Memento
- Post n°452
Re: Memento
Генитив од Мтел је Ммммтелета?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°453
паће wrote:Генитив од Мтел је Ммммтелета?
Slovo M? Nesto si Mtela?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°454
#NeverForget https://t.co/v8FuAExqJn
— Radomir Martin (@radomir_martin) February 12, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°455
Ovih dana ce se sastanciti po dalekom Briselu, pa da se podsetimo
EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Vučiću stavljen na sto papir SA PRIZNANJEM KOSOVA
https://www.blic.rs/vesti/politika/ekskluzivno-saznajemo-vucicu-stavljen-na-sto-papir-sa-priznanjem-kosova/bydwstc
Na početku sastanka sa predstavnicima Prištine u Beloj kući, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručen je papir po kojem Srbija danas treba da prizna nezavisno Kosovo!
Piše: Ivana Mastilović Jasnić
03.09.2020. 17:14
- Sve je pripremljeno unapred, Albanci su sve znali - kaže izvor "Blica" iz diplomatskih krugova u Vašingtonu.
Mali: Dobili smo nikada gori papir
Ministar finansija Siniša Mali potvrdio je u direktnom obraćanju iz Vašingtona da je pritisak na srpsku delegaciju ogroman.
- Dobili smo nikada gori papir od kada su krenuli pregovori sa Prištinom. Bilo je 16 tačaka na papiru, na stolu, od kojih 10 tačka podrazumeva medjusobno priznanje. Od dvadesetak prisutnih ljudi, ne samo Albanaca, na svaku reč naše delegacije reaguju veoma agresivno, protiv nas - rekao je ministar.
On je rekao da se predsednik bori i da će se boriti do kraja, jer "predaja nije opcija".
- Mi smo došli sa idejom da razgovramo da podignemo ekonomiju celog reiona, da investiramo 3-4 milijardi evra u insfrasturkuru, poljoprivredu, mala i srednj preduzeća, a onda dobijemo tačku koja se odnosi na međusobno priznanje - rekao je Mali i dodao da su neke stvari jednostavno neprihvatljive.
Mali je kazao da je bilo veoma malo ekonomskih tema.
- Tačka 10 odnosi se na medjusobno priznanje. Ima i ekonomskih tema i one koje se odnose na infrastrukturu, autoput, železnice, pomoći malim i srednjim preduzećima kako bi se podigla ekonomija celog region. Ogroman pritisak- kazao je on.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°456
nađite u tekstu informaciju u kojoj je stranci dijana vukomanović bila cirka 20 godinahttps://t.co/zXeOI5vg9P
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) March 12, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°457
Niti Orban menja Fidesz, niti Erdogan AKP, niti Putin Jedinstvenu Rusiju...i postoji razlog zasto je to tako.
- Post n°458
Erős Pista wrote:nađite u tekstu informaciju u kojoj je stranci dijana vukomanović bila cirka 20 godinahttps://t.co/zXeOI5vg9P
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) March 12, 2023
Iskren da budem, jedno od većih iznenađenja da je jedna od onih koji se nisu prodali.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°459
Ma opet bi je iznabadala neka kučka iz SNS-a.
- Post n°460
Martin iskopao Zarkovicev intervju sa Zvonkom Veselinovicem iz 2011.
https://www.pecat.co.rs/2011/10/zvonko-veselinovic-znam-da-ce-pokusati-da-me-ubiju/
https://www.pecat.co.rs/2011/10/zvonko-veselinovic-znam-da-ce-pokusati-da-me-ubiju/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°461
Evo, slobodno napravite anketu u gradu. Nađite jednog čoveka u Mitrovici koji će reći da sam ga pokrao, prevario ili mu naudio nekako drugačije
Lol
- Post n°462
Nezadovoljne demokrate: Optužbe Lutovca su sramne
01. jul 2020
Lider DS Zoran Lutovac izjavio je danas da je deo nezadovoljnih članova DS-a, koji su "ostali bez funkcija u državi i u stranci", želi partnerstvo sa SNS-om ili da budu konstruktivna opozicija koja će pomagati naprednjacima. Oni, međutim, navode za Nova.rs da takve optužbe "priliče populistima i njihovim besnim partijama za obračun sa neistomišljenicima", te da je svaka izjava Lutovca "nedostojnija i sramnija od one prethodne".
