Дуго времена ништа радикално нисам мењао, ту је један ловац на вирусе, други ловац на ботове, то је све радило како треба, а и прилично сам резервисан према инсталирању нових софтвера за побољшавање перформанси система. Све док нисам наишао на: http://www.pcfaster.com/en/ (први поглед, први утисак, - одушевљење )
Софтвер у који сте се заљубили
- Post n°1
Софтвер у који сте се заљубили
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°3
Re: Софтвер у који сте се заљубили
uskok i ajduk wrote:Дуго времена ништа радикално нисам мењао, ту је један ловац на вирусе, други ловац на ботове, то је све радило како треба, а и прилично сам резервисан према инсталирању нових софтвера за побољшавање перформанси система. Све док нисам наишао на: http://www.pcfaster.com/en/ (први поглед, први утисак, - одушевљење )
Jel to radi nesto sto ne rade aplikacije koje dolaze sa Vindousom?
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°4
Моја ударна тројка су Тотал Командер, Лончар и бебеЛин. У смислу Радагастовог питања, да, не само што раде неколико ствари које не ради Пенџери као такав, него је много важније то што не раде педесетак ствари које овај као баш мора да ради.
Ово држим већ неких седам година, повремено довучем новије верзије и готово. Зато је и могло да ми се деси ово а да га не приметим два месеца.
Ово држим већ неких седам година, повремено довучем новије верзије и готово. Зато је и могло да ми се деси ово а да га не приметим два месеца.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°5
Podsetiste me kako sam nekad voleo ndos (poboljšivač DOS-ove komandne linije, sa bezbroj kratica i raznih alata zapakovanih u "nevidljivi" program u pozadini - sve to u 5K memorije). Nema takve elegancije više, otkad su došle ove sličice na ekran.
- Guest
- Post n°6
Poslednji kul lagani utility koji sam počeo redovnije da koristim je ShareX, open source screencaster. Ako se računaju i dodaci programima, kul su Hunting Dog i Scroblr.fm, plugins za SQL Server Management Studio i Chrome, respektivno.
- Post n°7
А пропао ССМС, Жабац, мада их је сад купио Дел и хм, ко зна на шта ће сад да личи. А имам списак од двадесетак ствари по којима је бољи од ССМСа.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°8
Jeste truo, treba ti 4-5 dodataka (da ne kažem uključila, am I right?) da bi bio podnošljivo upotrebljiv za most intents and purposes.
- Guest
- Post n°9
FileZilla, besplatan ftp. Odličan, radi rekurzivni upload (direktorijum i sve ispod njega), na hiljade fajlova odjednom.
Njime stavljam slike na moj sajt. Copy/paste.
Bez njega, DOS (crni ekran, komandna linija) i nema rekurzije.
Njime stavljam slike na moj sajt. Copy/paste.
Bez njega, DOS (crni ekran, komandna linija) i nema rekurzije.