Tupan dana
- Post n°826
Re: Tupan dana
Ja ocu da budem predesnik FSS i KSS. Da ukinem fkcz i fkp i da vratim kosarkasima plave dresove
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°827
No Country wrote:Нисам још чуо да неко Ђинђића кандидује међ' Другосрбијанце. Но баш сам то и хтео да чујем: ко је (су) за тебе баш онако типичан, од главе до пете представник те изумрле врсте?
Pa to ti kayem
A za tipicnog si u pravu - da, Srdja.
_____
alt-lib
- Post n°828
Mogu li vam ja biti Bazdulj? Ima kod Andrića nekoliko upečatljivih opisa umjetnika u službi vlasti.ostap bender wrote:a mozda misli da si ti principijelan. ko ce ga znati. elem, svi imate funkcije kada se docepam vlasti.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°829
Budi Jergovic kruha ti
_____
alt-lib
- Post n°830
otto katz wrote:Mogu li vam ja biti Bazdulj? Ima kod Andrića nekoliko upečatljivih opisa umjetnika u službi vlasti.ostap bender wrote:a mozda misli da si ti principijelan. ko ce ga znati. elem, svi imate funkcije kada se docepam vlasti.
Još samo odgovarajući Azrin stih i primljen si!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°831
Sarajevo je u biti mali grad. Odrastanje na sokacima prekrivenim obroncima u proljetna predvečerja kad probehara onaj specifično sarajevski uzduh simpatičnog gubitništva.Kinder Lad wrote:Budi Jergovic kruha ti
_____
- Post n°832
_____
alt-lib
- Post n°833
otto katz wrote:Sarajevo je u biti mali grad. Odrastanje na sokacima prekrivenim obroncima u proljetna predvečerja kad probehara onaj specifično sarajevski uzduh simpatičnog gubitništva.Kinder Lad wrote:Budi Jergovic kruha ti
+ štok s ledom
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°834
Eno, Cira dopunio listu funkcinera
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°835
_____
- Post n°836
Posle nek kažu da se preletanje ne isplati!
_____
- Post n°837
Primati ionako rijetko čitaju, a i to što čitaju, krive stvari čitaju. Živimo zapravo u dobu nečitanja. Ili čitanja trivijalnih sadržaja na internetu. Sjećam se kad sam se htio malko više udubiti u francusku književnost 18. vijeka, pa sam za 1 vikend pročitao François-Jean Willemaina d'Abancourta. Étienne Aignana, Léonor Jean Christine Soulas d'Allainvala, François Andrieuxa, Louis Anseaumea, Antoine-Vincent Arnaulta, Abbé Auberta, Noël Aubina, Joseph Audeaa, Nicolas-Médard Audinota, Louis-Simon Augeraa, Jacques Autreaua, Étienne-François Avissea, Charles-Joseph Loeillard d'Avrignya, a to sam bio tek na A.William Murderface wrote:otto katz wrote:
Mogu li vam ja biti Bazdulj? Ima kod Andrića nekoliko upečatljivih opisa umjetnika u službi vlasti.
Još samo odgovarajući Azrin stih i primljen si!
_____
- Post n°838
Kupljeno!
_____
- Post n°839
William Murderface wrote:Revolucija jede svoju decu...
А тек контрареволуцију да видиш... боље да не видиш.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°840
je l ćirjaković ovde banovan kad se od tamo svađa?
- Post n°841
Мислим да је одабрао опцију да сам падне на свој заувек.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°842
паће wrote:William Murderface wrote:Revolucija jede svoju decu...
А тек контрареволуцију да видиш... боље да не видиш.
Ih, kontrarevoluciju živim... Ču' vid'o, 'od'o bolan...
Last edited by William Murderface on Tue Sep 26, 2017 7:27 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°843
plachkica wrote:je l ćirjaković ovde banovan kad se od tamo svađa?
Gotamovao se posle par dana
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°844
da, insistirao je na balu pod maskama da je on cirjakovic. vise borhes, nego po :bazdulj:
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°845
Камо лепе среће да је Срђа био типичан. Али јесте био најбољи. Ево му чак и Крле признаје :смајли који би плакао.Kinder Lad wrote:No Country wrote:Нисам још чуо да неко Ђинђића кандидује међ' Другосрбијанце. Но баш сам то и хтео да чујем: ко је (су) за тебе баш онако типичан, од главе до пете представник те изумрле врсте?
Pa to ti kayem
A za tipicnog si u pravu - da, Srdja.
Срђа је и памет и време и немале паре уложио да створи какве-такву подлогу за саму могућност демократије у Србији, а једино је постигао да му се клинци ругају, клинци који ништа његово нису читали, али зато "знају" да је био издајник и замлата. Другосрбијанац.
- Post n°846
dobar sam kod ćire 30%, mashallah
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°847
ovo se mora pročitati da bi se poverovalo šta čovek napisa.
Cass Sustein, tj. ona baba što kad pljuje Vučića kaže ma to su sve komunisti.
Cass Sustein, tj. ona baba što kad pljuje Vučića kaže ma to su sve komunisti.
- Guest
- Post n°848
njegovim (i Tejlerovim) rečima, Rusi su nudge-ovali društvene tenzije? lol
- Post n°849
Sanstajn s nadzovanjem, ko Dusan Pavlovic s game theory. Kljuc koji otvara sve brave.
_____
- Post n°850
George H.W. Bush and Barack Obama tried to get down to business and to do something significant and concrete.
E pa uspeo je. Sad, šta tačno "značajno i konkretno" to je drugo pitanje
E pa uspeo je. Sad, šta tačno "značajno i konkretno" to je drugo pitanje
_____
alt-lib