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac danas je u jutarnjem programu TV Nova S izjavio da u njegovoj partiji ne postoje dve struje DS, te da postoji rukovodstvo i ogroman broj članova koji ga podržavaju i manji broj nezadovoljnih, koji nisu više funkcioneri ni u državi ni u stranci.
On je naveo da oni ne žele da se pomire sa tom činjenicom.
„Sukob je pre svega oko odnosa prema SNS i Vučiću, gde jedna manjina koja je inicirala sukobe u stvari želi saradnju sa naprednjacima. Neki od njih žele da DS bude partner SNS ili konstruktivna opozicija koja će pomagati SNS u njihovoj politici“, naveo je Lutovac.
Nataša Vučković, koja je u prethodnih pet skupštinskih saziva bila poslanica, navodi za portal Nova.rs da su optužbe Lutovca bespriznorne i da priliče populistima i njihovim besnim partijama za obračun sa neistomišljenicima u svojim redovima.
„Ono što je tačno je da je rukovodstvo za dve godine urušilo stranku. Možda ju je zateklo u lošem stanju, ali sve što su radili vodilo je daljem urušavanju DS, smanjenju podrške kod birača, urušavanju njene infrastrukture kojom su se ponosili, a to se vidi i po broju povereništava“, ističe Vučković.
Ona dodaje da ljudi koji su nezadovoljni u Demokratskoj stranci nezadovoljni su pre svega zbog stanja u kom se ona nalazi.
„Nezadovoljni su što se glas DS ne čuje, što smo se zaklonili iza drugih stranaka i njihovih lidera. Kada tu našu kritiku bilo koji član rukovodstva oblači u želju za saradnju sa SNS, to je odsustvo svakog demokratskog duha, nesposobnost da se prime kritike, odvlačenje pažnje javnosti od vlastite odgovornosti članova rukovodstva“, kaže Vučković.
I njen kolega Dragoslav Milojičić Kena, koji je u prethodne četiri godine bio poslanik, navodi za naš portal da je svaka izjava Lutovca nedostojnija i sramnija od prethodne.
„Toliku količnu laži o članovima DS, od kojih su neki zbog sukoba sa režimom i hapšeni, su izrekli samo Aleksandar Vučić i Zoran Lutovac. Ako Lutovac pronađe ijednu izjavu potpredsednika DS-a Dejana Nikolića u prethodne četiri godine u kojoj u negativnom kontekstu priča o Aleksadru Vučiću i SNS, ja ću podneti ostavku. Mojih izjava na tu temu ima na stotine“, kaže Milojičić.
On navodi da ko je hteo da ide sa Vučićem, već je otišao.
„Zar treba rečnik SNS da se koristi u DS, da smo izadajice i Vučićevi, samo zato što mislimo drugačije“, ističe Milojičić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°464
Igor Mitrovic@IgorMitrovic100
Na današnji dan pre tačno 5 godina:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°466
Iznenadili biste se koliko ljudi u ovo ozbiljno veruje, tj. u Kosovo kao neki low hanging fruit koji treba ščepati prvom prilikom.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°467
Pa naravno da veruju kad im godinama pricaju kako jacamo, bujamo, nikad bolje nije islo, kupujemo oruzje odavde i odande, ruje samo sto ne dodju na dunav a kinezi na moravu, amerika se multipovlaci zbog multipolarnosti, a ptarshi se usrali od straha itd. Nikakva realnost tu ne smeta.
- Post n°468
Bacio pogled kako su izgledale naslovnice na danasnji dan 2013-2016
2013
2014
2015
2016
2013
2014
2015
2016
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°472
Напросто се не осећам лоше кад пожелим писцу тога да њега развлаче за тако нешто, на истом месту и у истом формату.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...