Ono o čemu se pričalo u poslednje vreme u nedelju je konačno završeno. Denver Nagetsi su trejdovali Jusufa Nurkića (22, 211) u Portland Trejl Blejzese, a za njega su dobili Mejsona Plamlija (26, 211). U trejdu su razmenjena i prava na buduće pikove. Tako su Trejl Blejzersi dobili pika prve runde na predstojećem, a Nagetsi pika druge runde na Draftu koji će biti održan 2018. godine.
Gledajući sa strane igrača sigurno je da će Nurkić biti zadovoljniji, pošto će od uloge rezervnog centra verovatno doći do pozicije startera u ekipi Portlanda. Sa druge strane, Plamlija očekuje mesto na klupi, pošto će teško da se izbori za minute pored Nikole Jokića.
Nikola Jokić
- Post n°76
Re: Nikola Jokić
Ocekivano, ode Nurkic
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°77
Not bad. Пламли (Шљивко) уме помало да додаје, моћи ће да имитира Јокића у другој постави.
- Post n°78
denver je raspad prilican ali to jokari odgovara.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°80
pa ovo s jokarom ih je apsolutno usralo. deluju kao brod bez kompasa.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°81
pa tesko je uspeti u nba dok te ne usere. i gsw je zestoko usralo. ovi timovi sto su serijski tankovali, poput siksera i lejkersa, izgledaju gore od denvera. gore izgledaju i ostali timovi koji grade oko centara, poput nju orleansa, kingsa i vulvsa.
ovaj trejd za plamlija je skroz ok.
ovaj trejd za plamlija je skroz ok.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°82
pa kada tako postavis... malo mi greda zbog jusufa. mada kapiram da ce mu biti bolje u portlandiji.
_____
- Post n°83
nurkic nazalost ima nepopravljive probleme s karakterom imho. trebalo bi cudo da se desi da napravi karijeru u skladu sa svojim talentom.
kolko je on unistio svoju upotrebnu vrednost zahtevajuci da igra startera u ligi u kojoj svaki tim ima boljeg startnog centra, mala je umetnost da je denver uspeo da izvuce plamlija
kolko je on unistio svoju upotrebnu vrednost zahtevajuci da igra startera u ligi u kojoj svaki tim ima boljeg startnog centra, mala je umetnost da je denver uspeo da izvuce plamlija
_____
ova zemlja to je to
- Post n°84
u njegovu odbranu on je doveden kao startni centar. ali koga hebe. uzivajmo u jokari (koji je takodje partizanovac).
_____
- Post n°85
jokara samo tamani grobare. povrede se i nema ih. jolololo kapiten pa nurkic. diskretni lesinar.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°87
on je stari megas
_____
- Post n°88
No Country wrote:Кад год се овај Звезда укрца у вагон - мени дође да сиђем.
lol ja sam jokica pratio uzivo dok ti nisi znao da postoji jebote retardiranog.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°89
Шминкерај је твој ментални хоризонт, Јокић и Хилари су само манифестације.
- Post n°90
teofile, ti si mozda autentican fan, koga boli kurac, samo ti kazem da ja tog decka gledo u razlicitim halama dok ti nisi znao da postoji
_____
ova zemlja to je to
- Post n°91
Ja sam veci Jokicev fan od svih vas. Lako je biti Jokicev fan tu gde ste vi. Budite vi Jokicevi fanovi tamo gde sam ja bio Jokicev fan.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°93
То што си ти њега гледао "у халама" - то је за моју малу тезу о твом превртљивом & плитком шминкерају... дабоме потпуно небитно.
- Post n°94
Ja sam bio Jokicev fan jos kad se to nije smelo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°95
ja sam jakovljevic!
_____
- Post n°96
1 lol za dabome
i 1 lol za sminkere i auteticne pankere
i 1 lol za sminkere i auteticne pankere
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°97
ostap bender wrote:on je stari megas
cuo sam da su zvezda kadete odrali mega kadeti (ako su to oni sa roze dresovima) pre tekme sa panatinaikosom. a iz covic doo trazili da ih ovi puste kao zbog atmosfere i blabla, posle vijali sudije jer su im "upropastili" ambijent.
- Post n°98
jokara tripl-dabl u pobedi nad uoriorsima (kam aut end plej).
_____
- Post n°99
Tek drugi... kako on misli do 100 trostrukih dvostrukih???
A u nedelju mu rođendan...
A u nedelju mu rođendan...
- Post n°100
O Jokiću ne treba ni raspravljati, ali Miško cilja masnije obeštećenje iz inostranstva
Nimalo. Brzo ce Zalizani u Zeleznik s ratlukom i sto grama kafe kad bude brojao koliko ce da mu kapne u dzep od Bobijevog odlaska u Barselonu. Slucajevi Micica i Dangubica, pa i samog Bobija, pokazuju da on iz Mege ne moze da proda gotov proizvod jer mu za gotov proizvod treba trener i klub koji ce da ga naprave. Jedino moze da bude problema ako u ovom dopisivanju nema jos nekog sadrzaja za koji mi ne znamo, tipa pokusaja Zvezde da sa Bobijem produzi ugovor protivno Miskovoj zelji ili tako nesto.
Jokić nam ne odgovara s obzirom da imamo Tejića. Mislim, voleo bih ja da gledam njih dvojicu zajedno na parketu, ali to bi bilo nešto Mutin Radnički style, a to je slabo za naše ambicije. Nama će umesto Bobija trebati neko da žešće pokrpi skok, kao neki Patrick Young, možda.
Mislim, može da uzmemo Jokića i još jednog centra za skok, samo će neko tu da trpi s minutažom. Mada, možda bi to i bilo dobro rešenje, ja sam skeptičan malo prema tome kakav je Jokić radnik, dobro bi bilo uzeti ga, ali sa ozbiljnom konkurencijom, pa nek se bori. Mislim, to ako budemo imali toliko para da tako nešto radimo.
Jokic ovu kosarku koju igra u Mezi™ moze da okaci macku o rep, videli smo na primeru gorepomenutog Dangubica kolika je razlika izmedju Mege i Zvezde. Vise je Tejic izvukao od one sitnine u EL nego Jokic od cele sezone. Da ne pricamo sto je on sad vec postao punopravni deo rotacije, za razliku od pocetka sezone.
Smešno je i pomisliti da je Jokić spreman da igra NBA.
Sve je to lepo, može da se desi da se nametne u razvojnu ligu, pa da igra opet još jednu sezonu bez uzbuđenja, ili taj rebilding, što kaže Timmi. Mene zanima kada ćemo da vidimo Jokića u nekom timu koji se bori za konkretan rezultat u nekom iole jačem takmičenju (može aba). Već dve godine je on mačka u džaku i bojim se da to nije slučajno.
To sto Jokic ume da pripali trojku ne cini ga boljim centrom od Bilana i Baraca, samo ga cini koncepijski komplikovanijim igracem za Bobija. O drugoj strani terena ne vredi ni govoriti, Jokic i ne pokusava da brani Bobija, niti Milojevicu tako nesto pada na pamet.
_____
★
Uprava napolje!
|
|