Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
- Post n°626
Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
Ma ne, to za smucivanje je jasno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°627
Smuči, ali rješenje s ispravnim rodnim listom ili pretkom je samo djelimično.KinderLad wrote:otto katz wrote:
Naravno. Šta će onaj kome predak nije Zeko, nego neki kolaboracionist. Da se zavuče pod kamen. Najniža tačka Srbije što sam ja vidio je bilo kad je lik s univerziteta, a s njemačkim prezimenom, mahao na tv rodnim listom da ospori Šešeljevo prozivanje kako nije pravi Srbin.
Kakva crna borba za definiranje patriotizma. Ta je izgubljena prije početka.
p.s.
Ovaj Janko je rijetko smeće od čovjeka. Čuj da joj se sruši avion.
Znas sta ljudima se smuci u jednom momentu prozivanje, posebno od pojedinih.
Avijon - no comment
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°628
otto katz wrote:Smuči, ali rješenje s ispravnim rodnim listom ili pretkom je samo djelimično.KinderLad wrote:
Avijon - no comment
Ma ok, razumem.
- Post n°629
IL je civilizacijska tekovina u odbrani od bolesničkih izliva mišljenja.
- Guest
- Post n°630
Ti si covek razuman. Nema nikakv osobe koja ide, nikakvog aviona ,nikakve bebe.KinderLad wrote:otto katz wrote:
Naravno. Šta će onaj kome predak nije Zeko, nego neki kolaboracionist. Da se zavuče pod kamen. Najniža tačka Srbije što sam ja vidio je bilo kad je lik s univerziteta, a s njemačkim prezimenom, mahao na tv rodnim listom da ospori Šešeljevo prozivanje kako nije pravi Srbin.
Kakva crna borba za definiranje patriotizma. Ta je izgubljena prije početka.
p.s.
Ovaj Janko je rijetko smeće od čovjeka. Čuj da joj se sruši avion.
Avijon - no comment
Ima samo Miskovica i njegovih novina. I pokusaj liberalne elite, da svoju politiku, koja nikako, ni na koji nacin, ni bas najotvorenijim tumacenjem, ne moze da se predstavi kao da je u interesu gradjana ove zemlje, sad prodaju kao ni manje ni vise nego patriotizam. Znate mi smo prave patriote a ne vi.
To treba napadati bas sa ovakvim cinizmom kako sam ja poceo, ali sam ja po svom karakteru suvise pickica, pa odmah nastavljam da se objasnim i da budem fin.
- Post n°631
Dobro ako si ti siguran da nema tog aviona, te zene i tog deteta.Janko wrote:Ti si covek razuman. Nema nikakv osobe koja ide, nikakvog aviona ,nikakve bebe.KinderLad wrote:
Avijon - no comment
Ima samo Miskovica i njegovih novina. I pokusaj liberalne elite, da svoju politiku, koja nikako, ni na koji nacin, ni bas najotvorenijim tumacenjem, ne moze da se predstavi kao da je u interesu gradjana ove zemlje, sad prodaju kao ni manje ni vise nego patriotizam. Znate mi smo prave patriote a ne vi.
To treba napadati bas sa ovakvim cinizmom kako sam ja poceo, ali sam ja po svom karakteru suvise pickica, pa odmah nastavljam da se objasnim i da budem fin.
- Post n°632
Kindere, kvotovanje obesmisljava IL.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°633
Nista. Probao, nije uspelo.
Samo da iskoristim priliku da i sad jebem otu majku ustasku.
Samo da iskoristim priliku da i sad jebem otu majku ustasku.
