Match of the Day
- Post n°403
Re: Match of the Day
Likvidiraš im glavnog igrača a oni ne dobiju ni faul
- Post n°404
ne postoji bolji dokaz da Boga nema od Reala iz Madrida
- Post n°405
Eh, Real ce ovo dobiti makar jos kostiju izlomili. Liverpul ne igra lose ali brzi Salah ode u bolnicu jbg. Kod realovaca najvise mi se dopada Modric. On je dostigao neki racionalan nivo da uopste ne sudeluje u jurnjavi a opet ga svud ima i sve vidi
- Post n°406
uzas frankisticki. sada bih se zakucao avionom u santiago bernabeu u znak odmazde.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°409
Papa moze da odahne
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°410
Da mi je bar videti uplakanog copija na stadionu
Lepo je uradio Švaba što je kaširao Minjolea. Jer Švaba zna. Eto mu ga sad.
Lepo je uradio Švaba što je kaširao Minjolea. Jer Švaba zna. Eto mu ga sad.
- Post n°411
Poserem se u kontinent u kom je frankov ljubimac prvak u dva najveca sporta :septicka_jama:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°412
Jbg, tesko je pobedil u finalu CL ako nemas golmana bar za Super ligu Istok
- Post n°413
Spanci razvalili evropski klubski fudbal poslednjih par godina. Ne secam se ovakve dominacije cak ni na vrhuncu Seria A.
- Post n°414
2 - Slaviša Jokanović is the first non-British or Irish manager with two promotions to the Premier League. Masterful. pic.twitter.com/rUU9YqMeGa
— OptaJoe (@OptaJoe) May 26, 2018
- Korisnik
- Post n°415
Kakav je mesar Ramos, kako je perfidno izbacio Moa.
- Post n°416
dočim je nacija u kolektivnom orgazmu zbog mažićevog suđenja
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°417
Na ZDF-u rekose da je Mazic sudio hervoragend und fehlerfrei, posebno je Oliver Kahn bio odusevljen pomocnikom kod ponistenog gola u prvom poluvremenu, jer ofsajd nije bio ocigledan, ali je definitiovno postojao.
- Post n°418
Ispisuje dete sa tenisa, upisuje u sudije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°419
Skolif wrote:Na ZDF-u rekose da je Mazic sudio hervoragend und fehlerfrei, posebno je Oliver Kahn bio odusevljen pomocnikom kod ponistenog gola u prvom poluvremenu, jer ofsajd nije bio ocigledan, ali je definitiovno postojao.
https://twitter.com/MoLFC_/status/1000526947858952193
fehlerfrei
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°420
Klasična đubrad. Mané je, kao rođeni fajter i solidno namazan lik, mnogo bolje tretirao Ramosovo ciganisanje, u fazonu ti mene laktom, ja tebe šakom u nos. Sa prisutnim Chamberlainom bi ovo moglo da se igra i bez Salaha, baš šteta. Captain Obvious momenti, ali Kariusu je cela ova polusezona bila prijemni za golmana u ozbiljnoj ekipi. Do sada je bio iznenađujuće pristojan, a sada je definitivno pao i očekujem da iskeširaju long-time rumoured Alissona.
- Post n°421
pa to i jeste problem. ramosa je trebalo metodom promasio sam loptu na koju sam isao odmah trebalo skrljati u sledecem kontaktu sa loptom, i tako jos par puta na par ociglednih meta, cim prismrde na 40-50. klizeci na loptu pa u meso pa u reklame. prosto, real je ponishtio minimum sportskih obzira. naravno, trebaju igrachi koji to mogu da iznesu a i klopp verovatno ne misli da je ovo bio deo zidanove taktike. realno za ove cigane mora da se bude veci cigan. level simeone ali sa unapred smisljenom taktikom a ne impulsivno kako to obicno biva sa cholom. mislim da za sledecu godinu svako ko ima nameru da dobije real mora da faktorishe ovo u taktiku.
_____
#FreeFacu
- Post n°422
Mučeni Grenoble Foot 38 je ipak uspeo da se dokopa II lige u baražu!
- Post n°424
Reala treba bezdusno krljati od starta utakmice i ugaziti slinavku i sap bez ikakve milosti. Ko hoce da se nadigrava lepotom na kraju em dobije batine em dobije kitu u bulji. Ne znam kako to nije jasno jos od onog ogavnog Pepea.
Medjutim, ovaj Liverpul to prosto nije u stanju jer igraci nemaju snage da se nose, a kamoli da se biju na terenu. Sve sami cigancici od metar i zilet, tako se ne igra fudbal, jebiga. Ekipa koja svake sezone pocinje englesku ligu sa "e ali mozda neki kup" prosto ne moze da se nosi sa ozbiljnim ekipama prve kategorije sa kontinenta.
Medjutim, ovaj Liverpul to prosto nije u stanju jer igraci nemaju snage da se nose, a kamoli da se biju na terenu. Sve sami cigancici od metar i zilet, tako se ne igra fudbal, jebiga. Ekipa koja svake sezone pocinje englesku ligu sa "e ali mozda neki kup" prosto ne moze da se nosi sa ozbiljnim ekipama prve kategorije sa kontinenta.
- Post n°425
Fabinho in, Emre out. Svakako upgrade, way to go.