SIRBISTAN BAŞBAKANI @SlobaGeorgiev
SIRBISTAN BAŞBAKANI Retweeted Dragan Maršićanin
Stari gentleman...
SIRBISTAN BAŞBAKANI added,
Dragan Maršićanin @marsicanin_d A da se za tren manemo naše bedne svakodnevnice... Molim RT ako se slažete da je Kejt Blanšet izuzetno seksepilna.
Maršićanin na tviteru
- Post n°1
Maršićanin na tviteru
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°2
Re: Maršićanin na tviteru
Gledam sad ovo i mislim se da je Blanšet izuzetno seksepilna da bi Marša možda mog'o da posluži kao novi Koštunica, without the obvious drawbacks. Simpa je lik, nije bio povezan s prljavštinama, prihvatljiv je i za nacionalnu, a slutim i za onu malo manje nacionalnu opoziciju...
Hm...
Hm...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°3
Zaboravljaš da je on lik bez ikakve kontrole nad samim sobom.
- Post n°4
+1 za Cate
A za ovog ne znam ko je.
A za ovog ne znam ko je.
- Post n°5
et WM Sećaš se kako je nastradao onomad?
- Post n°6
Neka vanbračna afera beše, ne?
Mislim, who cares. Posebno u Srbiji.
_____
- Post n°7
Ma da, ali je bila neka nameštaljka, mislim da ga DS namestio. Hoću reći da mislim ovo što i Bluberi. Ne znam kako stoji sa alkoholom, ovi iz DSS-a su skloni tome.William Murderface wrote:Neka vanbračna afera beše, ne?
- Post n°8
More, de ima dima...
Dragan Maršićanin Retweeted
Весна Живковић @vesna_zvkvc Dec 2
_____
- Post n°9
[list=stream-items-id]
[*]
[list=stream-items-id]
[*]
ŽIKA BABIĆ @babic56 Dec 1
ŽIKA BABIĆ Retweeted Mefisto
Jel ovo "G" skraćenica od GOVNO ili GOSPODIN?
ŽIKA BABIĆ added,
Mefisto @MefistoSpartan@krvopija@mara_bgd Moj predlog je da ne pises protiv G. Vucica, ukoliko nemas konkreno da napises.
0 retweets 4 likes
[/list]
[*]
Dragan Maršićanin @marsicanin_d Dec 1
.@babic56 Koji su to paćenici koji u tvitivima svog šefa oslovljavaju sa G.Vučić. I još se plaše da napišu malo "g."...nikad se ne zna
0 retweets 13 likes
[*]
Milanko Krivokuca @MKrivokuca Dec 2 Republic of Serbia
G.@marsicanin_d bi mogao da izvrsi alkotest pre tvitovanje.@babic56
2 retweets 10 likes
[*]
Dragan Maršićanin @marsicanin_d Dec 2
.@MKrivokuca Ne kaže se "pre tvitovanje" , nego "pre tvitovanja". Inače, važi: ja na alko, Vi na psiho test,. Može?@babic56
1 retweet 10 likes
[/list]
_____
- Guest
- Post n°10
William Murderface wrote:Gledam sad ovo i mislim seda je Blanšet izuzetno seksepilnada bi Marša možda mog'o da posluži kao novi Koštunica, without the obvious drawbacks. Simpa je lik, nije bio povezan s prljavštinama, prihvatljiv je i za nacionalnu, a slutim i za onu malo manje nacionalnu opoziciju...
Hm...
Niskonova glava u Futurami wrote:
Nixon with charisma? My God, I can rule the universe!
- Post n°11
_____
- Post n°12
RALE @svezarock
Bolest sns botova je neverovatna..par meseci o seksu,a onda zaspe gomilom sns smeća u vidu RT vođe..šta postignu time sem iritiranja....
- Likes 2
2:03 PM - 1 Dec 2015
Dragan Maršićanin @marsicanin_d Dec 1
.@svezarock Ono o seksu je ideja Blerove PR savetničke grupe. To je poruka "ima da vas j....."
