Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
- Post n°426
Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
pisite protiv cire ako umete bolje i imate gde a da to cita vise od nas 5
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°427
Лако, пишемо овде, Ћира прочита и онда опали по томе. Стара комуњарска тактика, широка друштвена осуда појаве за коју нико не зна ал' мора да се прави да зна.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°428
http://standard.rs/2018/10/19/pescanik-glas-slucajnosrpske-kloake/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°429
kirjaku nema pametnija posla, štancuje ko blesav u poslednje vreme. žao mi trošim tipke na tastaturi za ctrl C, otkrijte sami...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°430
Kakve su to novine? Malo prelistah, ludilo na sve strane. Ima psihološka studija Srba što su navijali za Cro legiju u Rusiji. Temeljit rad.
http://standard.rs/2018/08/17/zasto-uvek-navijam-protiv-hrvata-i-titoista/
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°431
otto katz wrote:Kakve su to novine?
Ne pitaj
- Post n°432
AutoĆira je zaboravio, ako je ikada znao da piše. On nije u stanju da napravi ni najjednostavnju strukturu teksta. Liči na produženu pandursku belešku.
- Post n°433
Upravo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°434
pa jel to nije sajt onog nakaznog cvijanovica sto je rikno skoro?
- Post n°435
Cira kada udari tu trava ne raste.
Precizne dijagonoze i cinjenice.
Precizne dijagonoze i cinjenice.
- Post n°438
Simeunovića ranije nisam primetio, zvuči kao istripovani penzionisani bezbednjak, je l' tako neke munje i predaje?
- Post n°439
Kaže, alva i štrudla ovde imaju jednaka prava, jednako su voljene... Kreten, čak su mu i retardirane metafore promašene, ne znam čoveka mlađeg od 35 koji actually voli alvu (ma koliko bila fensi, imported i štatijaznam).
Mađari su vrlo korektno pristupili davanju državljanstava, kaže, nije po nacionalnom ključu. … rado Srbin ide u Magyarocommonwealth.
Mađari su vrlo korektno pristupili davanju državljanstava, kaže, nije po nacionalnom ključu. … rado Srbin ide u Magyarocommonwealth.
- Post n°440
Pavić dominira, preduzimljivi privatnik kapetan Dragan je paradigma tih ljudi koji su pokušali da se vrate, ali se nisu snašli jer ovde sistem funkcioniše drugačije nego što su tamo navikli. :ljaksofon:
Mukica... a Biljanu Plavšić su strpali u tvorza samo jer nije htela da joj pokradu glasove da pobedi Poplašena. Posle toga onako baš full Bilanović konspirologija, mashallah.
Mukica... a Biljanu Plavšić su strpali u tvorza samo jer nije htela da joj pokradu glasove da pobedi Poplašena. Posle toga onako baš full Bilanović konspirologija, mashallah.
- Post n°441
Paviću ne ide u glavu da se sada u administraciji nama bavi ekipa (Bolton, posebno Mitchel) koja nije inherentno antisrpska, ali jeste antiruska. Ali ali...to mora jedano s drugim da ide, inače...
- Post n°442
Ovaj Trifković je postao totalno open nazi bez promila oklona, znači kakva bre ekstremna desnica bla-bla-bla, pa to je samo normalna prirodna reakcija na otuđenu samoubilačku politiku demografske zamene evropskih naroda za asimilaciju nesposobnim uljezima koji funkcionišu po za domaćina katastrofalno neprijateljskoj matrici sistema vrednosti.
- Post n°443
mm tahan halva.
ja ne znam ni da su strudle nesto trazene. uglavnom jevtinoca iz meka i slicna sranja
ja ne znam ni da su strudle nesto trazene. uglavnom jevtinoca iz meka i slicna sranja
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°444
Ja sam više rezanci s makom tip, ali cenim i dobru štrudlu.
Simeunovićevo rešenje za Kosovo je da dogovorimo sa tim jebenim Amerima da zamene ove poglavice nekim umerenim ljudima koji nisu ljudi rata, pa da onda pregovaramo, to sad malo košta, šta je to za Amere... a da to ne bude Kurti, naravno, on je lud kô ringišpil, nego neki novi. Nisam doduše razumeo da li ima neki exit strategy ako bi oni onda odlučili da zamene oba seta ratnih poglavica, ne samo drenički.
Simeunovićevo rešenje za Kosovo je da dogovorimo sa tim jebenim Amerima da zamene ove poglavice nekim umerenim ljudima koji nisu ljudi rata, pa da onda pregovaramo, to sad malo košta, šta je to za Amere... a da to ne bude Kurti, naravno, on je lud kô ringišpil, nego neki novi. Nisam doduše razumeo da li ima neki exit strategy ako bi oni onda odlučili da zamene oba seta ratnih poglavica, ne samo drenički.
- Post n°445
Uf, kako je jak tempo igre u drugom poluvremenu, gegenpress na svim frontovima, ne stižem da ispratim u ovom skromnom play-by-playu, skačemo sa Jahjage na Starčevića, pa na zabranjenu istinu o Srebrenici (via top-notch britanski parlamentarci, jednom od kojih je ćale trebalo da ženi Džeki pre Onazisa) i džuboks globalne palanke. Duga je sezona, igraju za publiku.
- Post n°446
KinderLad wrote:Paviću ne ide u glavu da se sada u administraciji nama bavi ekipa (Bolton, posebno Mitchel) koja nije inherentno antisrpska, ali jeste antiruska. Ali ali...to mora jedano s drugim da ide, inače...
Ма у њиховим главама нема превише места за двеста држава песто народа... Дакле ми смо за њих некакви Руси, оно не баш али практично да. На томе сам ја добро прошао у тамоу, сви мисле да су Руси по дифолту генијалци програмери. Нисам се трудио много да објашњавам.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°447
otto katz wrote:Kakve su to novine? Malo prelistah, ludilo na sve strane. Ima psihološka studija Srba što su navijali za Cro legiju u Rusiji. Temeljit rad.
Ovo je prejako
Титоизам као стање духа је породио неисторијског човека у Србији, модерног хедонисту неспремног да истражује и да носи свој крст који му је судбина обесила на повесну вертикалу.
Last edited by William Murderface on Tue Oct 23, 2018 10:02 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°448
wrote:Uf, kako je jak tempo igre u drugom poluvremenu, gegenpress na svim frontovima, ne stižem da ispratim u ovom skromnom play-by-playu, skačemo sa Jahjage na Starčevića, pa na zabranjenu istinu o Srebrenici (via top-notch britanski parlamentarci, jednom od kojih je ćale trebalo da ženi Džeki pre Onazisa) i džuboks globalne palanke. Duga je sezona, igraju za publiku.
Nooo, ne radi ovo, sad ću morati da gledam. Gde počinje Kosovo?
- Post n°449
Zavisi od razgranicenja.
_____
- Post n°450
sad cu procitam vase dajdzestove. el to bila neka emisija sinoc gde gostovao cira?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk