FK Vojvodina
- Post n°126
Re: FK Vojvodina
Enver - 3 asistencije + golcina na kraju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°127
Vidi se plemenitost duše panonske.
SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU Funkcioner ošamario fudbalerku Zvezde jer se radovala pobedi!
SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU Funkcioner ošamario fudbalerku Zvezde jer se radovala pobedi!
- Post n°128
Treba da ga odere na sudu
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°129
Ja sam mislio da je ta prostacina zavrsila sa onim celavim ruralcem cabricem u beljini nakon smene uprave, kad vid vraga, njegov sklop je bas pasao i novoj centralnoj ot upravi
- Post n°130
Ne bih rekao da je u semi sa ovom upravom, pljuje ih sve vreme, koliko vidim. Kakve su veze izmedju FKV i ZFKV i da li uopste postoje, bog zna.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°132
Stizu i prvi sendvici za fkv udba sns komentatore
U intervjuu za Sportski žurnal predsednik Poslovnog tima FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić najavio je visoke ambicije "stare dame" u narednom periodu.
Zbiljic je jedan od 5 najvecih autoriteta u Srbiji i budite sigurni da sa FK Vojvodinom dok je on tu nece biti sale . Ovim njegovim najavama mogu da se smeju ili cude samo oni koji ga ne poznaju.
Poznajem ga licno i znam da je preozbiljan i da ne dozvoljava ni trun da padne na fk vojvodinu
Polako ali sigurno postajemo najorganizovaniji i najstabilniji klub u zemlji. Puna podrška! Do titule!!!
Ja sam cuo da je covek jako ozbiljan i profesionalan i bas mu verujem. Konacno da i nasa Voša bude gde zaslužuje i da naša deca sa ponosom kažu da su novosađani i da navijaju za Vošu a ne za beogradske klubove... i vreme je da bude pun sever navijaca da se ceo grad probudi i da krene na utakmice. Glupo je Zbiljica porediti sa bilo kim, verujem da ce napraviti cudo...
Poslednja dešavanja u klubu ulivaju sigurnost da se konačno radi kako treba posle mnogo godina...
U intervjuu za Sportski žurnal predsednik Poslovnog tima FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić najavio je visoke ambicije "stare dame" u narednom periodu.
Zbiljic je jedan od 5 najvecih autoriteta u Srbiji i budite sigurni da sa FK Vojvodinom dok je on tu nece biti sale . Ovim njegovim najavama mogu da se smeju ili cude samo oni koji ga ne poznaju.
Poznajem ga licno i znam da je preozbiljan i da ne dozvoljava ni trun da padne na fk vojvodinu
Polako ali sigurno postajemo najorganizovaniji i najstabilniji klub u zemlji. Puna podrška! Do titule!!!
Ja sam cuo da je covek jako ozbiljan i profesionalan i bas mu verujem. Konacno da i nasa Voša bude gde zaslužuje i da naša deca sa ponosom kažu da su novosađani i da navijaju za Vošu a ne za beogradske klubove... i vreme je da bude pun sever navijaca da se ceo grad probudi i da krene na utakmice. Glupo je Zbiljica porediti sa bilo kim, verujem da ce napraviti cudo...
Poslednja dešavanja u klubu ulivaju sigurnost da se konačno radi kako treba posle mnogo godina...
- Post n°133
Tralalatovic najuren, dosao Sivic (kaze mondo).
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°134
Ipak ostao Lalatovic http://www.fkvojvodina.rs/2016/09/%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D0%BB%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%98%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80-%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%B2%D0%BE%D0%B4/
Danas, dok se jos nije znao konacan ishod, kzn su drzali Gajic i Lalatovic
E, kakav sljam nam sedi u upravi kad sam u ovoj guzvi navijao za ovog zvezdinog huligana
Danas, dok se jos nije znao konacan ishod, kzn su drzali Gajic i Lalatovic
E, kakav sljam nam sedi u upravi kad sam u ovoj guzvi navijao za ovog zvezdinog huligana
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°135
Komandant Plec
IL FENOMENO Bivši Vošin Brazilac kod sebe imao 793 kilograma marihuane!?
Neverovatna vest stiže iz Brazila - bivši fudbaler Vojvodine uhvaćen je sa 793 kilograma marihuane!
U pitanju je Marselo Pleč (40), fudbaler koji je najavljivan kao veliko pojačanje Voše. Najluđe od svega je što je čovek već deset meseci u zatvoru, ali su do informacije došli nemački mediji i tek sada je obelodanjeno.
Njemu preti deset do 15 godina robije.
Za Vojvodinu je igrao u sezoni 2009/10. i za to vreme je upisao 23 meča, uz jedan postignuti pogodak. Igrao je na poziciji štopera, a u evropskoj karijeri je još nastupao za Menhengladbah, Kajzerslautern, Omoniju i Panionios.
(Predrag Vuković)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°137
Tim pre me cudi sto se odlucio za rad sa tako kabastom robom, imao je od koga nauciti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°139
Vazda isti.
- Guest
- Post n°141
dobrodosli na stadion zvonko veselinovic u novom sadu
ukinuti govna sto pre.
ukinuti govna sto pre.
- Guest
- Post n°143
dobro, nada se jadnik verovatno da ce ga mozda vratiti u zvezdu pa pokusava da prodre u cmar, ali u svakom slucaju je klub za gasenje, ko i svi ostali.
- Post n°145
Ode uprava Nije im prosao statut
Najavljuje se Bozovicev odlazak a evo Vosa izgleda menja upravu, pa se mora misliti na buducnost
Prenos upravo zavrsen
diktotar wrote:dobro, nada se jadnik verovatno da ce ga mozda vratiti u zvezdu pa pokusava da prodre u cmar, ali u svakom slucaju je klub za gasenje, ko i svi ostali.
Najavljuje se Bozovicev odlazak a evo Vosa izgleda menja upravu, pa se mora misliti na buducnost
Prenos upravo zavrsen
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°146
Sad gledam Lalatovica. Brate mili ... od 6:40
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°148
Zbiljic podneo ostavku, sutra bi trebalo da ode i ostatak druzine. Nadam se da ce i Lalatovic za njima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°149
diktotar wrote:teska primitivcina, taman za zvezdu il nesto slicno
Војводина остала без тренера, Ненад Лалатовић поднео оставку!
http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/42791/vojvodina-ostala-bez-trenera-nenad-lalatovic-podneo-ostavku
Ocekivano. Nije dzabe hvalio Vucica
Ipak, mora se reci da je otisao na posteniji nacin od celavog prepotenka. Celavi rasista, kad je odlazio, prvo je rasuo bodove pa presao u konkurentski klub i jos za sobom povukao nekoliko igraca. Lalatovic je bar igrao posteno do kraja. Videcemo koga ce povuci. Nadam se da ce to biti oni koje je i dovlacio - Gavric i sl.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°150
APEL GRADONAČELNIKU NOVOG SADA Pomozite da Zbiljić ostane u Vojvodin!i
Funkcioneri FK Vojvodina mole gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za pomoć.
Direktor Omladinske škole "Ilija Pantelić" Duško Grujić i sekretar stručnog štaba kluba Dragomir Vukićević uputili su pismo gradonačelniku Vučeviću u kojem apeluju da snagom autoriteta utiče na Dragoljuba Zbiljića da odustane od ostavke i ostane u klubu.
Zbiljić, koji je do prošle nedelje bio glavni sponzor i predsednik Poslovnog tima FK Vojvodina, podneo je ostavku na sve funkcije u klubu pošto na sednici Skupštine nije prihvaćen predlog izmene i dopune Statuta kluba koji je podneo Upravni odbor.
U pismu gradonačelniku se ističe da je Omladinska škola do dolaska Zbiljića u klub kao generalnog sponzora, sredinom jula 2016. godine, bila u ozbiljnim finansijskim problemima, a da se njegovim dolaskom i formiranjem Poslovnog tima "videla svetla budućnost kluba".
- Molimo vas da snagom autoriteta utičete na predsednika Poslovnog tima Dragoljuba Zbiljića da ostane sa nama u klubu, da se zajedno borimo sa postojećim problemima, jer je to čovek kome mi zaposleni u klubu apsolutno verujemo - navodi se u pismu.
Gradonačelniku Novog Sada je upućena i molba da u svom kabinetu organizuje sastanak kojem bi prisustvovali direktor FK Vojvodina, direktor Omladinske škole "Ilija Pantelić", predsednik Skupštine kluba, sekretar stručnog štaba, predstavnik Radne zajednice, predstavnik Upravnog odbora u ostavci i predsednik Poslovnog tima Dragoljub Zbiljić.
Ovo je jos jadnije nego kad je KanKan podnosio ostavke
_____
★
Uprava napolje!