Match of the Day
- Post n°776
Re: Match of the Day
Bice smaranje dopingovanih trkaca.
- Post n°777
Nisam vise uveren da je Klop bolji od Poketina. Ajax jeste poluamaterski tim ali ovakvo takticko demontiranje na ovom nivou fudbala u 2.poluvremenu se retko vidja. Prolaz protiv MC i Ajaksa je u domenu Ajaksovog prolaza protiv RM i Juvea.
Konstantno previdjate je da valjda 7 igraca Spursa igralo polufinale SP. Jbga ja bi rado samarao Dele Alija ali to ima neku tezinu.
Ne znam naravno da bi voleo da Pool dobije ali nisam siguran uopste. I Pool ima rupetine u timu.
Konstantno previdjate je da valjda 7 igraca Spursa igralo polufinale SP. Jbga ja bi rado samarao Dele Alija ali to ima neku tezinu.
Ne znam naravno da bi voleo da Pool dobije ali nisam siguran uopste. I Pool ima rupetine u timu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°778
Dosli su teskim putem do tog polufinala...
- Guest
- Post n°779
KinderLad wrote:Pa to, jedino Klopp. Ali ako obe ekipe odigraju maksimalno...Liverpool ima bolji taj maksimum. Bice zanimljivo u svakom slucaju.
Napisah već da su magije:tm: potrošene i da nas čeka 1 finale za vhs arhivu. Obje polufinalne su 100% spirit of football. Volio bih da večeras Englezi zglajznu ili da bar Ajntraht ode u finale.
- Post n°780
ajaks da kupi hinteregera iz frankfurta pa sledece godine do finala. bukvalno sam drzi odbranu ajntrahta.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°781
Retardirani mungosi sa Teniskluba čekaju da se završi neko zlopaćenje na šljaci umesto da puste Leeds protiv Lamparda, pa gledam kako Olimpija školuje Maribor na strani.
- Post n°782
Okej, pustili su na dvojci... go, Roofe, go!
- Post n°785
Šta će biti večeras?
Realno je da dobiju skauzeri na veličinu kluba i istoriju. Isto tako je realno da pevci iznenade i pokidaju.
Malo mi je ova preplaćena generacija smanjila emociju za Liverpul. Nekako uz taj radnički duh više idu igrači kao što su Šmicer i Semi Hipija, koje lako mogu da zamislim u zadimljenom pabu posle tekme, nego Matisa i Van Dajka. U tom smislu mi je svejedno, tako da se nadam da će se dobro pošibati i da će tok vanserijskih tekmi u poslednjoj fazi CL ostati neprekinut i u najvažnijoj utakmici.
Neka pobedi bolji. Mislim ipak Poketino. Mada bi za naše cigansko kurčenje bio bolji pobednik Liverpul.
Realno je da dobiju skauzeri na veličinu kluba i istoriju. Isto tako je realno da pevci iznenade i pokidaju.
Malo mi je ova preplaćena generacija smanjila emociju za Liverpul. Nekako uz taj radnički duh više idu igrači kao što su Šmicer i Semi Hipija, koje lako mogu da zamislim u zadimljenom pabu posle tekme, nego Matisa i Van Dajka. U tom smislu mi je svejedno, tako da se nadam da će se dobro pošibati i da će tok vanserijskih tekmi u poslednjoj fazi CL ostati neprekinut i u najvažnijoj utakmici.
Neka pobedi bolji. Mislim ipak Poketino. Mada bi za naše cigansko kurčenje bio bolji pobednik Liverpul.
_____
#FreeFacu
- Post n°786
Šmicer u zadimljenom pabu haha. Vidim veliku pobjedu Liverpula, znači kuću i imanje na Totenhem.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°787
Dinar ne dam ni za jedne večeras, nakon ispadanja Ajaksa mi potpuno svejedno ko će da dobije. Neka pobijedi fudbal(TM).
- Post n°788
Dva prilično antipatična tima, sve mi jedno.
- Post n°789
Priličan hrkljuš dosad.
_____
- Post n°790
Da se vise nikada ne ponovi finale ostrvskih trakaca smaraca.
- Post n°791
And the winner of the Champions League is pic.twitter.com/oZR966mtLK
— Sport Girls (@Sport__WAGs) June 1, 2019
- Post n°792
Istina, redak primer kvaliteta na utakmici.
- Post n°793
Poketino propo. Bata Đorizam vrhunskog reda. 60 minuta bez Lukaša Maura. Da je Kejn mentalno proveo vremena u utakmici onoliko koliko je kod frizera pred igru, svašta je moglo biti drugačije bez obzira na top Alisona.
U principu meni odgovarajuće finale, nisam bio raspoložen za adrenalinsku utakmicu.
U principu meni odgovarajuće finale, nisam bio raspoložen za adrenalinsku utakmicu.
_____
#FreeFacu
- Post n°794
ђе је ба европа, а ђе смо ми :/// pic.twitter.com/D7Rob5jfpK
— пункреас (@punkreaspunkr) June 1, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°795
https://www.espreso.rs/sport/fudbal/396037/kakve-veze-imaju-liga-sampiona-liverpul-i-papa-franja-sa-rijekom-ovakva-bizarnost-se-ne-pamti-u-evropskom-fudbalu
- Post n°796
Krasimir Balakov vodi Blgarite v Praze. Čeha 90% nemam pojma ko su, moram sad pogledati đe igraju.
_____
- Post n°797
Bugari!
_____
- Post n°798
zanimljiv grobarski i tim i igra. nema sanse da ne popijemo go do kraja a kako cemo ovako skrnavi da ga damo nemam pojma. miloje u dubokom kurcu.
_____
#FreeFacu
- Post n°799
Hrabri poraz Yveyde posle muske igre