Tupan dana
- Post n°776
Re: Tupan dana
da da
_____
alt-lib
- Post n°777
meni Ointagru uvek zvucalo milion posto centralnoazijski, kao nesto iz turkicko-mongolskog spektruma, a Unartan opet nekako baskijski, ne ?
mislim u svakom slucaju nick koji jasno upucuje na ljubitelja fantasy-ja.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°778
Мени и даље личи на интеграл унатраг, лоше замаскиран.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°779
Треба узети у могућност и да се човек искрено стиди због свог екстремистичког испада.ostap bender wrote:inace kapiram da se filip zaista nadurio zbog one slovenacke epizode. steta, meni nedostaje.
Ма зајебавам се.
- Post n°780
Daï Djakman Faré wrote:meni Ointagru uvek zvucalo milion posto centralnoazijski, kao nesto iz turkicko-mongolskog spektruma, a Unartan opet nekako baskijski, ne ?
Neam pojma, bila je pre nekoliko godina vest da je neko u Beogradu ( opstina Savski venac, tamo gde sam rodjen btw) pokusao da tako nazove svoje dete pa je bio odbijen, onda sam malo procackao i ispostavilo se da tu vest mediji periodicno prenose jos iz devedesetih, pa sam zakljucio da se mozda radi o nekoj vrsti urbane legende koja se generacijama prenosi medju zaposlenima odseka za licna stanja gradjana opstine Savski venac. To mi bilo simpaticno, kao i samo ime, te ga otada upotrebljavam diljem Interneta.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°781
meni je to mnogo bolje od imena tolkinovih junaka, najopstije mesto internet foruma
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°782
hey da imam sina zvao bi se aragorn (sin ostapov)
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°783
Zapad Todorović @ZapadTodorovic
To!! Naso sam mesto za mene! Prezupč! Kao neka levica ali nema voljenja cigana, antifašizma i pedera. Ko SPS samo jebački i kao ulično!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°784
Sve tacno.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°785
Always willing to take one for the team.otto katz wrote:
Nego ljudi, da im predamo NoCountryja, evo vam drugosrbijanac, vješajte. Filipenko i Gotam da ga sprovedu.
Него заозбиљно, када је то тачно, и како - израз Другосрбијанац постао увреда*? Зар није то помало доказ ко је победио, чији је светоназор превладао у тој земљи - па чак и међу вама, који се, углавном с правом, дичите да сте другачији? Или можда напросто имамо мимоилазне идеје о Другосрбијанцима, штоно ми Ђекнамен ономад рече: сломио ми се сат на 94-тој, и ни макац. Ко вам је poster-boy Другосрбијанца? Мени је покојни Срђа Поповић, и како да вам кажем - још нисам нашао бољег.
*изузев што је скован као увреда, но то је друго.
- Post n°786
No Country wrote:Always willing to take one for the team.otto katz wrote:
Nego ljudi, da im predamo NoCountryja, evo vam drugosrbijanac, vješajte. Filipenko i Gotam da ga sprovedu.
Него заозбиљно, када је то тачно, и како - израз Другосрбијанац постао увреда*? Зар није то помало доказ ко је победио, чији је светоназор превладао у тој земљи - па чак и међу вама, који се, углавном с правом, дичите да сте другачији? Или можда напросто имамо мимоилазне идеје о Другосрбијанцима, штоно ми Ђекнамен ономад рече: сломио ми се сат на 94-тој, и ни макац. Ко вам је poster-boy Другосрбијанца? Мени је покојни Срђа Поповић, и како да вам кажем - још нисам нашао бољег.
Znaju oni odlicno (tj ako imaju gram pameti znaju) da to sa cime zele da se obracunaju nije nikakvo "antisrpstvo". Sa "antisrpstvom" se nema potrebe obracunavati, "anti-x" nikada ne moze da pobedi u "x".
_____
alt-lib
- Post n°787
eno ga cirjakovic na FB. on je stvarno u nekom problemu. ja vise ne razumem sta pise. sise, sline, ko placa taksi a ko ne.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°788
Sisa ne placa zato sto su mu pare u taksiju?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°789
pa okomio se na onog decka vuka sada a postoju moj profil na FB.
_____
- Post n°790
jel se i on trlja u taksiju?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°791
I ja bih volio da se to razjasni. Pojednostavljeno, vidim kritiku zdesna zbog antisrpstva, a slijeva zbog nekritičkog prihvatanja liberalne demokracije i kapitalizma.No Country wrote:Always willing to take one for the team.otto katz wrote:
Lati se interneta i navuci sebi bijedu za vrat.ostap bender wrote:eno ga cirjakovic na FB. on je stvarno u nekom problemu. ja vise ne razumem sta pise. sise, sline, ko placa taksi a ko ne.
Lao Tse
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°792
Би ли могао неко да ми објасни разлику између другосрбијанца и другосрбина?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°793
Mogući početak vica:Kondo wrote:jel se i on trlja u taksiju?
Sjeli Ćiro i Kondo u taxi.
Kondo: da te trljnem?
Ćiro: nije ti ovo autobus.
Kondo: ja se u autobusu ne trljam.
_____
- Post n°794
ja i cira se civilizovano ponasamo, susret obicno pocinje mojim pitanjem tj konstatacijom: "vidim da si opet poludeo"
_____
#FreeFacu
- Post n°795
Kondo: vidim da si opet poludeo.
Ćro: oš te trljnem?
Ćro: oš te trljnem?
_____
- Guest
- Post n°796
Ne znam to, jer nije istina.Kinder Lad wrote:No Country wrote:
Always willing to take one for the team.
Znaju oni odlicno (tj ako imaju gram pameti znaju) da to sa cime zele da se obracunaju nije nikakvo "antisrpstvo". Sa "antisrpstvom" se nema potrebe obracunavati, "anti-x" nikada ne moze da pobedi u "x".
- Post n°797
ko o čemu baba o istini uštipcima
_____
#FreeFacu
- Post n°798
Gotam wrote:Ne znam to, jer nije istina.Kinder Lad wrote:
Mrzi me da se raspravljam
_____
alt-lib
- Post n°800
otto katz wrote:I ja bih volio da se to razjasni. Pojednostavljeno, vidim kritiku zdesna zbog antisrpstva, a slijeva zbog nekritičkog prihvatanja liberalne demokracije i kapitalizma.No Country wrote:
Always willing to take one for the team.
*изузев што је скован као увреда, но то је друго.Lati se interneta i navuci sebi bijedu za vrat.ostap bender wrote:eno ga cirjakovic na FB. on je stvarno u nekom problemu. ja vise ne razumem sta pise. sise, sline, ko placa taksi a ko ne.
Lao Tse
Uopšte nije pitanje šta je "Druga Srbija". Ona (više) ne postoji. Pitanje je šta je ono što zauvek ima potrebu da sebe identitizira i samodefiniše preko upiranja prstom na neku "Drugu Srbiju".
_____
alt-lib