А онда су том разблаженом стаљинизму супроставили шта? Разуме се, Косово. Разуме се, у преамбули. Марсовци су бре лакша прехлада за ове тутумраке....ali se pokazalo da je jugoslovenska razblažena verzija samoupravnog socijalizma delovala mnogo otrovnije i dugoročno razornije nego klasični realsocijalizam u Sovjetskom bloku
Lupetanje iz neklasične starine - iliti Vladeta (izgubljen) u Vremenu
- Guest
Океј, није само снајка у судба:
Tja & meh.
kriv tito.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Mentalitet - i dalje postoji.
Strane sile - i dalje postoje.
UDBA - i dalje postoji.
Pa zašto onda Vučiću bilo šta zamera?
Strane sile - i dalje postoje.
UDBA - i dalje postoji.
Pa zašto onda Vučiću bilo šta zamera?
Bori Joviću Tito kriv za raspad SFRJ, Vladeti za neuspeh petog oktobra...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
njih proganja i mrtav tito jer su jebiga svesni svojih limita.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
jao usracu se sad.
sad ces da se useres a onoliko si ga prizivao ovde
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
Trvijalna prica, a ovo oko Vatikana je spinovao jer odnos prema Kosovu uopste nije takav kakav on hoce da, između redova, predstavi.
Stavise, nuđeno je da papa dođe u Srbiju, prvo u Beograd, pa onda u Suboticu i Pristinu, pa nazad u Beograd, pa,iz Beograda za Rim. Ruta Bg-Pr-Bg je jasno trebala da pokaze odnos prema Kosovu (kakav-takav deo Srbije). No, odavde nije bilo sluha za to jer taj odnos diktira SPC a ne drzava.
Stavise, nuđeno je da papa dođe u Srbiju, prvo u Beograd, pa onda u Suboticu i Pristinu, pa nazad u Beograd, pa,iz Beograda za Rim. Ruta Bg-Pr-Bg je jasno trebala da pokaze odnos prema Kosovu (kakav-takav deo Srbije). No, odavde nije bilo sluha za to jer taj odnos diktira SPC a ne drzava.
Olako se odričeš svojih apostola.Gotam wrote:kaze da je kriv mentalitet, time je sve objasnjeno, mozemo kucama
- Guest
zato sto nism odvratna komunjara.beatakeshi wrote:Olako se odričeš svojih apostola.Gotam wrote:kaze da je kriv mentalitet, time je sve objasnjeno, mozemo kucama
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
Мен' се не свиђа шта сам испао... јел могу да будем рођен неки други дан па да идем на поправни?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
S obzirom na intelektualnu bliskost Vladete Jankovića i Vojislava Koštunica možemo zaključiti da bi i bivši predsednik/premijer analizirao isti predmet na vrlo sličan, ako ne i istovetan način.Gotam wrote:zato sto nism odvratna komunjara.beatakeshi wrote:
Olako se odričeš svojih apostola.
- Guest
i ja bi reko da je pogresio, ako bi tako nesto izjavio. Jer kao sto rekoh nisam odvratna komunjara dogmata, nego slobodan covek.
Bolje revidirac nego dvomotorac.
_____
Hajde, hajde, rekao je grubo egalitarističkoj verovatno misleći na Slobino izjednačavanje akademika i seljaka (ako se dobro sećam) što je Vučić izbornim tehnikama doveo do savršenstva tako da nikad neće izgubiti izbore koje organizuje.
_____
Sweet and Tender Hooligan