- Post n°635
More like
_____
- Post n°637
a htedoh da mu dam meda
sacu kurac da mu dam
sacu kurac da mu dam
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°638
borba za mesto u srcu zlikovca
to nikada nisam razumeo, koja je svrha dodvoravanja i praktično stajanja na istu stranu
boli me kurac ko mi je bio deda, osim anegdotski, i on i otac su mrtvi
ne radim ništa zbog slavnih i neslavnih predaka, ne zanima me država soim funkcinalno, ne zanima me nacija osim kada zbog toga mogu da najebem
sad ću da se pravdam životnim parazitima kako sam jao jao jao i ja srb, kako su i moji ginuli, rađali, radili i crkavali
pa znaju oni to, samo ih boli kurac, nema dijaloga sa bagrom
da li postoji ili ne konkretna majka sa bebom uopšte nije bitno, otišlo ih je milion, a ostalim milionima su životi upropašteni
to nikada nisam razumeo, koja je svrha dodvoravanja i praktično stajanja na istu stranu
boli me kurac ko mi je bio deda, osim anegdotski, i on i otac su mrtvi
ne radim ništa zbog slavnih i neslavnih predaka, ne zanima me država soim funkcinalno, ne zanima me nacija osim kada zbog toga mogu da najebem
sad ću da se pravdam životnim parazitima kako sam jao jao jao i ja srb, kako su i moji ginuli, rađali, radili i crkavali
pa znaju oni to, samo ih boli kurac, nema dijaloga sa bagrom
da li postoji ili ne konkretna majka sa bebom uopšte nije bitno, otišlo ih je milion, a ostalim milionima su životi upropašteni
- Post n°639
imao je buden jos davno taj tekst ne volim hrvatsku. kaze cim te pitaju tako nesto to je ucena i onda jedino mozes ko kayzer soze da pokokas sve te otuzne ljubavi.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°640
ovo nije mesto za kritiku JG. ovo je mesto za iseravanje u usta ćirjakoviću. i eventualno ovom uljezu sa pikantnim slovačkim kulenom u bulji, da ga više peče.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°641
ne kritikujem nju nego potrebu koju često srećem
- Post n°642
Kondo wrote:ovo nije mesto za kritiku JG. ovo je mesto za iseravanje u usta ćirjakoviću. i eventualno ovom uljezu sa pikantnim slovačkim kulenom u bulji, da ga više peče.
ja razumem sta jg zeli ali lose misli ako konta da ce cirjakoviceve fanove nokautirati ovim tekstom. mislim bolje da kaze jesam slucajno srpkinja bas kao i cirjakovic.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°643
bruno sulak wrote:Kondo wrote:ovo nije mesto za kritiku JG. ovo je mesto za iseravanje u usta ćirjakoviću. i eventualno ovom uljezu sa pikantnim slovačkim kulenom u bulji, da ga više peče.
ja razumem sta jg zeli ali lose misli ako konta da ce cirjakoviceve fanove nokautirati ovim tekstom. mislim bolje da kaze jesam slucajno srpkinja bas kao i cirjakovic.
uopste ne verujem da je to ideja
- Guest
- Post n°644
bruno sulak wrote:Kondo wrote:ovo nije mesto za kritiku JG. ovo je mesto za iseravanje u usta ćirjakoviću. i eventualno ovom uljezu sa pikantnim slovačkim kulenom u bulji, da ga više peče.
i gari
- Post n°645
pa ja zato i kazem da ovo nije mesto za raspravu o tekstu JG, prosto nema veze i promasena je tema
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°646
+1Bluberi wrote:Takmičiti se u patriotizmu sa huljama znači prelazak na njihov teren.
Плус, свако такмичење у патриотизму је нужно са хуљама.
Такође, и важније, овај текст сасвим добро сведочи ко је победио.
А мучени Јанко баш кратко потрајао у овом цугу. Донекле је штета, јер он није баш толико зао колико се претвара. Но, као што нас учи мудри Вонегат... We are what we pretend to be, so we must be careful what we pretend to be.
- Post n°647
Nije prošao Slobodan Antonić na glasanju za SANU.
- Post n°648
Slučajnosrpska akademija nauka i umetnosti
- Post n°649
SSANU
jesi drugosrbijanac kindere
jesi drugosrbijanac kindere
_____
- Post n°650
spavate, a?
dečko je već u predubokom zlu ili bolesti, pravda srebrenicu belgijskim zlocinima 35 godina ranije
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=11YbDmJM1v8
dečko je već u predubokom zlu ili bolesti, pravda srebrenicu belgijskim zlocinima 35 godina ranije
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=11YbDmJM1v8
_____
#FreeFacu