Santino wrote:kurac od ekipe poznat kao portugalija pukao od zelenortskih ostrva.
FIFA
Men's Ranking
...
38 CPVCape Verde Islands 762(761.50)
...
40 SRBSerbia 709(709.27)
Santino wrote:kurac od ekipe poznat kao portugalija pukao od zelenortskih ostrva.
FIFA
Men's Ranking
...
38 CPVCape Verde Islands 762(761.50)
...
40 SRBSerbia 709(709.27)
otto katz wrote:Slovačku sam gledao protiv Bosne u prošlim kvalama na 2 tekme i ni najmanje me ne iznenađuje trenutni uspjeh. Imaju pristojan sastav s Hamšikom, Škrtelom, Weissom, dobar protok lopte, brzu tranziciju i kontre po krilima. Kad ih ne spopadne kurcobolja vrlo su zajebani.
Welsu i Islandu došle talentirane generacije kakve se u takvim zemljicama pojavljuju jednom u 50 godina.
S druge strane kod Holandije i Italije oseka.
Santino wrote:otto katz wrote:Slovačku sam gledao protiv Bosne u prošlim kvalama na 2 tekme i ni najmanje me ne iznenađuje trenutni uspjeh. Imaju pristojan sastav s Hamšikom, Škrtelom, Weissom, dobar protok lopte, brzu tranziciju i kontre po krilima. Kad ih ne spopadne kurcobolja vrlo su zajebani.
Welsu i Islandu došle talentirane generacije kakve se u takvim zemljicama pojavljuju jednom u 50 godina.
S druge strane kod Holandije i Italije oseka.
holandija nikad gora. a pazi, ta i takva holandija je treca na svetu. sastavi nijedne od najjacih reprezentacija ne mogu ni da se uporede sa sastavima iz devedesetih (ako izuzmemo spaniju, hrvatsku, nemacku i argentinu). ova nemacka 2014 je najslabiji tim koji je uzeo SP otkad ja pamtim.
giggs je nekoliko puta veci majstor od bejla, pa vels nije nikad bio ni blizu da igra nereseno sa engleskom, a kamoli nesto drugo. dobro, slovacka je tu uljez, oni su jos 2010 skinuli skalp azurima. ali opet, azuri su tad vec izveli skrnavu ekipu na teren, ni grupu nisu prosli.
cabe verde cetrdeseti na svetu. enough said.
Santino wrote:Onaj sa Ronaldom, Rivaldom, Ronaldinjom, Robertom Karlosom, Kafuom? Sprdas li se ti?