Reprezentativni fudbal
- Post n°901
Re: Reprezentativni fudbal
mitrara bog
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°902
ne znam, meni su npr i sms i radonjic ista prica. kad ih vidim u timu ili na terenu, znam kolko je satificfiric wrote:Xexoxical Endarchy wrote:koja je ovo muka gledati
ubi se tumbo
Sto? Nije poslusao Kokezu?
Кокеза: Надам се да је селектор видео ко треба, а ко не треба да игра
- Важно је да смо победили. Прво полувреме било је добро, а што се тиче другог надам се да је селектор Тумбаковић видео ко треба, а ко не треба да игра.
Fale cetvorica iz tima protiv Luksemburga
Dmitrovic
Mladenovic
Milivojevic
SMS
umesto njih
Rajkovic
Radonjic
Gudelj
Rodic
_____
- Post n°903
ajmo luksi 1 komad nam fali...
_____
- Post n°905
kakva smo klasika, nikad ne razocaramo
_____
- Post n°906
Rodic me je ovde podsetio na pse koji vijaju bicikl. Dojure a onda se zaustave na distanci i glume da su opasni
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°907
zar nam nije suspendovan teren pa zato samo deca?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°908
Jok, karte su bile u prodaji https://www.alo.rs/sport/fudbal/jos-uvek-imate-vremena-da-kupite-vasu-ulaznicu-za-mec-protiv-ukrajine-foto-video/265997/vest
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°909
a tim onda bolje
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°912
hahaha a kada domace novine napisu "kaznjeni zbog PROPUSTA"
ne, kaznjeni ste zbog rasizma na mecu sa portugalom smecari
ne, kaznjeni ste zbog rasizma na mecu sa portugalom smecari
- Post n°913
Steta za Tadija i Mitra sto na vrhuncu karijere nece biti u Euroizlogu. Ovaj drugi invalidni deo treba da nestane sa sportske scene
- Post n°914
AZ-5 wrote:jel to septicka jama opet kaznjena zbog rasizma?
Nije bre kaznjena, pise gore. Prosto, ljude boli kurac da gledaju Kokezinu repku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°916
jbmu mater ja i dalje mislim da idemo na evroizlog, ovakvi kakvi smo. i mislim da ce da bude najstrasnija blamaza ikad tamo i da cemo svakako zazaliti, al 20-ta je godisnjica zadnjeg naseg evroizloga, red je. a i mislim ko ce da nas spreci hendikepirani norvezani i skoti ? ma dajte, bice plitak potok, mmwkapetanm wrote:Steta za Tadija i Mitra sto na vrhuncu karijere nece biti u Euroizlogu. Ovaj drugi invalidni deo treba da nestane sa sportske scene
_____
- Post n°917
slazem se
nas problem i dalje ostaje trener
danas gledam nase juzne komsije i u fazonu sam wtf, gomila suvog proseka evropskih ekipa sa sredine lige ali skolski postrojeno u neke logicke formacije i lozenje
mi sve obrnuto, imamo daleko bolje igrace ali od igre ni i
ne znamo sta igramo niti cemo znati
blam je ne plasirati se na EURO na kome nastupa 50 ekipa a tamo ce nas jebati ko stigne
nas problem i dalje ostaje trener
danas gledam nase juzne komsije i u fazonu sam wtf, gomila suvog proseka evropskih ekipa sa sredine lige ali skolski postrojeno u neke logicke formacije i lozenje
ne znamo sta igramo niti cemo znati
blam je ne plasirati se na EURO na kome nastupa 50 ekipa a tamo ce nas jebati ko stigne
_____
#FreeFacu
- Post n°918
ja se nadam da ce jednog dana advenced fudbalske statistike da toliko napreduju da cemo dobiti jednom crno na belo materijalni dokaz za ovo sto tvrdimo da nam se desava zadnjih 15 godina - da smo bez premca najveci underachieveri u evropi. bukvalno poster boys fudbalskog underachievment-a.Kondo wrote:danas gledam nase juzne komsije i u fazonu sam wtf, gomila suvog proseka evropskih ekipa sa sredine lige ali skolski postrojeno u neke logicke formacije i lozenje
_____
- Post n°919
Nesto zamisljam ta njihova okupljanja. 1 ultrabrzi kvalitetan iz Ajaxa i 1 ćelavi iz linglong lige, neuracunljivi mali djavo i tetovirani splavar, brzo krilo u pokusaju sa mocnim menadžerom - stoje i slušaju monoton Tumbin glas i boli ih q. Posle treninga kod keve na gibanicu posle utakmice ovi iz domace lige odu da jure seljanke a slavne vedete vec imaju aranzmane po kaficima
- Post n°920
kakve bre seljanke, tu se guze starlete, sofija milosevic i slicno, smrce koks sa klitorisa i ostale nepodopstine
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°921
napravimo takmičenje u f manageru i ko pobedi, evo ti tim
bilo ni bolje, mada gore i ne može mnogo
bilo ni bolje, mada gore i ne može mnogo
- Post n°922
Kondo wrote:kakve bre seljanke, tu se guze starlete, sofija milosevic i slicno, smrce koks sa klitorisa i ostale nepodopstine
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°923
jebote jel pratite kakvo je sranje UEFA napravila sa ovim grupama za baraz ?
sad imaju samo island i bosnu u prve dve jakosne grupe i popunjavace ih sa rumunijama, estonijama, grckama, albanijama, slovenijama i sl timovima koji se nisu kvalifikovali ni po kom kriterijumu.
sad imaju samo island i bosnu u prve dve jakosne grupe i popunjavace ih sa rumunijama, estonijama, grckama, albanijama, slovenijama i sl timovima koji se nisu kvalifikovali ni po kom kriterijumu.
_____
- Post n°924
U barazu bi svakako igrale neke estonije, rumunije, srbije, dvadeset ekipa se vec plasiralo. U UEFA ukupno postoji 55 reprezentacija, nije ih puno ostalo
Sta znam, meni je ovaj sistem bolji. Po starom sistemu bi u barazu igralo 8 ekipa a sad ce ih biti 16. Po starom sistemu su se mesta u barazu dobijala preko kvalifikacija a sad preko takmicenja koje je zamenilo potpuno nebitne prijateljske utakmice.
Sta znam, meni je ovaj sistem bolji. Po starom sistemu bi u barazu igralo 8 ekipa a sad ce ih biti 16. Po starom sistemu su se mesta u barazu dobijala preko kvalifikacija a sad preko takmicenja koje je zamenilo potpuno nebitne prijateljske utakmice.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°925
meni je home and away baraz sa nekom slovenijom, bosnom, skotskom, letonijom ili slovackom u glavnoj ulozi omiljeni deo kvalifikacija, a mozda i takmicenja u celosti.
ovako ce tim koji nije imao veze sve vreme (tipa neke jermenije, sto bi npr bio dobar scenario) uleteti u grupu A ili B i u 5 dana, blickrigovati sve islande ili republike irske koji su sve vreme kvalifikacija i onih i preliminarnih i ovih redovnih drzali neki nivo igre samo jer eto je UEFA smislila takav divljacki sistem.
ovako ce tim koji nije imao veze sve vreme (tipa neke jermenije, sto bi npr bio dobar scenario) uleteti u grupu A ili B i u 5 dana, blickrigovati sve islande ili republike irske koji su sve vreme kvalifikacija i onih i preliminarnih i ovih redovnih drzali neki nivo igre samo jer eto je UEFA smislila takav divljacki sistem.
_____