Byddwn yn rhoi at €1000 i dri cartref plant amddifaid ym Melgrad, gyda 10 o'r plant yn cael dod i'r gêm. Rhoddwch: https://t.co/InnJLCFej9 pic.twitter.com/QOKD0CtCuB
— Gôl Cymru (@GolCymru) May 3, 2017
Reprezentativni fudbal
- Post n°376
Re: Reprezentativni fudbal
Za razliku od Engleza (mada i kod njih sve manje) ostali ostrvljani su sjajni na gostovanjima, bez obzira na piće. Još kada su prvi put dolazili Velšani, pre nekih 15-tak godina, posetili su Tiršovu i donirali neku siću. Među njima je bio lik iz Super Furry Animals. I danas rade slično.
- Post n°377
prolazio juce skadarlijom i velsani okupirali neka zadnja dva lokala prvi vrhu skadarske, piju i pevaju.
totalna ali totalna pozitiva od ljudi.
totalna ali totalna pozitiva od ljudi.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°378
oh and btw, austrija vodi 1:0 u dablinu na poluvremenu, ispodosijecanin™ zabijo. nisam siguran dal je to generalno u redu za nas. kontam da bas i nije u redu da se oni ukljucuju u borbu jer nam mogu napravit dzumbus u becu (i pogotovu ako ne dobijemo velsane) ali ako dobijemo super je da pobednemo najblizim pratiocima 3 boda.
_____
- Post n°379
ovi ce pre zabit drugi nego sto irska napravi bilo kakvu sansu
_____
- Post n°380
Ircima kraj monolitne sezone, pocrkali su i jedva čekaju da zapale na more. Centralnoevropski zajebanti su imali zimsku pauzu i kraće sezone, pa trče kao da je bitno.
- Post n°381
poceli igraju fudbal irci, bice ovde svasta. do kraja jos pola sahata
_____
- Post n°382
izjednacili irci. opet ne znam sta da mislim, dal je ovo dobro ili lose.
znam da ce da bude katastrofa ako irci uvale jos jedan.
znam da ce da bude katastrofa ako irci uvale jos jedan.
_____
- Post n°383
1:1, KRAJ ! dojaima !
_____
- Post n°384
ma idemo u rusland, ovaj nas tim ima vise srece nego pameti
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°385
Straja i Dragiša, tupilo od nekuženja. 2-0, rani Mitar i kasni Kolarov, mmw.
- Post n°386
strava nam izgleda rupa jeboteeeee
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°387
jebote placem na obe himne
ne pamtim kad je ovo poslednji put ovoliko licilo na uvod u dobar fudbal kakav ovo treba da bude
ne pamtim kad je ovo poslednji put ovoliko licilo na uvod u dobar fudbal kakav ovo treba da bude
_____
#FreeFacu
- Post n°388
zabraniti sve transparente iz republike srpske. ili zaduziti filipa da ih disciplinuje poznatim metodama.
_____
#FreeFacu
- Post n°389
Milivojevic volina.
_____
Belaj Boy
- Post n°390
podsetnik: mamlaze, konju matori, ne lozi se
Last edited by Kondo on Sun Jun 11, 2017 9:33 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
- Post n°392
Milivojeviću konju. Stojke još veći konju.
Daćemo gol, ali ne verujem da ćemo pobediti.
Daćemo gol, ali ne verujem da ćemo pobediti.
- Post n°393
Kondo wrote:podsetnik: mamlaze, konju matori, ne lozi se
Nisi jedini, i drugima se desava
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°394
ruza je grobar ali nije najgori
stojkovic je rutinski mogao da fasuje crveni da je sudio neko neprijateljskiji od souze
stojkovic je rutinski mogao da fasuje crveni da je sudio neko neprijateljskiji od souze
_____
#FreeFacu
- Post n°395
nije bilo za crveni, nije bio u izglednoj šansi, dobro je sudija odlučio
- Post n°396
cekaj sta je izgledna sansa, ide na gol na kome nema golmana, svaki normalan moderni napadac ga daje iz coska bez razmisljanja
_____
#FreeFacu
- Post n°397
mislim znam da preterujem, iznervirao me stojke debil, covek ni sa 70 godina nece prestati da pravi gluposti
_____
#FreeFacu
- Post n°398
Kondo wrote:zabraniti sve transparente iz republike srpske. ili zaduziti filipa da ih disciplinuje poznatim metodama.
?
Filip bi razjurio sve što nije iz Republike Srpske i zabranio transparente bez unapred propisane umerene doze ijekavice
- Post n°399
dobro onda idi u omarsku i javi kako je tamo.
inace slabo pratim evropske reprezentativne fudbale sem nekoliko fetish timova ali mi je dosta veliko otkrovenje autoritet koji vels ima i u igri a i kod sudije. nasi se odbijaju od svih mogucih velsana kao od kamenog zida, ukljucujuci i midzete i ne uzmicu ni za pedalj.
a kod sudije nema sanse da cemo dobiti bilo sta na domaci teren.
mislim ne bi trebalo da se iznenadjujem jer sam ih gledao na EP ali mi se cinilo da im ovde dosta toga fali od tih igraca.
kolarov je uzasan. u-za-san! gde su nam ona deca od pre par godina iz novog zelanda?
inace slabo pratim evropske reprezentativne fudbale sem nekoliko fetish timova ali mi je dosta veliko otkrovenje autoritet koji vels ima i u igri a i kod sudije. nasi se odbijaju od svih mogucih velsana kao od kamenog zida, ukljucujuci i midzete i ne uzmicu ni za pedalj.
a kod sudije nema sanse da cemo dobiti bilo sta na domaci teren.
mislim ne bi trebalo da se iznenadjujem jer sam ih gledao na EP ali mi se cinilo da im ovde dosta toga fali od tih igraca.
kolarov je uzasan. u-za-san! gde su nam ona deca od pre par godina iz novog zelanda?
_____
#FreeFacu
- Post n°400
Bre ovo ko mi kad smo bili klinci pa na poljančetu. Mogu do sutra da landaraju ovako