_____
- Post n°13
[list=stream-items-id]
[*]
jadranka jovisic @jadrankaJovisic 54m54 minutes ago
jadranka jovisic Retweeted Dragan Maršićanin
Umreću
jadranka jovisic added,
Dragan Maršićanin @marsicanin_d
A da se za tren manemo naše bedne svakodnevnice... Molim RT ako se slažete da je Kejt Blanšet izuzetno seksepilna.
0 retweets 2 likes
[/list]
.@jadrankaJovisic Nemojte. Zašto biste umrli?
_____
- Post n°14
[list=stream-items-id]
[*]
SIRBISTAN BAŞBAKANI @SlobaGeorgiev 2h2 hours ago
SIRBISTAN BAŞBAKANI Retweeted Dragan Maršićanin
Dorćolski mačor
SIRBISTAN BAŞBAKANI added,
A da se za tren manemo naše bedne svakodnevnice... Molim RT ako se slažete da je Kejt Blanšet izuzetno seksepilna.
1 retweet 9 likes
[/list]
Dragan Maršićanin @marsicanin_d@SlobaGeorgiev Pardonne moi, monsieur... Vračarski, a danas zvezdarski...
_____
- Post n°15
opasno ste krenuli topik. ovo bas obecava !
vilijame, ne smes da odustanes od kvote od 1 yt linka po prenesenom tvitu :grusanovic:
vilijame, ne smes da odustanes od kvote od 1 yt linka po prenesenom tvitu :grusanovic:
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°16
Služimo narodu!
_____
- Post n°17
William Murderface wrote:Služimo narodu!
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°18
William Murderface wrote:Gledam sad ovo i mislim seda je Blanšet izuzetno seksepilnada bi Marša možda mog'o da posluži kao novi Koštunica, without the obvious drawbacks. Simpa je lik, nije bio povezan s prljavštinama, prihvatljiv je i za nacionalnu, a slutim i za onu malo manje nacionalnu opoziciju...
Hm...
Ja se sećam jednom kad su ga pitali šta sluša, a on kaže: uglavnom džez, ozbiljnu muziku i death metal.
Ovi: death metal???
On: pa da, hteo, ne hteo, zid od sobe mog sina je prilično tanak.
- Post n°20
kod te neke bocne dss ekipe tipa marse, aligrudica ili vladete, uvek imam osecaj da se oni nevidjeno dobro zabavljaju i da ih zabole za politiku.
sa druge strane bi bilo super kada bi neki dezurni forumski psihoanaliticar malo desifrovao ovu koncentraciju erotomana u dss-u.
sa druge strane bi bilo super kada bi neki dezurni forumski psihoanaliticar malo desifrovao ovu koncentraciju erotomana u dss-u.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°21
Kinder Lad wrote:William Murderface wrote:Gledam sad ovo i mislim seda je Blanšet izuzetno seksepilnada bi Marša možda mog'o da posluži kao novi Koštunica, without the obvious drawbacks. Simpa je lik, nije bio povezan s prljavštinama, prihvatljiv je i za nacionalnu, a slutim i za onu malo manje nacionalnu opoziciju...
Hm...
Ja se sećam jednom kad su ga pitali šta sluša, a on kaže: uglavnom džez, ozbiljnu muziku i death metal.
Ovi: death metal???
On: pa da, hteo, ne hteo, zid od sobe mog sina je prilično tanak.
Gotik metal!
http://www.okradio.rs/vesti/lokalne/kandidati-ne-ugroavati-exit_7661.html
_____
- Post n°22
Jao da jebote.
Jbg, numem puno u metal, pa eto, potkralo se
Jbg, numem puno u metal, pa eto, potkralo se
_____
alt-lib
- Post n°23
Марша има једно позитивно бројање од мене што је написао свакодневница.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°24
Sve važne veze među ljudima-prijateljske, bračne, ljubavne... i diplomatija imaju nešto zajedničko: sve je u reciprocitetu.
_____
- Post n°25
Sve nesto mislim... ako se neko po drugi put razveo... nije u vezi... radi 20 sati dnevno...kako se snalazi?
_____