Nogoloptaška svaštara
- Post n°101
Re: Nogoloptaška svaštara
Sloboda Tuzla 2 x zamalo. Drugo mesto u ligi a evo i danas izgubise u finalu kupa. Jbg
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°102
kad pominjes bih, jedva sam uso u trag bilbiji, eno ga hara po zrinjskom posle rnk split
in other news pank zivi vecno. u cetvrtoj ligi.
nestalo struje u produzetku
ajmo donsi plimut je pobediv pa dogodine
in other news pank zivi vecno. u cetvrtoj ligi.
nestalo struje u produzetku
ajmo donsi plimut je pobediv pa dogodine
- Guest
- Post n°103
orjunasi jacaju, kobrendiraju, skupljaju snagu za pojugoslavljivanje kroacije
- Post n°104
Kradem s PPP ovaj fantastični video.
https://streamable.com/k9hp
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°105
I drugi je dobar.
Trademark Skills
Trademark Skills
_____
- Guest
- Post n°106
otto katz wrote:Kradem s PPP ovaj fantastični video.
Podsjeti me kraj na to koliko sam ja volio Anrija da gledam. Čini mi se da se povukao prije dvadeset godina.
- Guest
- Post n°111
hahahaha
sto je glavna fora dinamovci stvarno prave svasta, evo jedan pravi rumunjski kiceraj od pre nekolko godina, bivsi pokojni igraci kao andjeli ustaju sa tribina, sa sve zamfirom kao mjuz pozadinom
sto je glavna fora dinamovci stvarno prave svasta, evo jedan pravi rumunjski kiceraj od pre nekolko godina, bivsi pokojni igraci kao andjeli ustaju sa tribina, sa sve zamfirom kao mjuz pozadinom
- Guest
- Post n°112
Ja sam zamislio kako su izgledali ti pregovori sa stručnjacima, kako je usvojen prijedlog koreografije i koliko para su dali za sve ovo Trol godine.
- Post n°113
Josip Bukal igra najtežu utakmicu u životu
Životna bitka Josipa Bukala, legendarnog fudbalera Željezničara, člana prve šampionske generacije - i dalje traje. Nakon što je prošle godine doživio moždani udar, i danas je u teškom zdravstvenom stanju koje se ne mijenja. Mnoge ljude dobre volje širom svijeta pogodilo je teško zdravstveno stanje legendarnog Maneta, kako su ga popularno zvali. Mnogi žele da na bilo koji način pomognu Bukalu, kako bi i iz ove životne utakmice izašao kao pobjednik.
A zaista, čika Jozo, kako smo ga mi mlađi zvali, uvijek je zračio pobjednički, optimistički, pa i u najtežem ratnom periodu, 1992. godine, kada je po sarajevskom naselju Dobrinja na biciklu raznosio Oslobođenje. Jozo se nije bojao ni snajpera, ni granata.
"Morali su me gađati samo u glavu, jer sve ostalo je kod mene bilo k'o beton. Atleta prava i u tim godinama. Uh, kad se sjetim, ali morali smo se malo i šaliti u ta teška vremena, koja nikada neću zaboraviti. Sjećam se da me je i CNN snimao kako prodajem Oslobođenje, a puca li puca. Kćerka me je gledala u Londonu. Nije mogla da vjeruje", govorio je Josip Bukal, u jednom od njegovih posljednjih intervjua, kada je još bio dobrog zdravstvenog stanja.
Životna bitka Josipa Bukala, legendarnog fudbalera Željezničara, člana prve šampionske generacije - i dalje traje. Nakon što je prošle godine doživio moždani udar, i danas je u teškom zdravstvenom stanju koje se ne mijenja. Mnoge ljude dobre volje širom svijeta pogodilo je teško zdravstveno stanje legendarnog Maneta, kako su ga popularno zvali. Mnogi žele da na bilo koji način pomognu Bukalu, kako bi i iz ove životne utakmice izašao kao pobjednik.
A zaista, čika Jozo, kako smo ga mi mlađi zvali, uvijek je zračio pobjednički, optimistički, pa i u najtežem ratnom periodu, 1992. godine, kada je po sarajevskom naselju Dobrinja na biciklu raznosio Oslobođenje. Jozo se nije bojao ni snajpera, ni granata.
"Morali su me gađati samo u glavu, jer sve ostalo je kod mene bilo k'o beton. Atleta prava i u tim godinama. Uh, kad se sjetim, ali morali smo se malo i šaliti u ta teška vremena, koja nikada neću zaboraviti. Sjećam se da me je i CNN snimao kako prodajem Oslobođenje, a puca li puca. Kćerka me je gledala u Londonu. Nije mogla da vjeruje", govorio je Josip Bukal, u jednom od njegovih posljednjih intervjua, kada je još bio dobrog zdravstvenog stanja.
_____
- Post n°114
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/preminuo-josip-bukal-legenda-zeljeznicara
Preminuo Josip Bukal, legenda Željezničara
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°115
Upravo htedoh da postavim. Imao sam sreću da ga użivo gledam kao klinac
- Post n°116
U BiH 70ih živuća legenda, mitsko biće. Prvo sportsko rivalstvo koje sam doživio u 1. razredu osnovne je bilo između Hajduka za kojeg sam navijao i Želje za kojeg je navijao moj klupski drug. Bukal mu bio zakletva.
Eh, sad se prisjetih i jedne od svojih najvećih sramota. Ovome drugu pljunuh mučki u usta. Cijeli život me proganja.
Eh, sad se prisjetih i jedne od svojih najvećih sramota. Ovome drugu pljunuh mučki u usta. Cijeli život me proganja.
_____
- Post n°117
otto katz wrote:Ovome drugu pljunuh mučki u usta.
Ovaj,... a kako su ti isli slobodnjaci?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°119
Синдикат професиналних фудбалера Независност на Фејсбуку је јавност обавестио о немилом догађају са меча Јагодина - Колубара када је Срђан Ристић после повреде остао без бубрега и оптужио клуб.
- СКАНДАЛ У ЈАГОДИНИ: Играч Срђан Ристић је на утакмици против Колубаре задобио тешку повреду и одстрањен му је бубрег. Клуб је покушао да заташка цео случај јер играчу нису плаћали социјално и здравствено осигурање и није имао здравствену књижицу. Председник Јагодине је већ дуго времена потпредседник ФСС. Велика је срамота за ФСС што такав човек уопште може да буде на било којој функцији у српском фудбалу. Срђану желимо брз опоравак...
http://zurnal.rs/fudbal/prva-liga/38682/strasno-gde-to-ide-srpski-fudbal-nezavisnost-fudbaler-jagodine-ostao-bez-bubrega-klub-pokusao-sve-da-zataska-jer-mu-nije-placao-zdravstveno-osiguranje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°120
Woow
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°121
Da naše bude naše, kupujte domaće, volimo srpsko, domaći privrednici da se ostave na miru i da imaju pristup subvencijama!
- Post n°122
Naši strelci Gavranović i Vešović u demoliranju Sheriffa iz Zagrebspolja na gostovanju Fiumeu.
- Post n°123
Nemački tabloid nastavlja sa svojim tvrdnjama.
POTVRĐENO PISANJE "BLICA" Formira se regionalna liga u fudbalu, Dinamo i Hajduk stižu u Beograd
Jugoslovenska sportska društva...
POTVRĐENO PISANJE "BLICA" Formira se regionalna liga u fudbalu, Dinamo i Hajduk stižu u Beograd
Jugoslovenska sportska društva...
- Guest
- Post n°124
ekspanzija tv lige sampiona. mada toj tv ligi se mora priznati da je iznedrila zivu kao vrsnog konsultanta, nije pokazao svu raskos dok je bio samo kouc operativac pored aut linije.