Brexit
- Post n°451
Re: Brexit
Vesna Pešić, nije neki no name tviteraš, zato sam postavila.
- Post n°452
pitaj vesnu bitlsi il stonsi
_____
ova zemlja to je to
- Post n°453
Istina je, mada ne cela. Nemački komunisti nisu htli da podrže Socdemove, ali prethodno su socedmovi paktirali sa desničarima na različitim nivoima. Glupa je Pešićkina primedba bez obzira na taj istorijski presedan, jer poređenje prosto ne stoji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°454
Не знам за Немачку, али код нас фашисти јесу дошли на власт кроз леву опцију.
- Post n°455
Ma znam taj deo istorije, ali opaska mi je zaličila na onu šminkerku, što je nešto kao bundžija
i njenu čuvenu: Žene u crnom svojom aktivnošću proizvode fašiste u Beogradu.
To je ta linija argumentacije.
i njenu čuvenu: Žene u crnom svojom aktivnošću proizvode fašiste u Beogradu.
To je ta linija argumentacije.
- Post n°456
Ma lupila je svakako.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°457
Kinder Lad wrote:Meni se cini, po komentarima, i da je u procesu stvaranja "Druga Engleska"
Benny Lava wrote:Svakako. Ovolika razlika u temeljnim stavovima moraće da nađe političku artikulaciju.
https://www.change.org/p/sadiq-khan-declare-london-independent-from-the-uk-and-apply-to-join-the-eu
posto je potpuno nerealno ide ovde
https://twitter.com/KateEMcCann/status/746289949184499717?ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/MrMichaelShaw/status/746271419995140096?ref_src=twsrc%5Etfw
#drugaengleska
- Guest
- Post n°458
a vidi ove sto su vickasti
НСПМ online @NSPM 19m19 minutes ago
1776. Декларација независности САД од Британске империје 2016. Декларација о незавиности Британије од америчке империје
НСПМ online
1776. Декларација независности САД од Британске империје 2016. Декларација о незавиности Британије од америчке империје
- Post n°459
NSPM sense of humor is no laughing matter.
_____
- Post n°460
A za par godina ce se Djoka prvi laktati da bude sef delegacije EU u Londonu kad krenu pregovori o prijemu Engleske u EU
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°461
upratio sam jednog PPPGandalf-ovog favorita, pa da istrolujem malo topik (jako je zabavan tip)
How would we report the EU referendum if it were happening in the Middle East? l
link osobito preporucujem nasem Ciri !
How would we report the EU referendum if it were happening in the Middle East? l
link osobito preporucujem nasem Ciri !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°463
Damon Albarn na Glastonberiju
Albarn did not mince his words as he spoke of his anger at the referendum results.
Albarn did not mince his words as he spoke of his anger at the referendum results.
“I have a heavy heart today,” he said to the gathered crowds. “Democracy has failed us. Democracy has failed us because it was ill informed. And I want all of you to know that when we all leave here, we can change that decision. It is possible.”
_____
alt-lib
- Post n°464
jede govna demon
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°465
ma dobro...
_____
alt-lib
- Post n°466
evo sta kaze onaj lik iz franca ferdinanda, se neko seca tog benda, ja ne
alex kapranos ✔ @alkapranos
Baby Boomers.
The most selfish generation.
Gifted in abundance from generations before.
Stole from all generations to come after.
misim u pravu je, bumersi su sigurno najgora generacija u istoriji civilizacije, misim da to ni nauka ne ume da objasni, al je smesno je sto je njegova muzika pastis bumerske muzike lol
sto se albarna tice, britpop da ima pameti i savesti bi mogo da preuzme deo odogovrnosti za ovo sto se desilo
Baby Boomers.
misim u pravu je, bumersi su sigurno najgora generacija u istoriji civilizacije, misim da to ni nauka ne ume da objasni, al je smesno je sto je njegova muzika pastis bumerske muzike lol
sto se albarna tice, britpop da ima pameti i savesti bi mogo da preuzme deo odogovrnosti za ovo sto se desilo
_____
ova zemlja to je to
- Post n°467
Pa to valjda Oasis
_____
- Post n°468
ahaha, jestezvezda je zivot wrote:misim u pravu je, bumersi su sigurno najgora generacija u istoriji civilizacije, misim da to ni nauka ne ume da objasni, al je smesno je sto je njegova muzika pastis bumerske muzike lol
- Post n°469
William Murderface wrote:Istina je, mada ne cela. Nemački komunisti nisu htli da podrže Socdemove, ali prethodno su socedmovi paktirali sa desničarima na različitim nivoima. Glupa je Pešićkina primedba bez obzira na taj istorijski presedan, jer poređenje prosto ne stoji.
Pa da, trebali su komunisti da podrže socdemove koji su par godina pre toga prvi uzeli puške u ruke da sa Hitlerovcima guše narodni odisaj u Minhenu i ostalim velikim nemačkim gradovima.
Socijaldemokratija nije nikakva levica, već prilepak desnice koji služi da izigrava alternativu a da nikad ne uradi ništa. Čak i kada dođe na vlast, njihovo je da produžavaju politiku desnice. Nešto kao Oland danas. Ili recimo SDP u Nemačkoj. Ko su ti ljudi? Oni ne postoje. Štajnmajer je niko i ništa. Po nama se useravaju pomoćnici članova potkomiteta za ostale poslove komiteta za analizu odnosa EU sa susedima, neke bitange iz razbojničke CDU partije odurne babašvabe, a koliko on kao šef partije i ministar spoljnih poslova vredi, kao i njegov potpis, videli smo u Ukrajini na sporazumu sa Janukovičem.
Ili pogledati ko su socijaldemokrati kod nas. Demokratska Stranka? Pa da, ona je omogućila dolazak na vlast DSS-a, a sada i SNS-a. Stoga neka to karambita rešava sa svojima unutar svoja 4 zida.
- Post n°470
zvezda je zivot wrote:evo sta kaze onaj lik iz franca ferdinanda, se neko seca tog benda, ja ne
Baby Boomers.
ume - razmazenost (ne govorim o srpskim, to je drugo, nego UK, US)
Za britpop si u pravu, na zalost
- Post n°471
zizek
http://www.newsweek.com/brexit-eu-referendum-left-wing-politics-europe-zizek-474322
http://www.newsweek.com/brexit-eu-referendum-left-wing-politics-europe-zizek-474322
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°472
dobar slavoj.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°473
ali meni votdafakis bolji
https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/jun/24/brexit-britain-disintegrating-eu-yanis-varoufakis
https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/jun/24/brexit-britain-disintegrating-eu-yanis-varoufakis
_____
- Post n°474
nakon anti-imigrantskih tekstova i pro-Asadovske propagande, Zizek bi da sere o anti-imigrantski nastrojenoj desnici. pseto.ostap bender wrote:zizek