Nogoloptaška svaštara
- Post n°51
Re: Nogoloptaška svaštara
Europa utira prase u opancima, to nešto protiv Srba?
- Post n°52
otto katz wrote:U prijateljskoj&slobodoljubivoj Češkoj trenutno vlada neopisiva antiislamska i antiimigrantska histerija.
Pa kad su preplavljeni muslimanima, koji vec cine skoro 2 promila ceske populacije.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°53
Evropski klupski fudbal
Fudbalski klub "Hearts" iz Škotske, napravio je dresove na kojima su ispisana imena 8.000 navijača koji su u sezoni 2013/2014 donirali novac i spasili klub od bankrota.
- Post n°54
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°55
ficfirice jel znas neke "zajebane" lokalne derbije i rivalstva iz podzemnih liga u vojvodini, i eventualno u tvom kraju. ne mora da je trenutno aktuelno, moze i iz blize proslosti.
.
otto mislim da gresis jer je motivacija -5 na skali od 0 do 10. ko se kladi moze probati da uzme lagane pare na dobru kvotu, na ulozen dinar naplata je 2.85
.
otto mislim da gresis jer je motivacija -5 na skali od 0 do 10. ko se kladi moze probati da uzme lagane pare na dobru kvotu, na ulozen dinar naplata je 2.85
- Post n°56
burkholderia mallei wrote:ficfirice jel znas neke "zajebane" lokalne derbije i rivalstva iz podzemnih liga u vojvodini, i eventualno u tvom kraju. ne mora da je trenutno aktuelno, moze i iz blize proslosti.
Ne'am pojma, slabo ja to pratim. Videh na tv-u nedavno o derbiju Real-Atletiko u nekom selu na jugu.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°57
u masti je kao neka emisija o tom lokalnom beton fudbalu i sl, pa me gari jedan pito, a ja isto pojma nemam o tim krv noz rivalima, znam samo ona kriticna mesta za otic ugoste, tipa lovcenac, ratkovo, secanj, curug i sl
- Guest
- Post n°58
Stari Grad - Krila Krajine. Treba li da objašnjavam?
Mada ono, uglavnom nisu bili u istom rangu, to je metafizičko rivalstvo...
Mada ono, uglavnom nisu bili u istom rangu, to je metafizičko rivalstvo...
- Guest
- Post n°59
u taj deluje jako, cenim da je gajdobra - mladenovo u pitanju taj neki rad
- Guest
- Post n°60
Ne, ne, pogodio si opštinu, ali gradski je rivalitet, Mladenovo i Gajdobre ne znam kakve klubove imaju, ali kapiram da bi ovi drugi mogli da imaju Nova vs. Stara momenat, da, to je valjda Hercegovci vs. Grmeč, ne nužno tim redom i ne nužno Grmeč... Prestaću glasno da razmisljam evo sad.
- Guest
- Post n°61
Wie man einem Bayern Fan richtig antwortet!!!★★★ DANKE PAPA, DASS ICH KEIN BAYERN FAN BIN ★★★So antwortet man einem Bayern Fan richtig !!!Unser BestSeller-Shirt ist zurück! Hol dir Deins Sofort ---> http://bit.ly/1OAYYFE(Achtung: Dieses Shirt war bereits nach 24h ausverkauft - beeil dich bevor alle weg sind!)
Posted by Ich bin ein Borusse - Echte Liebe on Sunday, September 27, 2015
- Post n°62
ja to moram kupiti!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°65
a mi u septickim jamama od stadina i hala furamo guslare, bogdanove, marseve na drinu, ubizakolji
- Guest
- Post n°67
pih, ocekivao sam da udruzene navijacke grupe srpske patriotske crkve sprece ovu takozvanu sportsku priredbu
- Post n°68
Brazil izjednačio protiv Argentine i deluje mi da neće tu stati. Odlična utakmica.
- Post n°69
Odvratnijeg lika od ovog Davida Luiza odavno nisam gledao. Za par minuta je dobio dva žuta. Jednom lakat, drugi put namerno išao djonom.
- Post n°70
Opet uhapsen Mamic http://www.index.hr/vijesti/clanak/uhicen-zdravko-mamic/856694.aspx
Da se setimo pozdrava kad je prosli put hapsen
Da se setimo pozdrava kad je prosli put hapsen
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°73
Poništiše čist gol Liverpulu. Jel gleda neko?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°74
Macva razguzila Dinamo u gostima
7:58
7:58
_____
★
Uprava napolje!