by Guest Sat Apr 23, 2016 6:09 pm
Indy wrote:Btw. naravno "moju" knjigu je neko već napisao
Kako ide ona scena u 3rd Rock from the Sun:
Harry Solomon: I want to give mankind the gift... of electricity.
Tommy Solomon: Harry, they already have electricity.
Harry Solomon: Well! Then my work here is done.
Otprilike je to to... Knjigu još tražim po potocima i budžacima, a zasad imam ovaj opširni prikaz iz Nature-a. I sam taj prikaz pogađa većinu stvari koje sam imao da kažem (mada ja u stvari imam više dobre volje za organičare), my work here is doubly done.
Thanks, Indy. Кренуо на Амазон да наручим, и ту видим да је издато 2006-те. Треба ми нешто свежије, рекох ти већ да је противничка страна навучена на Whole Foods, то ти је специфична сорта.
Наиђох међутим на ово, делује занимљиво? При томе ме је подсетило на вероватно најбољу нон-фикшн књигу коју сам икада прочитао, My Age of Anxiety, by Scott Stossel, топло препоручујем свима из читавог низа разлога, а теби посебно као формат који би можда радио за твоју књигу, ем си ти uniquely qualified за ту ствар. Шта ради Скот Стосел, пише о анксиозности од које пати читавог живота, а приступ му је истовремено и историјски, филозофски, естетски, практичан, фармацијски, економски, плус дабоме психолошко-психијатријски, а изнад свега личан и духовит. Једино чиме се не бави су разне њуејџ враџбине, а све ово друго, сва непојамна ширина - све је истражено у детаље и компетентно како само може бити. Take a look, please, you'll see instantly what I meant.