šta je fora sa vama sredovečnim urbanim likovima koji glumite tifoze?
Match of the Day
- Guest
- Post n°126
Re: Match of the Day
ne razumem, Hubert je izbrisao avatara zbog faking derbija?
- Post n°127
Kondo wrote:boli konda kurac za vase pacenicko lozenje i za smithse
realno mozete da dovede ovde i dambsvera i onog crnogorskog degenerika sto je kao dete upao u bure sa lozom 13.juli, samo vam oni nedostaju za pun ugodjaj
ukratko, sisajte kurac mandrlicine, nikada PPP nece pobeci iz vas, 3 burundija da napravite
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°128
Photino Bird wrote:ne razumem, Hubert je izbrisao avatara zbog faking derbija?
kome se tacno obracas?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°129
Na primer, tebi. Sto skaces, napusavas kurcem, vredjas Middla i ppp-jce zbog onih lakrdijasa? Izgubili su, pa sta, izgubice opet... Zato cete nas dobiti, mi njih, osvojicete titulu,.. koga zabole.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°130
Brate to je cigan, kako ne razumeš
- Post n°131
ficfiric wrote:Na primer, tebi. Sto skaces, napusavas kurcem, vredjas Middla i ppp-jce zbog onih lakrdijasa? Izgubili su, pa sta, izgubice opet... Zato cete nas dobiti, mi njih, osvojicete titulu,.. koga zabole.
kog middlea, o cemu buncas?
upravo to, koga zabole - neka slavi kako ko hoce ali neka ne poteze ovde fore sa PPP i neka zadrzi svoj sabanski privatluk u toplini doma svoga.
ili se ti i ko vec duzi burundi otvorite za 50e i platite za ignore listu da mogu lepo da iz zivota sklonim mandrile sa shipke, koji su vec skenjali jedan forum i gde im je ostala ekipa.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°133
Poduvaj splif, opusti se.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°134
Ne, ovo se jednom mora reći, ti si mesecima divljao i hajkao i bacao intrige protiv ovog foruma, vođen (i) baš tim zalaufanim tifoznim strastima, i bio si jedan od razloga zbog koga su ljudi otišli odatle i došli ovde. Što se mene tiče to je drevna istorija, što je bilo bilo je, ali mi je glupo da čitam ovo što pišeš a da ne podsetim na neke stvari.
Inače ja se još uvek sećam da si pričao, onako iz čiste pakosti, da ja na Burundiju hvalim Sinišu Malog. I sećam se da si se hvalio da je na forumu PPP, na kome je, kako si tvrdio, pobedila normalnost, ostao još jako mali broj ljudi u Kimovim cokulama i šinjelu i da su oni svedeni na dosadno kmečanje.
Inače ja se još uvek sećam da si pričao, onako iz čiste pakosti, da ja na Burundiju hvalim Sinišu Malog. I sećam se da si se hvalio da je na forumu PPP, na kome je, kako si tvrdio, pobedila normalnost, ostao još jako mali broj ljudi u Kimovim cokulama i šinjelu i da su oni svedeni na dosadno kmečanje.
Last edited by Photino Bird on Wed Apr 19, 2017 7:24 pm; edited 1 time in total
- Post n°135
Pa dobro, tako reci. Bice da sam se prevario da je Burundi izasao na zelenu stazu sto se tice proslosti.
Pozdrav.
PS. Hvala za edit, sad ga tek vidim. Cisto da ne ostanu nejasnoce oko pamcenja (i bolesne sujete). Daj odluci se oko tih edita, ne mogu da skrolujem vise unazad.
Pozdrav.
PS. Hvala za edit, sad ga tek vidim. Cisto da ne ostanu nejasnoce oko pamcenja (i bolesne sujete). Daj odluci se oko tih edita, ne mogu da skrolujem vise unazad.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°136
Izašao je na zelenu stazu što se tiče prošlosti, sve dok o njoj pišemo istinito. Stojim iza nekih od jačih kretenizama na PPP, gde spadaju gangbangovi protiv ljudi koji to nisu ničim zaslužili. Ne mogu reći da zbog toga ne spavam noću, ali svakako nisam ponosan na to. U svakom slučaju neću se praviti da to nisam pisao, kao što se ti praviš da si samo obična izbeglica sa PPP. Nisi jbt, ja se bar sećam svega, ti si jedan od ljudi koji su napravili toliko otrovnu atmosferu na PPP da ja tamo više ne mogu da napišem nijednu reč dok sam živ. Čoveče likovao si sa Harperom da je PPP oslobođen od političkih komesara.
