Од Истокот златно-жолт ден се раѓа, а навечер на Запад сè се дави в крв.
Povračaču od ove reklame. BTW, dovoljno je da Informer nedelju dana razvlači Boškovu porodičnu situaciju i da cela ove kampanja ode u tri lepe. Ergo, Dveri su sasvim sigurno ucenjene od strane SNS-a.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
kakva mu je porodicna situacija?
Razvedena. (ali spektakularno)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
btw, taj grad postoji. samo nije u srbiji. tj nije nigde konkretno, ali postoji.
_____
alt-lib
mikelandjelo wrote:kakva mu je porodicna situacija?
"zena se zaljubila"? - mislim, ne znam, pitam, tako kaze spot, ne ja...
Tako nekako, ali ne u njega.
_____
Pa neveruem
Inace, jako mi je zanimljivo, a po pravom desnicarskom receptu, sto se problem posmatra od kraja - tipa, gde su (nasa) deca, a ne od pocetka: gde su odrasli, koji su bar (i to inicijalnih) 300k od tih 600k. Bez njih nema ni dece.
Ali pitanje, odmah ispod, i to ocigledno ne od nekog leftija
Doduse, verujem da Radulovic recimo ima odgovor na to pitanje: mora da se postuje zakon
Inace, jako mi je zanimljivo, a po pravom desnicarskom receptu, sto se problem posmatra od kraja - tipa, gde su (nasa) deca, a ne od pocetka: gde su odrasli, koji su bar (i to inicijalnih) 300k od tih 600k. Bez njih nema ni dece.
Ali pitanje, odmah ispod, i to ocigledno ne od nekog leftija
Једно питање,како жена са троје деце да стекне десет година радног стажа код приватника када сваки трећи приватник не пријављује раднике и још ако сазна да је радница трудна одмах добије отказ..Значи ли то да је то само још један закон за оне који раде у државним службама.
Doduse, verujem da Radulovic recimo ima odgovor na to pitanje: mora da se postuje zakon
Last edited by Kinder Lad on Thu Mar 24, 2016 2:44 pm; edited 2 times in total
_____
alt-lib
Imaju i Dveri - će da zabrane da se otpuštaju trudnice!
_____
E jbg sad, zanima me kakav je razvod, spektakularan, zadesio Boška?
Aaaa, ima i promucurnih
u potpisu
Da li je cilj ovih mera pomoc romskim i albanskim porodicama
u potpisu
_____
alt-lib
Naravno, veliki bi izazov za njih bio, kad bi ikad bili u prilici da sprovode te svoje politike (a neće biti), kako da odvoje dobre od loših trudnica, odnosno, majke koje zaslužuju privilegije jer nas spasavaju od bele kuge, od onih koje samo štancuju decu da bi pokupile socijalna davanja od poštenog sveta (tzv. Romkinje).
Nego ne verujem da će ikad zaista morati da misle o tome.
_____
u wow, tremendous
Ne mozes srpskoj ekstremnoj desnicarki ugoditi
Ima samo cigani da se nakote, a oni su manjina tako da ne pravite Vi vecu Srbiju vec veca ciganska naselja, a samim tim i socijalne slucajeve, propalitete, ubice... Pritisak mi je skocio od ovog sr*nja!!!!!
Ne mozes srpskoj ekstremnoj desnicarki ugoditi
They Made Him a Moron
Sto bi reko Ivancic - zasto je glup?
Odlicsn tekst! Hvala, Bluberi!
I ma pravoj je temi, mada bi mogao da se nadje i na onoj o US izborima...
Odlicsn tekst! Hvala, Bluberi!
I ma pravoj je temi, mada bi mogao da se nadje i na onoj o US izborima...
_____
Mogao je i tamo, ali bi se utopio.
Istok Pavlović, spiritus movens ovog topika, je bio predavač na Webiz 4.0 konferenciji, ali nemerem naći to predavanije da podelim sa vaskolikim rabima pa da skupa uživamo...
- Guest
samo za zapisnik pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnoloski razvoj finansira to okupljanje autonomnih preduzetnika.Filipenko wrote:Istok Pavlović, spiritus movens ovog topika, je bio predavač na Webiz 4.0 konferenciji, ali nemerem naći to predavanije da podelim sa vaskolikim rabima pa da skupa uživamo...
Bluberi wrote:They Made Him a Moron
Ista ploca, samo druga strana:
http://www.thedailybeast.com/articles/2014/08/01/occupying-the-throne-justine-tunney-neoreactionaries-and-the-new-1-percent.html
_____
mikelandjelo wrote:samo za zapisnik pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnoloski razvoj finansira to okupljanje autonomnih preduzetnika.Filipenko wrote:Istok Pavlović, spiritus movens ovog topika, je bio predavač na Webiz 4.0 konferenciji, ali nemerem naći to predavanije da podelim sa vaskolikim rabima pa da skupa uživamo...
Primetio sam. Što je najjače, osećam da će Vučić nakon preuzimanja pokrajine to samo da podigne još više, kao i učešće države u finansiranju lumpovanja drogoša zvano Egzit...
- Guest
za egzit se vec izgrlio sa vlasnicima fantomskih doo exit, doo exit fondacija, doo exit trade, doo exit ex-imp itd, sve prijavljeno na nekom privatnom stanu ovde u ns.
uostalom preuzimanje te vrste je vec davno pocelo, jos otkad je jorgovanka sa ekipom preotela firmu energotehnika juzna backa, koja nakon toga bedi sve zivo na najvecim tenderima za ciscenje kolubare od poplava, piso birn, al kaze vucic lazu to sve. tu firmu su inace prethodne gazde morale da predaju kao u onom talicnom tomu, kad gazda saluna proda isti za koricu leba, jer su bili ukjuceni u poslove sa pokrajinom i razvojnom ex metals bankom.
uostalom preuzimanje te vrste je vec davno pocelo, jos otkad je jorgovanka sa ekipom preotela firmu energotehnika juzna backa, koja nakon toga bedi sve zivo na najvecim tenderima za ciscenje kolubare od poplava, piso birn, al kaze vucic lazu to sve. tu firmu su inace prethodne gazde morale da predaju kao u onom talicnom tomu, kad gazda saluna proda isti za koricu leba, jer su bili ukjuceni u poslove sa pokrajinom i razvojnom ex metals bankom.
+1William Murderface wrote:Bluberi wrote:They Made Him a Moron
http://www.thedailybeast.com/articles/2014/08/01/occupying-the-throne-justine-tunney-neoreactionaries-and-the-new-1-percent.html
William Murderface wrote:Bluberi wrote:They Made Him a Moron
https://justink.svbtle.com/open-letter-to-mayor-ed-lee-and-greg-suhr-police-chief
Ovo je Ana Marija Popović
A, ovo iz Willovog linka
vlada eksperata
iliti "tu nema emocija, to je cist interes"
she submitted a Change.org petition that President Obama should step down and appoint Eric Schmidt as unelected CEO of America, because Google is clearly better run than the government.
vlada eksperata
iliti "tu nema emocija, to je cist interes"
_____
alt-lib
Istok Pavlović Потврђен налог @istok
Prosečan IQ u Srbiji je 89. To znači da 50% ljudi ima IQ niži od 89. Setite se ovog kad sledeći put pomislite "Nije mi jasno ko glasa za..."
_____