o filmu gone girl
- Admin
- Post n°26
Re: o filmu gone girl
A, ja mislio da oce da pricaju o zalivima tamo, a oni bi da gledaju filmove zajedno...
- Post n°27
Pa neko predloži, pa se ostali koje to zanima slože ili ne.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°28
Predpostavljam da to znači - onda svako kupi taj film, odgleda, pa onda razgovaramo? Ili se skupljamo pa zajedno gledamo filmove?
- Post n°29
Ovo prvo. Ono drugo bi malo teže išlo, obzirom da smo u različitim gradovima, a bogami i zemljama. :)
Ja predložih Frequency, ali ako misliš da je bzvz predlog, slobodno predloži nešto drugo. E, btw, dokle je RTS stig'o sa ciklusom Bergmana? Eto to može da bude dobar povod za gledanje...
Ja predložih Frequency, ali ako misliš da je bzvz predlog, slobodno predloži nešto drugo. E, btw, dokle je RTS stig'o sa ciklusom Bergmana? Eto to može da bude dobar povod za gledanje...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°30
Malo mi je to s filmovima s televizije nezgodno, jer onda je čovek ograničen baš tim terminom, a nije sigurno da uvek može da bude slobodan tada. A možda da se dogovorimo oko neke teme (lupam - "filmovi iz 2014" ili "SF-ovi, 20 vek", itd), pa da onda naizmenčno predlažemo filmove, mislim oni koji su učesnici filmskog kluba?
- Post n°31
I naravno, da ti filmovi mogu relativno lako da se kupe.
- Post n°32
Zvuči dobro, s tim što mislim da bi trebalo možda i malo uže da se zada. Takođe ipak ne bi bilo loše ići na filmove koji se ipak relativno lako nalaze na trafici.
Ovaj ciklus može da bude samo povod, ko propusti na tv-u, uvek može da nadoknadi na trafici (ne bismo bili na taj način vezani terminom). Ali ne insistiram uopšte, smao mi onako palo na pamet.
Frequency sam preldožio jer je stvarno reč io o dobrom filmu, a pritom sam video da je taj Hoblit koji je režirao, zapravo režirao par jako dobrih flick-ova koje volim, a da nisam ni znao ko ih je snimio. Dakle, nije mu se ovo omaklo. (Uostalom, pogledaj i sam.)
Ne znam, da čujemo ostale.
Edit: Vidim da si ovo za laku kupovinu i ti primetio :)
Ovaj ciklus može da bude samo povod, ko propusti na tv-u, uvek može da nadoknadi na trafici (ne bismo bili na taj način vezani terminom). Ali ne insistiram uopšte, smao mi onako palo na pamet.
Frequency sam preldožio jer je stvarno reč io o dobrom filmu, a pritom sam video da je taj Hoblit koji je režirao, zapravo režirao par jako dobrih flick-ova koje volim, a da nisam ni znao ko ih je snimio. Dakle, nije mu se ovo omaklo. (Uostalom, pogledaj i sam.)
Ne znam, da čujemo ostale.
Edit: Vidim da si ovo za laku kupovinu i ti primetio :)
_____
- Post n°33
pa hajde da se pozabavimo sf-om u novom veku. tu se frekvencija lepo uklapa na samom pocetku.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°34
Saglasje :boshkitj:
Edit: Mada je Frequency iz 2000 :)
Edit: Mada je Frequency iz 2000 :)
_____
- Post n°35
jebeno kul ideja to za kino klub.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°36
Uh, što se tiče teme, nisam suviše oduševljen, ali ako ste za to, preživeću. Daj da sačekamo danas sutra, ko će osim nas četvorice da učestvuje.
- Post n°37
daj nesto drugo. ovo je bas bilo prvoloptaski. mozemo i po nacionalnim kinematografijama ili serijal refn je genije ili neo-noir (wink, wink, nudge, nudge)
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°38
Ma naravno. Anđele (anđeleEeee...), ionako nas je malo, daj da nađemo nešto što svima odgovara. Slobodno predloži ti.
_____
- Post n°40
da gledam frequency ili da ne gledam?
_____
- Post n°41
Misliš sci-fi iz 2014, ili uopšte konematografija 2014.? U kom smislu neutralno?
_____
- Post n°42
Santino wrote:da gledam frequency ili da ne gledam?
Gledaj u svakom slučaju, nije bitno dal je za lektiru
Šalu na stranu, stvarno gledaj, dobar je film, prosto.
Last edited by William Murderface on 17.11.14 18:14; edited 1 time in total
_____
- Post n°43
William Murderface wrote:Misliš sci-fi iz 2014, ili uopšte konematografija 2014.? U kom smislu neutralno?
Uopšte 2014. Mada stvarno može i taj SF u ovom veku, nije uopšte frka, izvoljevam mnogo.
- Post n°44
Možemo unakrst dva ciklusa - jedan SF u ovom veku, drugi koji ti predložiš.
_____
- Post n°45
Ma jok, bre, ajde SF u ovom veku, dakle taj Frequency za početak.
edit Kakav tempo predlažete?
edit Kakav tempo predlažete?
- Post n°46
Super! Pa šta znam, meni bi odgovaralo na nekih par dana, 3-4. Ali nek se izjasne i ostali. Može i nedeljno.
_____
- Post n°47
nedeljno bi bilo najopustenije, a i najlakse za racunanje. znas da svake nedelje ima jedan film.
a moze i vise ciklusa, po jedan film nedeljno.
a moze i vise ciklusa, po jedan film nedeljno.
_____
- Post n°48
Može nedeljno. Onda počinjemo s Frequency ove nedelje?
- Post n°49
Yup. Postavljam temu momentalno. Ja sam sinoć već pogledao film ponovo, kako ko pogleda nek se uključuje. Može tako?
_____
- Post n°50
odlicno! ja evo kupujem ™.
_____