- Guest
- Post n°137
Kondo wrote:bolesne sujete
Oprosti što ne praštam uvrede po dinamici koju si ti odredio, nego po svom ćeifu. To što si ti dementan ne znači da smo i mi dementni. Čitam ovde već par godina kako se praviš da si pobegao pred hajkom sa PPP i pitam se dokle ćeš i da li ćeš preuzeti makar molekul odgovornosti. Jok, čovek se još žali na otrov sa PPP.
- Post n°138
Ne znam kako si dosao do toga da pises u moje ime o mojim licnim osecanjima o kojima ne znas nista. Ali nastavi, posto se sasvim lepo uklapa u ovu tvoju drugu recenicu iz drugog posta iznad.
Mozda ti mislis da je OK da neko dodje ovde i nastavi besmislene sektaske ratove sa PPP? Sto je bio glavni motiv za moj napusavacki post nakon (meaning posle) nicim izazvane prozivke koja se ponovila u par sati sinoc. To si verovatno propustio a i da si video, verovatno ne bi skapirao o cemu se radi. A i da si skapirao, i onda bi ti sevalo, karte su vidim vec podeljene.
Hoces da se odjavim odavde? OK.
Mozda ti mislis da je OK da neko dodje ovde i nastavi besmislene sektaske ratove sa PPP? Sto je bio glavni motiv za moj napusavacki post nakon (meaning posle) nicim izazvane prozivke koja se ponovila u par sati sinoc. To si verovatno propustio a i da si video, verovatno ne bi skapirao o cemu se radi. A i da si skapirao, i onda bi ti sevalo, karte su vidim vec podeljene.
Hoces da se odjavim odavde? OK.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°139
Ne, hoću da jednom raskrstimo sa ovim stvarima, pošto mi je već pun kufer tvog skakanja iz rova u rov u zavisnosti od trenutnog hira.
Što se mene tiče rekao sam šta sam imao, a to bih rekao (a i govorim) i dobrim prijateljima kada ih uhvati selektivni zaborav.
Što se mene tiče rekao sam šta sam imao, a to bih rekao (a i govorim) i dobrim prijateljima kada ih uhvati selektivni zaborav.
ruka se pozlatila onome ko je banovao dabovica
javilo mi da je po utamnicenju ovde aktiviralo neku svoju kinsasu koja se sastoji od banovanih ovde a resto su najveci smaraci koje je ovaj forum ikada porodio (znate koji su, ako ne znate tu je miralem da pomogne)
Last edited by Photino Bird on Wed Apr 19, 2017 7:44 pm; edited 1 time in total
- Post n°140
Nema veze, ipak mi je drago sto si ovo sve napisao.
_____
#FreeFacu
- Post n°141
ja nisam otisao sa ppp. mene su ubili (kao gagu, vesu i vuka).
sto se mene tice, sve je to prekrio ruzmarin i sas no i dalje imam principijelne probleme s tim kako se ppp vodi i kako funkcionise uopste forumska politika banovanja.
siguran sam da ce se hubert vratiti i to mi je jedino bitno. mislim znam da ce se vratiti zato sto ce razumeti da uvrede i prozivke ovde padaju na jalovo tle zato sto ih ne moze pratiti proganjanje, hajka i tuzakanje kod moderacije. jednostavno samo reci.
sto se mene tice, sve je to prekrio ruzmarin i sas no i dalje imam principijelne probleme s tim kako se ppp vodi i kako funkcionise uopste forumska politika banovanja.
siguran sam da ce se hubert vratiti i to mi je jedino bitno. mislim znam da ce se vratiti zato sto ce razumeti da uvrede i prozivke ovde padaju na jalovo tle zato sto ih ne moze pratiti proganjanje, hajka i tuzakanje kod moderacije. jednostavno samo reci.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°142
sta, ja sam oterao huberta?
cime, time sto me je juce celo vece ovde (u mom odsustvu) prozivao sa direktnom referencom na PPP epizodu iz 2008?
pa bravo.
btw kako se uopste ubija nalog ovde?
cime, time sto me je juce celo vece ovde (u mom odsustvu) prozivao sa direktnom referencom na PPP epizodu iz 2008?
pa bravo.
btw kako se uopste ubija nalog ovde?
