Prodali već pet puta više sezonskih nego u ovo doba prošle godine, a Warburton je realno maher za taj rebuilding process. Nadam se da neće praviti novi stadion, nego rušiti i zidati na istom mestu. Uvek sam više voleo Derby, ali skakao bih od sreće da dogodine zajedno dobiju promotion. Izuzetno zanimljiva sezona u najavi, a odvratni zlatnozoraš će sigurno flipnuti klub dalje kad jednom odradi FSG-ovanje prihoda.
Match of the Day
- Post n°201
Re: Match of the Day
^
Prodali već pet puta više sezonskih nego u ovo doba prošle godine, a Warburton je realno maher za taj rebuilding process. Nadam se da neće praviti novi stadion, nego rušiti i zidati na istom mestu. Uvek sam više voleo Derby, ali skakao bih od sreće da dogodine zajedno dobiju promotion. Izuzetno zanimljiva sezona u najavi, a odvratni zlatnozoraš će sigurno flipnuti klub dalje kad jednom odradi FSG-ovanje prihoda.
- Post n°202
Ne mora da znači, tim u Premiershipu je zlatna koka, može sumanuto da zarađuje bez velikih ulaganja. Forest je sexy klub, može se lepo marketinški prodati navijačima po Azijama.
- Post n°203
nisam bas kosmicki fan arsenala ali su juce neocekivano muski odigrali uz povremene joga bonito elemente. nadam se da kurcevitost kojom su reagovali na izjednacenje koste nece znaciti produzetak ugovora za matorog kenjatora. u svakom slucaju odlicno finale kupa.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°205
krivo mi pomalo, simpa su tim bili.
btw, Huddersfield ušao u Premiership. svi navijački koji su kupili sezonsku kartu poslednjih 5 godina mogu da kupe sezonsku kartu za narednu sezonu za 100 funti.
btw, Huddersfield ušao u Premiership. svi navijački koji su kupili sezonsku kartu poslednjih 5 godina mogu da kupe sezonsku kartu za narednu sezonu za 100 funti.
- Guest
- Post n°206
ne znam sta se tamo sve desilo, ali zavrsili su sa nekim krs timom proseka 35, mada mislim da mogu da se vrate iz te trece lige
- Post n°207
ubio ih stevic pre koju sezonu sa svojim genijalnim akvizicijama - rakicem, gulanom i rukavinom
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°208
Izgleda da je Everton prihvatio 75 miliona funti za Lukakua od Uniteda. Arsenal doveo Lacazettea za 60 miliona evra, a po svemu sudeći Giroud i Rooney idu u Everton.
- Post n°210
Mladi Trent Alexander-Arnold izveo prekid nedelje, Kramarić napucao penal u Mignoleta, a Sulejmani zicer glavom odigrao ramenom preko prečke. Popularni šnjur ipak odnosi APOEL-ov veteran Aloneftis za svemirski lob sa utrčavanja u šesnaesterac u visini desne stative, Ottov sugrađanin se polomio da je stigne i ćorak... Usput, zapišite ovo kao dan u kom sam po treći put odustao od Lovrena kao fudbalera.
- Post n°215
Dinamo-Skenderbeu 1:1 (Dinamo izjednacio u 96. minutu)
Vardar-Fenerbahce 2:0
Milan-Shkendija 6:0
Domzale-Olimpik Marsej 1:1
Osijek-Austrija 1:2
Everton-Hajduk 2:0 (trenutno)
Vardar-Fenerbahce 2:0
Milan-Shkendija 6:0
Domzale-Olimpik Marsej 1:1
Osijek-Austrija 1:2
Everton-Hajduk 2:0 (trenutno)
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°217
kako su osijecani novosadski usrali priliku protiv austrijanaca, vidi se da su to krajevi gde su navikli da kleknu pred becom
- Post n°218
Super je što mi je po ko zna koji put Wenger već u drugom kolu omogućio da se opustim i uživam u fudbalu, bez da se nerviram hoće li tim za koji navijam imati šanse da napadne titulu.
- Post n°219
Od tih timova i trenera na W, valja pratiti eventualno Wagnera.
- Post n°221
Ne, nego na Klopparinog drugara Davida. In other news, koje je govno od ekipe ovaj City.
- Post n°222
Wayne Rooney has scored his 50th, 150th and 200th #PL goal against #MCFC
- Post n°223
Jebote, da li je realno, cigansko govno Danilo Grujić nas je pokrao za 3 penala (ili barem 2 čista kao suza) za 25 minuta? Čak i ovo cigansko đubre od komentatora ostaje šokiran i bez reči, samo posle pola minuta ćutanja prozbori kroz svoje naoštrene, kvarne zube okružene zagnojenim desnima da "treba verovati sudiji Grujiću koji je bio dobro postavljen".
Neverovatno!
Ciganima bi se iz ove tri situacije svirala barem 4 penala.
Neverovatno!
Ciganima bi se iz ove tri situacije svirala barem 4 penala.
- Post n°224
Hubert de Montmirail wrote:Super je što mi je po ko zna koji put Wenger već u drugom kolu omogućio da se opustim i uživam u fudbalu, bez da se nerviram hoće li tim za koji navijam imati šanse da napadne titulu.
Na skali od Xhakinog nabujalog talenta do Sanchezove pasivne opstrukcije, koliko si danas uživao?
- Post n°225
Jbt koliko je odvratan tim ova tzv. zvezda, napravili su 70 faulova do sada...