Reprezentativni fudbal
- Post n°701
Re: Reprezentativni fudbal
odvratan je.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Guest
- Post n°705
kakva radost brazilaca kad su dali gol njemcima, kao da igraju polufinale wc
- Post n°706
i dalje nam je odbrana svajcarski sir, jbg (bane or no bane).fikret selimbašić wrote:Dosta bolja Srbija od one što je protiv Maroka igrala.
_____
- Guest
- Post n°707
Vidim, samo i ovako je bolje od onoga protiv Maroka.
Nigerija mi neubjedljiva, ja njih volim da vidim na SP ali mnogo slabo je ovo što da sad prikazaše.
Nigerija mi neubjedljiva, ja njih volim da vidim na SP ali mnogo slabo je ovo što da sad prikazaše.
- Post n°708
ne pada mi napamet da krenem da se lozim, imam ja samopostovanja !
_____
- Post n°709
Ja gledo Bosnu 2. pol. Ima tu potencijala, Robi je 100% bolji trener od groznih Sušića i Meše. Ima za 2 godine Bosna da hara.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°710
otto katz wrote:Ima za 2 godineBosnada hara.
Ovo je opste mesto kada je poznati Hrvatski Dragovoljac u pitanju. Tako su i ovde mislili da ce Robijeva yveyda da hara za 2 godine. Jedino je problem sto te 2 godine nisu dosle, vec smo mi kako Tito zapoveda uzeli 5-6 titula za redom.
- Post n°711
Filipenko wrote:otto katz wrote:Ima za 2 godineBosnada hara.
Ovo je opste mesto kada je poznati Hrvatski Dragovoljac u pitanju. Tako su i ovde mislili da ce Robijeva yveyda da hara za 2 godine. Jedino je problem sto te 2 godine nisu dosle, vec smo mi kako Tito zapoveda uzeli 5-6 titula za redom.
ako u FIFA-EUFA bude bio neki pandan toletu, koji vam je donirao 5-6 titula za redom, onda je robi u problemu. adrvajz, oto je u pravu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°712
Sigurno, Tole nam je darivao i omlacivanje yveyde u jedno 30 utakmica uzastopno, doslo je dotle da ni Vucic to vise nije mogao gledati ma koliko voleo sado-mazo.
- Guest
- Post n°713
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=03&dd=28&nav_id=1374775
- Post n°714
nisam gledao tekmu i nisam znao rezultat do pre 10 min a onda sam pogledao dajdzest od 3 minuta
utisci su, da, dresEvi u kojima camuge mogu da reklamiraju neko radioaktivno pice, recimo fanta shokata, i naravno mitro's on fire, nas najbolji spic jos od pantele. kondo je optimista, prolazimo grupu a za dalje zavisi naravno od zdrijeba i sportske srece.
utisci su, da, dresEvi u kojima camuge mogu da reklamiraju neko radioaktivno pice, recimo fanta shokata, i naravno mitro's on fire, nas najbolji spic jos od pantele. kondo je optimista, prolazimo grupu a za dalje zavisi naravno od zdrijeba i sportske srece.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°715
29.04.2018. • 21:45 Srbija Danas
KRSTAJIĆ: Divim se Vučiću
Foto: Profimedia
Selektor Orlova pohvalio i slavnog režisera.
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić otkrio je da se divi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i proslavljenom filmskom režiseru Emiru Kusturici.
- Divim se predsedniku Srbije Vučiću koliko ima snage i energije kako bi izveo Srbiju na pravi put. Takođe i reditelju Kusturici koji zna svoj pravac i zna da uživa u životu. Uredio je život kako njemu odgovara i poslovno i privatno. Srbiju u svetu predstavlja na pravi način - rekao je Krstajić u intervjuu za Blic.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°716
prekjuce sam na surcinu spazio parkirani air serbia avion koji se zove - dejan stankovic. mislim neverovatno, po cemu je DS zaduzio bilo koga da po njemu nosi ime avion nacionalnog prevoznika. verovatno se isto pitanje moze postaviti i za neke druge ali ovo je ekstrem. OK fudbal golovi karijera ali covek je ozbiljan cokehead i ponasa se kao divlji investitor po vracaru.
_____
#FreeFacu
- Post n°717
Odigrao je najvise utakmica za reprezentaciju. Sto se ponasanja tice, ne znam sta si ocekivao od naprednjacke fudbalercine koji je odrastao u sjeni Sinise Mihajlovica...
Inace sam imao tu cast da prosle nedelje letim sa Krstajicem i Kokezom u Svajcarsku, bili su par sedista ispred mene, koje su to njuske, lebe mekani... jednom diler sa pijace, uvek diler sa pijace.
Inace sam imao tu cast da prosle nedelje letim sa Krstajicem i Kokezom u Svajcarsku, bili su par sedista ispred mene, koje su to njuske, lebe mekani... jednom diler sa pijace, uvek diler sa pijace.
- Post n°718
neka moja daleka polu poznanica se svojevremeno dovatila sa DS, bogo mili koje su to price bile, razvaljivanje, dekadencija, razvrat.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°719
https://twitter.com/FSSrbije/status/992124809554399233?s=19
- Post n°720
Gargantua wrote:https://twitter.com/FSSrbije/status/992124809554399233?s=19
https://twitter.com/deadXsoul00/status/992130025087434752
_____
#FreeFacu
- Post n°721
čekaj šta je ovo, kolarov kapiten ?!
_____
#FreeFacu
- Post n°722
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°723
ovi bas umeju da se protupave po potrebi i zadatim ciljevima.
nego jel nam sad igra SMS za repku kada je muslin ćao ili ne?
nego jel nam sad igra SMS za repku kada je muslin ćao ili ne?
_____
#FreeFacu
- Post n°724
Neki izvikani Buvač, Klopov mali od palube navodno dolazi za asistenta Krstajicu.
- Post n°725
da li ce da postizava od arsenala
_____
#FreeFacu