Tupan dana
- Post n°451
Re: Tupan dana
odlicno da oni ne treba da dokazuju da boga ima dok mi treba da prilozimo materijal da boga nema.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°452
Ne vidim što je onaj Zoća za tupana, tamo je čak rekao par pametnih stvari. Valjda po navici?
- Post n°453
Trebalo mu sest meseci da desifruje cudan izraz mentorovog lica, a onda zakljucio da je to zbog kulturnih razlika a ne zato sto je samozivi krele kome ne pada na pamet da bi mu mentor mogao nesto prebaciti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°454
Neverovatno, ti zaista mrziš tog čoveka. Najnormalnije je da se neke stvari shvate tek kasnije, posebno kad si mlad. Drugo, on o tome nije ni morao da priča. Ako se praktično neko ispovedi, i kaže da je uradio nešto što možda izgleda (u najgorem slučaju) malo smešno sada, tvoja reakcija je da ga staviš na tupana dana.
Svaka čast!
Svaka čast!
- Post n°455
Idi bre, Indy
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°456
meni zoca nije za tupana vec za zlo dana uvek. ne mrzim ga ali apologetika batina kju inace preprodaje je nesto cemu sam mogao da svedocim u svojoj neposrednoj okolini i kako deca interorizuju roditeljska 'najbolje namere'. that said, ja ga vise ni ne citam. da bih se nekome stalno vracao tog nekog moram malo i voleti. kao krla, teoljuba ili pokojnog dragosa.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°457
ostap bender wrote:that said, ja ga vise ni ne citam. da bih se nekome stalno vracao tog nekog moram malo i voleti. kao krla, teoljuba ili pokojnog dragosa.
Ja ne mogu da ga citam jer je banalan i dosadan, kao da mu pokret Dosta je Bilo pise clanke. "Bolje je kontrolisati emocije nego ih ne kontrolisati, kad neko ne kontrolise emocije, onda za njega kazemo da je nekontrolisan, sto nije pohvala, pa bi svi trebalo jos u detinjstvu da naucimo da kontrolisemo emocije."
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°458
_____
- Post n°459
ostap bender wrote:meni zoca nije za tupana vec za zlo dana uvek. ne mrzim ga ali apologetika batina kju inace preprodaje je nesto cemu sam mogao da svedocim u svojoj neposrednoj okolini i kako deca interorizuju roditeljska 'najbolje namere'.
a doolo ti je dobar, a? covek slika i prilika zoce u sportu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°460
a otkud on uopste na psihijatriji? zar nije on psiholog?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°461
Kondo wrote:ostap bender wrote:meni zoca nije za tupana vec za zlo dana uvek. ne mrzim ga ali apologetika batina kju inace preprodaje je nesto cemu sam mogao da svedocim u svojoj neposrednoj okolini i kako deca interorizuju roditeljska 'najbolje namere'.
a doolo ti je dobar, a? covek slika i prilika zoce u sportu.
sport nije zivot. to je arena. :thbsdown:
a i tesko da je. davio je samo jednog igraca u karijeri.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°462
najmanji problem sa njim je davljenje. mnogo veci, barem za mene, je kada posle tekme zadrzi ceo tim i natera da 50 puta trce stepenicama do vrha pionira i nazad. to je zocizam u sportu.
_____
#FreeFacu
- Post n°463
nije. to je umetnost.
_____
- Post n°464
Dobro, davuckao je i Andrica, a jednom prilikom ga je i nabo glavom.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°465
ko ne pozeli mlohu da nabode glavom nema ni jednusportskukostutelu
_____
- Post n°466
ostap bender wrote:nije. to je umetnost.
moguce, samo je nusprodukt tog arta verovatno najveci broj iskidanih prednjih ukrstenih ligamenata u novijoj istoriji ovog sporta. nije ovo samo za njega, ali je steta sto je profesionalni sport forma ropstva pa nijedan klinac cija se karijera osakati na ovakav ili slican nacin, nece posegnuti za odgovarajucim odstetnim zahtevom.
_____
#FreeFacu
- Post n°467
Da, imali smo bese cetiri igraca sa tom povredom u isto vreme?
_____
My Moon Che Gavara.