_____
#FreeFacu
- Post n°143
A je l' moze bez histerisanja, bez napusavanja, gasenja naloga, itd?
Nemam pojma kakva je to strasna epizoda iz 2008. ali nije ni bitno.
Evo, da se izljubimo
Nemam pojma kakva je to strasna epizoda iz 2008. ali nije ni bitno.
Evo, da se izljubimo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°144
pa jebote podjebavo te je na sitno. ja ni ne znam koja je epizoda.
btw, nisi ga oterao posto ce se vratiti. mislim bilo bi lepo da ne krene odmah po finalnom obracunu.
btw, nisi ga oterao posto ce se vratiti. mislim bilo bi lepo da ne krene odmah po finalnom obracunu.
_____
- Post n°145
mene je to oteralo odande i ne prijaju mi vise te trule fore i privatne prozivke, as simple as that.
svejedno, izvinjenje svima.
svejedno, izvinjenje svima.
_____
#FreeFacu
- Post n°146
Kondo,
Ako te je uvredilo ono što sam juče napisao, izvinjavam ti se. Ja to ne bih nazvao divljanjem sa šipke, već banterom, možda glupim, ali svakako ne nešto posebno zlonamernim. Ipak sam pretpostavio da si bio zainteresovan za utakmicu, obzirom da jedini ovde na forumu imaš u avataru simbole tima za koji navijaš, da često pišeš o fudbalu i košarci, i da si na forumu sa kojeg si oteran, na patkometrijskim topicima ostavio 22 puta više poruka od svih ostalih ovde zajedno. I to sa Smithsima, na šta sam se ja ovde nadovezao, si napisao tamo.
Video sam šta si napisao pre edita, ok, ne smeta mi, ne mislim da nečija stručna sprema posebno određuje ono što piše ovde ili drugde, mada mislim da nije lepo ići u rl, posebno što se ja nisam nigde određivao prema tvojoj rl personi, ni o tome čime se baviš, niti o stepenu stručne spreme, niti bilo čemu drugom. Niti prema tebi niti prema bilo kome drugom.
Nema potrebe za ignore opcijom, ja ti se svakako više neću nikad obratiti i smatram da možemo ovu epizodu privoditi kraju. Još jednom, izvini za juče.
Svako dobro.
Ako te je uvredilo ono što sam juče napisao, izvinjavam ti se. Ja to ne bih nazvao divljanjem sa šipke, već banterom, možda glupim, ali svakako ne nešto posebno zlonamernim. Ipak sam pretpostavio da si bio zainteresovan za utakmicu, obzirom da jedini ovde na forumu imaš u avataru simbole tima za koji navijaš, da često pišeš o fudbalu i košarci, i da si na forumu sa kojeg si oteran, na patkometrijskim topicima ostavio 22 puta više poruka od svih ostalih ovde zajedno. I to sa Smithsima, na šta sam se ja ovde nadovezao, si napisao tamo.
Video sam šta si napisao pre edita, ok, ne smeta mi, ne mislim da nečija stručna sprema posebno određuje ono što piše ovde ili drugde, mada mislim da nije lepo ići u rl, posebno što se ja nisam nigde određivao prema tvojoj rl personi, ni o tome čime se baviš, niti o stepenu stručne spreme, niti bilo čemu drugom. Niti prema tebi niti prema bilo kome drugom.
Nema potrebe za ignore opcijom, ja ti se svakako više neću nikad obratiti i smatram da možemo ovu epizodu privoditi kraju. Još jednom, izvini za juče.
Svako dobro.
- Post n°147
Takodje, izvinjenje.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°148
Utvara wrote:Ko o čemu, kurva o poštenju, slaninari Bate Kan Kana o mafijaškim klubovima.
ja sam za ukidanje tog govneta takodje, i to sam ponovio vise puta, ne pravim se blesav ko ds kad kaze nismo mi iste lopovcine ko sns.
- Post n°149
Jbt, el tebi neko iz DS-a skinuo ribu ili sta?
_____
alt-lib
- Post n°150
Što?
Ni ja ne volim Malog, Vesića i .
Ni ja ne volim Malog, Vesića i .