji gradske uprave po rešenju komunalne inspekcije. Ako ih ne uklone ili ih sprečimo u tome, pisaće nam krivičnu prijavu. Prijavu, jer radimo nešto u korist grada“, ogorčena je Danijela na ovu kako kaže „borbu sa vetrenjačama“.
Ono što je najtužnije je činjenica da je većina pasa o kojima Danijela i njeni prijatelji brinu bolesno i da su pod terapijom, pa bi njihovo odvođenje u azil značilo samo pogoršanje stanja.
„Azil je prepun, a u njemu nema dežurnog veterinara. Šta će biti sa našim bolesnim psima?“, pita se Danijela. Iako su predali peticiju sa preko 3.500 potpisa građana, odluka Grada nije promenjena pa će tako svi psi nakon „Dejvis kup“-a biti vraćeni na ulice, a ne kod Danijele, jer odluka glasi – NAJVIŠE DVA PSA!
„Od juče smo svi na nogama. Zvali smo i Fondaciju koju vodi Novak Đoković, jer znamo da je on veliki ljubitelj pasa i veliki humanitarac. On ovo ne bi dozvolio. ( ) Nažalost, tamo su nam rekli da su njihova briga deca i dečiji vrtići. Očajni smo“, ispričala nam je Danijela.
Osim činjenice da na ulici ne sme biti nijedan pas ZA VREME „DEJVIS KUP“-A nikakvo dodatno objašnjenje Kraljevčani nemaju. Zašto nadležni ne rešavaju ovaj problem i ne pomognu uličnim psima u ovom gradu ZAUVEK ostaće misterija. Ono što se zna je da se od juče aktivno sklanjaju sve lutalice sa ulica u azil. Azil koji je već probio svoje kapacitete. Azil u kome nema dežurnog veterinara.
Srećno teniseri!
- Guest
- Post n°85
hahaha, izdrkavanje se nastavlja, no za to treba zahvaliti i degenericima koji ce umesto hrane i vode bar nedelju dana jesti i piti pobedu nad mrskim hrvatima i naseg nola
da utesimo mamlaze koji su ispusili za karte
"organizuju ustanove kulture" kod nas tj kod zvanicnih ustanova kulturom se smatraju cetnicke uniforme i sablje u kcns, radosbajicevski filmovi o fudbalu i kosarci i prostacenje na trgovima za gledaoce sporta koji su ostali bez karata za stadion.
da utesimo mamlaze koji su ispusili za karte
Karata za Dejvis kup nema, ali će Kraljevčane zato na trgu u centru grada u četvrtak 5. marta zabavljati pobednik Dragačevskog sabora trubača, Dejan Petrović i njegov Big bend.
U subotu 7. marta Kraljevčane i goste našeg grada zabavljaće rok grupa Van Gog. Oba koncerta biće na Trgu srpskih ratnika od 21 čas i biće besplatni za posetioce.
„U Kraljevu će biti veliki broj gostiju koji će gledati meč, ali još više onih koji nisu obezbedili karte ili koji nisu imali novca za to – za sve njih i za Kraljevčane imamo kvalitetan, a besplatan program. Ustanove kulture su pripremile više od dvadeset događaja, imamo sajam hrane i pića 5. marta i ova dva koncerta na trgu“, kaže gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić.
Program „Dani tenisa u Kraljevu“ organizuju grad Kraljevo i ustanove kulture povodom meča prvog kola Dejvis kupa između reprezentacija Srbije u Hrvatske.
"organizuju ustanove kulture" kod nas tj kod zvanicnih ustanova kulturom se smatraju cetnicke uniforme i sablje u kcns, radosbajicevski filmovi o fudbalu i kosarci i prostacenje na trgovima za gledaoce sporta koji su ostali bez karata za stadion.
- Post n°86
Jebote. Popij neku pilulu nesretniče.
- Guest
- Post n°87
malo si mi nesrećniji ovi malogradjani koji se iživljavaju na psima, ali dobro.
- Post n°88
Opet ne kapiram kakve to veze ima sa Novakom.
- Guest
- Post n°89
a da se mozda neko iz porodicne sluzbe informisanja obrati politicarima i zamoli/objasni da nema potrebe za ovakvim urnisanjem jednog siromasnog i propalog grada? da iskoristi svoj "ugled" i smanji ovo ludilo?
ljudi jos podove i zidove nisu od poplava isusili, a balvani im prete kaznama ako se terase i fasade ne sijaju.
u pravu si verovatno, sto bi to doticalo jednog "idola nacije"
ljudi jos podove i zidove nisu od poplava isusili, a balvani im prete kaznama ako se terase i fasade ne sijaju.
u pravu si verovatno, sto bi to doticalo jednog "idola nacije"
- Post n°90
Ma ja sam budala što te čitam.
- Guest
- Post n°91
bilo je i takvih sportista nekada.
a njegova fondacija je odgovorila ljudima boli nas kurac sto ugrozavaju zivotinje povodom dogadjaja u kojem ucestvuje zivi svetac, jepte se. tako da se to tice novaka djokovica, a ti ne moras da me citas.
a njegova fondacija je odgovorila ljudima boli nas kurac sto ugrozavaju zivotinje povodom dogadjaja u kojem ucestvuje zivi svetac, jepte se. tako da se to tice novaka djokovica, a ti ne moras da me citas.
