i ja mnogo volim taj film ali meni su omiljeni koeni (pomalo idiosinkraticno) raising arizona
Hail, Ceasar!
- Post n°51
Re: Hail, Ceasar!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°52
Jek novi Koeni u bioskopu ili svi pazarite na trafici?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°53
nema vise bioskopa druze. netfliks en cil
_____
ova zemlja to je to
- Post n°54
U domaćoj ponudi ovaj forum deffo dominira učestanošću upotrebe prideva idiosinkratično i epistemološki.
- Post n°55
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°56
Inace, gleda mi se Widdows, mada je rezirao Mekvin koji mi nesto ne lezi. Kao klinac sam gledao BBC seriju (u zagrebackom Programu plus) i secam se da sam bio prilicno odusevljen. Onako epistemoloski gledano.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije