Reprezentativni fudbal
- Post n°926
Re: Reprezentativni fudbal
finala pre finala
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°927
Xexoxical Endarchy wrote:meni je home and away baraz sa nekom slovenijom, bosnom, skotskom, letonijom ili slovackom u glavnoj ulozi omiljeni deo kvalifikacija, a mozda i takmicenja u celosti.
ovako ce tim koji nije imao veze sve vreme (tipa neke jermenije, sto bi npr bio dobar scenario) uleteti u grupu A ili B i u 5 dana, blickrigovati sve islande ili republike irske koji su sve vreme kvalifikacija i onih i preliminarnih i ovih redovnih drzali neki nivo igre samo jer eto je UEFA smislila takav divljacki sistem.
Ovako je vise reprezentacija u igri a i igra se vise takmicarskih utakmica. Po starom sistemu u barazu bi igrali: Kosovo, Srbija, Severna Irska, Irska, Vels, Rumunija, Slovenija, Island, Skotska i Grcka. Sad ce igrati svi oni i jos Gruzini, Belorusi, Makedonci, itd.
U principu, slicno je samo sto je garantovan prolaz nekom od najslabijih. Ionako je svejedno da li ce na prvenstvo otici Rumunija ili Belorusija - i jedni i drugi ce ispasti u grupi, samo sto ce odlazak na EP vise znaciti Belorusima nego Rumunima.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°928
realno prosirivanje EURA ovako kako je izvedeno ima x vise smisla nego prosirivanje svetskog prvenstva (onako kako su ga zamislili). repke tipa estonije, jermenija i kosova su komotno mogle da igraju na nekom prvenstvu do sad kako su igrale neke kvalifikacione cikluse za razliku od svega onog sto ce da upadne na naredno svetsko prvenstvo iz azije i konkakafa. bumo vidli !
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°929
u kakvom su stanju smakedonci?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°930
bolji znacajno nego prethodnih godina. bolji nego ikad zapravo, al i dalje nekako.. meh.
_____
- Post n°931
Bili su bolji početkom i polovinom 90-ih ali tada jebiga...
- Post n°932
Xexoxical Endarchy wrote:jbmu mater ja i dalje mislim da idemo na evroizlog, ovakvi kakvi smo. i mislim da ce da bude najstrasnija blamaza ikad tamo i da cemo svakako zazaliti, al 20-ta je godisnjica zadnjeg naseg evroizloga, red je. a i mislim ko ce da nas spreci hendikepirani norvezani i skoti ? ma dajte, bice plitak potok, mmwkapetanm wrote:Steta za Tadija i Mitra sto na vrhuncu karijere nece biti u Euroizlogu. Ovaj drugi invalidni deo treba da nestane sa sportske scene
Ne znas sta pricas.
Norveska je dobro poslozen tim sa odlicnim trenerom Lagerbekom. Imaju nekoliko izuzetnih mladih igraca o kojima ce se tek pricati.
Nisu izgubili tri godine kuci.
Doduse nisu ni dobili u ovom ciklusu Rumune i Svede kuci ali nisu ni pukli.
Mi ovako raspadnuti u odbrani jako tesko prolazimo.
Plus ce Norvezani biti napaljeni da posle dugo vremena odu na neko veliko takmicenje.
A i da ih prodjemo moramo jos jednu utakmicu dobiti protiv Skota/Izraela/Bugara/Rumuna
- Post n°933
kamo prvosrbijanski vitalizam, zupere ?
znaci pricamo o ekipi koja nije dobila raspalu rumuniju u 2 utakmice koju smo mi oducili od zivota pod krstajicem (!), ekipi koja nema jednog igraca ekstra klase, niti iskustva igranja velikih utakmica. sve sto oni imaju su gomlila mladih i disciplinovanih trckarala a to nama realno nije problem jer bukvalno svaka ekipa sa kojom igramo nas nadtrci. cak i da se ne pojavimo na terenu i igramo kao neuigrane picketine, tadic ili mitrovic ce da izmisle nesto na bazi kurca ili ce kolarov da ga metne kroz usi njihovom golmanu iz neke polu-izgledne situacije.
znaci ima da prodjemo kao tajfun tamo, a onda na neutralnom terenu na bugare i bog da nas vidi.
znaci pricamo o ekipi koja nije dobila raspalu rumuniju u 2 utakmice koju smo mi oducili od zivota pod krstajicem (!), ekipi koja nema jednog igraca ekstra klase, niti iskustva igranja velikih utakmica. sve sto oni imaju su gomlila mladih i disciplinovanih trckarala a to nama realno nije problem jer bukvalno svaka ekipa sa kojom igramo nas nadtrci. cak i da se ne pojavimo na terenu i igramo kao neuigrane picketine, tadic ili mitrovic ce da izmisle nesto na bazi kurca ili ce kolarov da ga metne kroz usi njihovom golmanu iz neke polu-izgledne situacije.
znaci ima da prodjemo kao tajfun tamo, a onda na neutralnom terenu na bugare i bog da nas vidi.
_____
- Post n°934
Ali nisu izgubili ni od Spanije kuci.
Lagerbek je odlican trener.
Mladi Haland iz RB Salzburga je mislim najbolji strelac LS ove sezone.
Kada bi sve bilo korektno mi bi trebali bit favoriti ali zna se kako je kod nas u fudbalu.
Mi smo po imenima jaci i do Ukrajine pa smo u gostima pukli 5-0.
Lagerbek je odlican trener.
Mladi Haland iz RB Salzburga je mislim najbolji strelac LS ove sezone.
Kada bi sve bilo korektno mi bi trebali bit favoriti ali zna se kako je kod nas u fudbalu.
Mi smo po imenima jaci i do Ukrajine pa smo u gostima pukli 5-0.
- Post n°935
ako cemo tako da posmatramo, evo mi smo tim koji nije izgubio od aktuelnog prvaka evrope u gostima. i posle smo respektabilno izgubili 4:2 kuci u utakmici u kojima smo se nadigravali sa njima i jedino sto kvari percepciju o nekoj nasoj percipiranoj mocnosti je onda petica u ukrajini.
a spanija je neki tim koji je na poslednja tri velika takmicenja nije video 1/4 finale. i neko igrao neresno s njima kuci, i sta sad ?
a spanija je neki tim koji je na poslednja tri velika takmicenja nije video 1/4 finale. i neko igrao neresno s njima kuci, i sta sad ?
_____
- Post n°936
znaci ovako:
1) dobijemo norvesku
2) kuci sa skotskom ili izraelom overavamo
3) upadamo u grupu gde su englezi nosioci
na prvenstvu zabava zagarantovana
1) dobijemo norvesku
2) kuci sa skotskom ili izraelom overavamo
3) upadamo u grupu gde su englezi nosioci
na prvenstvu zabava zagarantovana
_____
- Post n°937
Ko ce biti selektor? Sudeci po Alo/Informeru, Tumba je gotov
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°938
pa izgleda paunovic sto bas i ne izgleda kao losa opcija ATM
mislim ovo je dumpster diving ali ja bih bio srecan i sa onim ivanom jovanovicem sto je vodio kiparski APOEL
mislim ovo je dumpster diving ali ja bih bio srecan i sa onim ivanom jovanovicem sto je vodio kiparski APOEL
_____
- Post n°939
El ce Tumba da oprosri platicu? To bi mogao biti problem
- Post n°940
CELA LEĐA PREKRIVENA SRPSKIM SVETINJAMA: Brutalna tetovaža slavnog srpskog fudbalera (VIDEO)
Srpski fudbaler Ljubomir Fejsa odlučio je da na svom telu doda novu tetovažu, pa je tako cela leđa oslikao srpskim svetinjama.
Ljubomir Fejsa je nedavno na svojim grudima oslikao praktično celu svoju karijeru, uz poruku koja jasno ocrtava njegove karakterne osobine.
Sada je osvanuo novi snimak tatu umetnika Marka Jovičića na kome se vidi nova tetovaža - preko celih leđa oslikane su srpske svetinje.
Poznati beogradski tatu majstor otišao je čak u Lisabon kako bi Fejsu ukrasio novim remek-delom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°941
carski!
jedva čekam sa englezima da im malo poskočimo po lobanjama
jedva čekam sa englezima da im malo poskočimo po lobanjama
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°942
Koja je ovo svetinja desno? I šta Hristos Bog radi pedikuru i čila na križu? E, srpske svetinje kukavne.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°943
s obzirom da nemamo kurca za ove svatove (engleska, češka, hrvatska), jasno je da je bolje da ispadnemo u razigravanju. reality bites, svaki od ovih timove može da nas nakanta sa 5-6 razlike.
_____
#FreeFacu
- Post n°944
Problem za Srbiju, Radonjić ide na operaciju?
kakav crni problem, ese vi drogirate
kakav crni problem, ese vi drogirate
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°945
jos 3,5 nedelje do baraza sa norveskom ! moramo podici borbenu gotovost na ovom topiku
evo sta norvezani (prilicno tacno) misle o nama - skandinavski spijun fare izvestava
https://translate.google.com/translate?sl=no&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.vg.no%2Fsport%2Ffotball%2Fi%2F2Gg7av%2Fskarsfjord-speider-paa-serbia-for-norge-intern-kannibalisme%3Futm_source%3Dinline-teaser%26utm_content%3DpLxzxj
https://translate.google.com/translate?sl=no&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.vg.no%2Fsport%2Ffotball%2Fi%2FpLxzxj%2Fnorge-maa-stoppe-serbiske-stjerner%3Futm_source%3Drecirculation-matrix%26utm_content%3DWbXEza
https://translate.google.com/translate?sl=no&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.vg.no%2Fsport%2Ffotball%2Fi%2FWbXEza%2Fdet-serbiske-mysteriet-trenger-en-psykolog
evo sta norvezani (prilicno tacno) misle o nama - skandinavski spijun fare izvestava
https://translate.google.com/translate?sl=no&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.vg.no%2Fsport%2Ffotball%2Fi%2F2Gg7av%2Fskarsfjord-speider-paa-serbia-for-norge-intern-kannibalisme%3Futm_source%3Dinline-teaser%26utm_content%3DpLxzxj
https://translate.google.com/translate?sl=no&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.vg.no%2Fsport%2Ffotball%2Fi%2FpLxzxj%2Fnorge-maa-stoppe-serbiske-stjerner%3Futm_source%3Drecirculation-matrix%26utm_content%3DWbXEza
https://translate.google.com/translate?sl=no&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.vg.no%2Fsport%2Ffotball%2Fi%2FWbXEza%2Fdet-serbiske-mysteriet-trenger-en-psykolog
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°946
Делује да Норвежани кажу да смо сами себи највећи проблем: лоша тактичка постава на средини, треба нам психијатар, нисмо нормални са осцилацијама у игри.
Прочитали нас људи 100%.
Прочитали нас људи 100%.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°947
bukvalno sve sto su rekli - potpis, pecat, overa u sudu.
_____
- Post n°948
nema veze jebaće ih radonjić
_____
#FreeFacu
- Post n°949
mislis jebace nas ?
_____
- Post n°950
ne budi defetista, mladiću
_____
#FreeFacu