- Post n°93
Ђоковић: Навијам за Звезду, али навијам и за Партизан
- Ово је мој први дерби после дуго година, атмосфера је феноменална. Другачије је кад гледате преко телевизије и када уживо присуствујете мечу - рекао је Ђоковић.
Новинаре је интересовало да прокоментарише квалитет кошарке.
- Нисам стручан да оценим квалитет кошарке, једноставно уживам. Играчи дају све од себе, они су врхунски спортисти и воле свој клуб и то је део спорта. Нико не подржава насиље, за сада је атмосфера сјајна, надам се да ће тако остати - рекао је Ђоковић.
http://zurnal.rs/kosarka/zvezda/14773/djokovic-navijam-za-zvezdu-ali-navijam-i-za-partizan-kad-ne-igra-protiv-crveno-belih
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°94
na ove pomirljive reči, navijači odgovaraju - kako? bezobrazlukom najgore vrste. pokvariše sjajnu atmosferu toliko, da su i premijer sami osetili potrebu da se oglase:
Premijer Srbije Aleksandar Vučić stao je u odbranu tenisera Novaka Đokovića, kazavši da je nedopustivo "vređati sportsku legendu." Navijači Partizana su dobacivali Đokoviću da plati porez, jer je teniserovo prebivalište u Monaku.
“Poštujem Novaka i žao mi je zbog svega što je morao da prođe. On je legenda Srbije i on će biti legenda Srbije. Vi znate da mu se ja nikada nisam dodvoravao, ni njemu, ni bilo kome drugom. Nisam se ni slikao. (sic!)
Hvala mu na tome, posebno što je jednom rekao nekoliko lepih reči o našem radu. Ali, sramota da kod nas Srba zahvalnost najmanje traje.
Sramota je da ga vređaju na navijačkoj osnovi. Meni možete da vičete Vučiću pederu, ovakav si, onakav su, ali ne smete to isto da vičete Novaku. To je stvarno bezobrazluk najgore vrste”, kazao je Vučić.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić stao je u odbranu tenisera Novaka Đokovića, kazavši da je nedopustivo "vređati sportsku legendu." Navijači Partizana su dobacivali Đokoviću da plati porez, jer je teniserovo prebivalište u Monaku.
“Poštujem Novaka i žao mi je zbog svega što je morao da prođe. On je legenda Srbije i on će biti legenda Srbije. Vi znate da mu se ja nikada nisam dodvoravao, ni njemu, ni bilo kome drugom. Nisam se ni slikao. (sic!)
Hvala mu na tome, posebno što je jednom rekao nekoliko lepih reči o našem radu. Ali, sramota da kod nas Srba zahvalnost najmanje traje.
Sramota je da ga vređaju na navijačkoj osnovi. Meni možete da vičete Vučiću pederu, ovakav si, onakav su, ali ne smete to isto da vičete Novaku. To je stvarno bezobrazluk najgore vrste”, kazao je Vučić.
_____
poz
www.facebook.com/kucicanamoru
- Post n°95
prtzn!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°96
Hoće li policija poslušati Đokovića i istražiti, a potom i pohapsiti one koji su muljali sa kartama?
- Post n°98
Direktorka fondacije Novak Đoković demonstrira mladim srpkinjama svoj put do uspeha u životu, na koji je veoma ponosna.
- Guest
- Post n°99
ona i dragica nikolic moraju poceti da se bave "lajf koucingom"
- Post n°100
Blama bez.
Vi niste svesni koliko je balet naporan, ja sam ubacio elemente baleta u svoju igru, volim da ga gledam i igram, pokreti su mi graciozniji, a moja supruga (koja je uspela u životu, prim. Fil.) ga stalno uvežbava...
Jbt
– Pre sam voleo da gledam balet, a sada uživam da ga igram. Opušta me, poboljšava mi držanje tela i pokreti vam postaju graciozni. Moja supraga je u tome bolja i non-stop je vidim da uvežbava neke pokrete. Zato sam joj se pridružio i prija mi. Moram priznati i da sam iz baleta iskoristio nekoliko detalja i za svoju igru, tačnije za fizičku pripremu. Mislim da je to dobro – rekao je Đoković i dodao:
– Ljudi nisu svesni koliko napora i energije baletani ulažu u igru da bi njihovi pokreti delovali lepo i bili skladni uz ritam muzike. To je zaista umetnost. Sada kada sam prošao kroz sve to, mogu da kažem da više nego ikada poštujem balet, a uz sve to ima li šta lepše nego da to radite sa osobom koju volite.
Vi niste svesni koliko je balet naporan, ja sam ubacio elemente baleta u svoju igru, volim da ga gledam i igram, pokreti su mi graciozniji, a moja supruga (koja je uspela u životu, prim. Fil.) ga stalno uvežbava...
Jbt