- Post n°468
+1Indy wrote:Najnormalnije je da se neke stvari shvate tek kasnije, posebno kad si mlad. Drugo, on o tome nije ni morao da priča. Ako se praktično neko ispovedi, i kaže da je uradio nešto što možda izgleda (u najgorem slučaju) malo smešno sada, tvoja reakcija je da ga staviš na tupana dana.
Svaka čast!
i ne mislim da ga mrzi vilijam, ali ga svakako drzi malko previse u fokusu.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°469
Ja ga mrzim i nemam problem da to priznam. On daje lošim roditeljima moralnu sankciju da se fizički iživljavaju na deci, tome je posvetio karijeru. What's not to hate?
No, pretera Murderfejs ovde ipak Svako od nas ima poneko takvo iskustvo.
- Post n°470
Partizan ima jedan ozbiljan tim igrača sa ozbiljnim povredama.Radagast wrote:Da, imali smo bese cetiri igraca sa tom povredom u isto vreme?
- Guest
- Post n°471
Photino Bird wrote:Ja ga mrzim i nemam problem da to priznam. On daje lošim roditeljima moralnu sankciju da se fizički iživljavaju na deci, tome je posvetio karijeru. What's not to hate?
+1
Ja smatram svojom moralnom obavezom da mrzim Zocu.
- Post n°472
Radagast wrote:ostap bender wrote:that said, ja ga vise ni ne citam. da bih se nekome stalno vracao tog nekog moram malo i voleti. kao krla, teoljuba ili pokojnog dragosa.
Ja ne mogu da ga citam jer je banalan i dosadan, kao da mu pokret Dosta je Bilo pise clanke. "Bolje je kontrolisati emocije nego ih ne kontrolisati, kad neko ne kontrolise emocije, onda za njega kazemo da je nekontrolisan, sto nije pohvala, pa bi svi trebalo jos u detinjstvu da naucimo da kontrolisemo emocije."
Слажем се са Радгостом за Зоћу,(не и за ДЈБ примедбу, нема ту аналогије, Радуле је вансеријски лик ) са тим што овде не узимамо у обзир да Зоћа има пацијенте који су обични, просечни људи, који имају обичне, просечне потребе. Сваки систем треба да служи обичном човеку, да му се једноставним речима (што једноставнијим) представи проблем, не нама надпросечнима, нама може да буде досадан, можда нама не би ни умео да помогне , обичан пацијент који је дошао на терапију није обавезно неки генијалац, он је неко ко пре свега жели сређен конвенционалан живот.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°473
uskok i ajduk wrote:Radagast wrote:
Слажем се са Радгостом за Зоћу,(не и за ДЈБ примедбу, нема ту аналогије, Радуле је вансеријски лик ) са тим што овде не узимамо у обзир да Зоћа има пацијенте који су обични, просечни људи, који имају обичне, просечне потребе. Сваки систем треба да служи обичном човеку, да му се једноставним речима (што једноставнијим) представи проблем, не нама надпросечнима, нама може да буде досадан, можда нама не би ни умео да помогне , обичан пацијент који је дошао на терапију није обавезно неки генијалац, он је неко ко пре свега жели сређен конвенционалан живот.
A jel se slazes sa Zocom kad ubedjuje te obicne ljude da su batine dobro vaspitno sredstvo?
_____
My Moon Che Gavara.
- Post n°474
nema ta povreda veze sa intenzitetom treninga. good streak of bad luck. npr. berta je tu povredu obnovio izvan partizana. doslovce predispozicije.
_____
- Post n°475
Radagast wrote:uskok i ajduk wrote:
A jel se slazes sa Zocom kad ubedjuje te obicne ljude da su batine dobro vaspitno sredstvo?
Не знам, нисам отац још увек, могу само да ти пренесем моја размишљања на ту тему, која су подложна променама, тренутно мислим овако: сваком детету индивидуалан приступ. (не мислим да су деца "табула раза" са рођењем) Ако приметим садистичке тенденције код детета, нпр. мучи вршњаке или кућне љубимце, нема шансе да не бих применио силу. Е сад, мислим да Зоћа не говори о батинама него о примени мале силе (шљепкање по најмање осетљивом делу тела, затварање у собу, ограничавање кретања и томе слично). Истина је да обични људи нису Бред и Анџелина па да имају по три дадиље на свако дете, него морају нешто сами да предузимају кад се јави конкретан проблем.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić