u svakom slucaju zabavno
Last edited by zvezda je zivot on Wed Oct 03, 2018 8:50 pm; edited 1 time in total
zvezda kao takva nije toliko losa kolike su jebene picke. ovo je sve posledica uzasno jadne atmosfere u klubu, slavljenja i vozdizanja u nebesa jajarske igre protiv napolija u strucnom stabu i u medijima.zvezda je zivot wrote:rezultat i nije los, ali igra... ne gledam ovaj sport 10 godina al ovo kad sam ja bio klinac nije bilo. koja razlika u kvaliteti, kakva raslojavanja u evropskom fudbalu.
Daï Djakman Faré wrote:zvezda kao takva nije toliko losa kolike su jebene picke. ovo je sve posledica uzasno jadne atmosfere u klubu, slavljenja i vozdizanja u nebesa jajarske igre protiv napolija u strucnom stabu i u medijima.zvezda je zivot wrote:rezultat i nije los, ali igra... ne gledam ovaj sport 10 godina al ovo kad sam ja bio klinac nije bilo. koja razlika u kvaliteti, kakva raslojavanja u evropskom fudbalu.
a ovaj PSZ je ista takva jajarska ekipa skupljena da se izivljava na nekim jadnicima i onda pukne od prvog ozbiljnjeg tima.
Daï Djakman Faré wrote:zvezda kao takva nije toliko losa kolike su jebene picke. ovo je sve posledica uzasno jadne atmosfere u klubu, slavljenja i vozdizanja u nebesa jajarske igre protiv napolija u strucnom stabu i u medijima.zvezda je zivot wrote:rezultat i nije los, ali igra... ne gledam ovaj sport 10 godina al ovo kad sam ja bio klinac nije bilo. koja razlika u kvaliteti, kakva raslojavanja u evropskom fudbalu.
Na šta misliš?Kondo wrote: ne verujem da ce se zavrsiti samo na debaklu u CL, pogotovo sa ambijentom u drzavi oko cigana i besnim psima svuda.
Kondo wrote:daj pliz, partizan koji je igrački negde vrlo egal sa ovom ciganijom, nijanse manje više, odigrao je 0:3 protiv od PSG daleko goreg bešiktaša. jeste više puta ste prešli centar i igrali junački a ne kao jebene pičke, ali to bi bilo sve. 6:1 protiv PSG, 3:0 protiv fenera, isti kurac. treći svet, kako god okreneš. bottom line je da u fudbalu razgraničenje ne ide više linijom nego provalijom. nije zvezda (ili bilo koji predstavnik sa ovih prostora) jedina, ovo se nikada više neće premostiti pre apokalipse.
odakle sad partizan u ovoj prici ? btw ja sam prvi rekao da smo ispali od raspalog besiktasa jer smo igrali ko picke, wtfKondo wrote:na odsustvo reality checka kod analize rezultata partizana i prateći imaginarijum.
kapetanm wrote:Dakle po 4 u svakom poluvremenu ce biti. Jbg ovaj isti tim Czv bi protiv ovog istog protivnika igrao daleko ravnopravnije da je prethodnih nekoliko godina omirisala Zvezda to takmicenje.
Vučić: Tražićemo sva imena bandita i huligana koji su motkama napadali navijače Crvene Zvezde