Nogoloptaška svaštara
- Post n°652
Re: Nogoloptaška svaštara
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°654
pazi mene je vise zanimalo ko je doticna, al sad ukusi su razliciti http://www.kurir.rs/stars/2947733/pokusala-je-da-sakrije-kseniji-bujisic-ruka-u-gipsu-svi-se-pitaju-sta-se-desilo-voditeljkiHubert de Montmirail wrote:ne vidi se ko je?
nemam pojma iskreno , ne pratim sport, koliko sam razumeo znaju navijaci
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°655
Vidim i da postaje viralno, i da su se vec javili veci majstori od mene xexexe http://www.svet.rs/vesti/estrada/vuk-jeremic-nije-slomio-ruku-na-skijanju
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°656
sto je ovo na nogometu? mislim verovatno ima mandrila koji su u ovom fazonu, ne znam, jedini koji mi pada na pamet je deki stankovic mada sumnjam da bi pisao ovako
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°657
jel se ti zajebavas, pa to je svaka druga tupava fudbalercina ovde
- Guest
- Post n°658
nemacka cvajta je ove godine jedna od najludjih liga
sinoc jan regensburg prevrne sa 0:3 na 4:3, danas gosa duizburga udje u gol po flasu vode pa ovo
sinoc jan regensburg prevrne sa 0:3 na 4:3, danas gosa duizburga udje u gol po flasu vode pa ovo
Outstanding scenes as Ingolstadt score past a thirsty Duisburg keeper pic.twitter.com/b5gvxWpcmL
— James Dart (@James_Dart) February 24, 2018
- Post n°659
Da li je istina da ce Aca Stojanovic naslediti Ziku u Sarenici?
- Post n°660
koliko sam ja razumela, naslediće ga šarenac. logično
- Guest
- Post n°661
HAJDUK je prodajom Francka Ohandze u posljednjim danima veljače uprihodio 1,8 milijuna eura. Temeljem izračuna, splitski klub u tekućoj sezoni na ime transfera zaradio je 13,7 milijuna eura te je prvi put u svojoj povijesti zabilježio dobit veću od 100 milijuna kuna.
Već godinama Hajdukova politika zasniva se na revitalizaciji financijskih struktura. Sjećanja na donedavne višemilijunske dugove, pa i stečaj, još su donekle svježa. Međutim, posljednja izvješća ukazuju na pozitivne trendove.
Posljednje dvije godine okončane su s pozitivnim predznakom; 2016. završena je s plusom od 20 milijuna kuna, a 2017. godina s čak 40 milijuna kuna viška.
Ocjenjujući s financijskog motrišta, aktualna sezona nakon ljetnog i zimskog prijelaznog razdoblja kristalizirala se kao najuspješnija u 107 godina Hajdukova postojanja. Dok je na kupnje utrošeno 750 tisuća eura, prodajom je uprihođeno 13,7 milijuna eura.
Prema informacijama dostupnim na Transfermarktu, rekordnom transfernom prihodu ponajviše je pridonijela prodaja Nikole Vlašića u Everton za 10,8 milijuna eura. Nimalo beznačajne nisu bile niti prodaje Francka Ohandze (Shenzhen) za 1,8 milijuna eura, Ante Ercega (Shabab Al-Ahli) za 1,5 milijuna eura te Jeffersona (Chaves) za 350 tisuća eura.
- Guest
- Post n°662
Italijanski fudbaler Davide Astori preminuo je u nedelju u 32. godini života.
Fudbalski klub Fiorentina je saopštio da je kapiten Astori preminuo u snu, ali uzrok smrti još nije poznat.
Centralni bek je sedmog januara napunio 31 godinu, a za italijansku reprezentaciju je upisao 14 nastupa, uz jedan pogodak.
Prema pisanju medija u Udinama, igrač se jutros nije probudio u hotelu "La di Moret" gde je ekipa Fiorentina odsela pred gostovanje Udinezeu.
- Guest
- Post n°663
nadrealne scene za holandsku drugu ligu, na mecu go ahed igls - de grafsap
https://twitter.com/FootyAwayDayVid/status/970340127267606529
https://twitter.com/FootyAwayDayVid/status/970340127267606529
- Post n°664
to su ti neki nemili efekti globalizacije...
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°665
ziv nisam da vidim kako ce u drugom poluvremenu juve preokrenuti ovih 2:3 na poluvremenu, a preokrenuce. sudija govna da jede za penal nad costom.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°666
Neće.Kondo wrote:ziv nisam da vidim kako ce u drugom poluvremenu juve preokrenuti ovih 2:3 na poluvremenu, a preokrenuce. sudija govna da jede za penal nad costom.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°667
ahahahahahah pffffff 4:3
_____
#FreeFacu
- Post n°668
Još se ništa ne zna.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°669
jok i nece. juve je institucija za ove instant engleske pokusaje.
- Post n°670
ne mozes navijati protiv juventusa.
_____
#FreeFacu
- Post n°672
kolosalna tekma juventusa, kurcobolja 60 minuta i onda rutinsko samaranje kurcem. asamoa i ovaj valterstajner ili kako se zove, da ne pominjem bogove zlog fudbala kjelinija i iguaina. nego me brine bufon, nesto je kilav u svojoj 65. godini.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°673
Live pictures of fucking Man United training ahead of their clash against Liverpool tomorrow
- Guest
- Post n°674
hehe koja kozojebina
Vlasnik PAOK-a, Ivan Savidis, uletio je na travnjak, za pojasom u futroli je nosio pištolj, tražio je suce po terenu i želio je obračun. Premda se igrala sudačka nadoknada, utakmica je odmah prekinuta, a odmah su uslijedili neredi, navijačko divljanje i pokušaji tučnjave na samom terenu.