Evo neki njihov idiot u dresu se šabaniše unoseći se u facu Mitroviću koji leži nakon starta drugog albanskog igrača.
Reprezentativni fudbal
- Post n°101
Re: Reprezentativni fudbal
Zaključuješ na osnovu čega? Ja niti čujem šta skandiraju niti bih to mogao da razumem, ti ako razumeš albanski, primi moje izvinjenje. A treba da vidimo kako bi odreagovali na dron sa trobojkom.
Evo neki njihov idiot u dresu se šabaniše unoseći se u facu Mitroviću koji leži nakon starta drugog albanskog igrača.
- Post n°102
Prava prvenstvena zasad.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°104
Po Ćuretovoj meri, JSL standard.
- Post n°105
oto pazi za koga navijas
ovaj fudbalski antiklimaks je potvrda europskih stremljenja dve drzave...
ovaj fudbalski antiklimaks je potvrda europskih stremljenja dve drzave...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°106
Odakle je Straja? Ne sećam se ko je s Kosova, on ili Denda. Ukoliko ga je RTS poslao dole jer kapiraju u redakciji da je expendable, pozdravljam, ali realnije mi deluje scenario po kom je Acika prestravljen odbio da putuje, em zato što je srbovanjem po twitteru navukao sigurno neke tastaturalne huligane na sajber vrat, em jer realno nema nikakvog iole dobrog wordly šopinga u Tirani... a i vlaga mu smeta za zurku.
- Guest
- Post n°107
vidim danas igrali djimlasi svicarske protiv bosne, mogli su beli krst na zastavi komotno zameniti crnim orlom
- Post n°108
Kako je Matić upao u kanal, ovo je strašno, ovaj gubitak samopouzdanja u Čelziju ga je pretvorio iz našeg najboljeg igrača u jednog od 482 zadnja bezvezna koji su prodefilovali kroz reprezentaciju za Toletova vakta. Main skill - pas unazad.
- Post n°109
U Albaniji karte placali i 500e. E, odose i oni ispred nas
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°110
premala je veceras elbasan arena da bi primila sve iskrene ljubitelje sporta. jesu otputovali reporteri radio beograda da prenose? ko je uopste jos ziv od te stare ekipe koja je harala sa markom markovicem
- Post n°111
Kakva besmislena utakmica, samo fali da se neko povredi. (pu, pu, pu)
- Guest
- Post n°112
burkholderia mallei wrote:premala je veceras elbasan arena da bi primila sve iskrene ljubitelje sporta. jesu otputovali reporteri radio beograda da prenose? ko je uopste jos ziv od te stare ekipe koja je harala sa markom markovicem
Duško Korać
Šta bi ovo, prekršaj nad golmanom?
- Post n°113
Tja, taman smo smislili taktiku, ubiti golmana i dati gol, al sudija talijan, pička, nas provalio.
- Post n°114
Au Tošiću prijatelju, pa čemu ovaj ragbi sprint u gol? Da je makar poneo loptu pa da upišemo esej
- Post n°115
Skije pokradene!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°117
http://www.sportingvideo.net/20151008/vv56158ae5203024.35539029-1162851.htmlFerenz wrote:Neki upotrebljiv potok?
- Post n°119
milivojevic nas najbolji igrac... koji smo mi kanal.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°120
mislim na one sto su bili samo radio komentatori, mijajlo kostic je sa markom bio sto posto ne mogu se setiti ostalihfikret selimbašić wrote:burkholderia mallei wrote:premala je veceras elbasan arena da bi primila sve iskrene ljubitelje sporta. jesu otputovali reporteri radio beograda da prenose? ko je uopste jos ziv od te stare ekipe koja je harala sa markom markovicem
Duško Korać
- Post n°121
Jordan Ivanović i Radivoje Marković
- Guest
- Post n°122
burkholderia mallei wrote:mislim na one sto su bili samo radio komentatori, mijajlo kostic je sa markom bio sto posto ne mogu se setiti ostalihfikret selimbašić wrote:
Duško Korać
Ma šalim se malo, zadnji radijski prenos koji sam odslušo je prenosio Jordan Ivanović.
Lažem, odslušo sam i neku od onih baraž utakmica Bosne protiv Portugala a Marijan Mijailovć se tad razmaho na radiju. I bilo je sto puta teže za podnijeti nego kad ga slušaš na tv-u.
Last edited by fikret selimbašić on Thu Oct 08, 2015 9:40 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°124
o nasem fudbalu dovoljno govori to sto pantela razgovara inteligentnije od vise od pola trenera i skoro svih fudbalera. nanecemo im stetu
jordan jbt, njega nisam mogo da se setim
jordan jbt, njega nisam mogo da se setim
Last edited by burkholderia mallei on Thu Oct 08, 2015 9:38 pm; edited 1 time in total
- Post n°125
I Mona Liza frizurica kod brata Pantele.