Од Истокот златно-жолт ден се раѓа, а навечер на Запад сè се дави в крв.
U tvojim godinama it's a giht.
uskok i ajduk wrote:Паће/НоуКантри, како вреднујете америчке косилице за траву? (не тримере, него баш косилице, на точкиће) Гледано према конкуренцији из Европе.
У тамоу сам имао само малецни тример, моторни, за то мало травњака да ми није сметало да развлачим кабл - нешто око 6х6 минус сенка велике магнолије где није расло скоро ништа.
Вероватно се тамо продаје нешто боља категорија кинеског ђубрета, а с обзиром на величине плацева, пре или касније узмеш ону самоходну, формата багија, са све седиштем и управљачем. А и те што се гурају су делом самоходне, има ваљда неки пренос обртаја на точкове. То нисам чак ни држао у рукама, а камо ли користио. Нем' појма.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
Istok Pavlovic
1 hr ·
Ako ste sa Balkana i radite Dropshipping marketing globalno (Shopify - AliExpress - Fejsbuk pixel i slično) javite mi se u Inbox - pravim zatvorenu tajnu grupu za razmenu saveta i iskustva, max 20 ljudi. Uslov je da već kidate, rookies stop.
1 hr ·
Ako ste sa Balkana i radite Dropshipping marketing globalno (Shopify - AliExpress - Fejsbuk pixel i slično) javite mi se u Inbox - pravim zatvorenu tajnu grupu za razmenu saveta i iskustva, max 20 ljudi. Uslov je da već kidate, rookies stop.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
_____
★
Uprava napolje!
Ljudi koji se bave dropšipingom zarađuju ozbiljne pare. Dripac je verovatno provalio i nanjušio šta se tu sve radi, ali mu treba ufur, pa se nudi da organizuje "grupu za razmenu saveta".
- Guest
https://www.facebook.com/severtasic/videos/839299226234632/
sve je u mentalitetu
Istok PavlovićVerified account
Istok PavlovićVerified account
- Guest
Први пут у животу видим "духовиту" Гаусову криву... Ал' зато српско убеђење да скроз одлично капирају како ствари стоје у Америци, и да непогрешиво знају шта Амери мисле и шта их покреће - е, ту би се и Гаус предао.
- Guest
šta meri y osa? broj stvari?
nije loše za početak
nije loše za početak
Objektivno stanje stvari, kao takvo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
"mladi novinar istok pavlovic"
subotnji dodatak politike
subotnji dodatak politike
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
u ovoj zemlji si mlad dok nemas troje unucadi
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
Сећам се некакве вести, од пре неколико година, црна хроника, помињали су се "баба (45) и младић (37)". Српска верзија Раскољникова.
- Guest
Istok Pavlovic
5 mins ·
Referendum u Kataloniji je zapavo jedan odlično smišljen marketinški / PR potez.
Naime, svi su od početka znali da od toga nema ništa, jer Španska vlada uvek može da kaže "ajde deco dosta je igranja" i pošalju vojsku da zavede red u Barseloni.
Međutim, to je bio odličan PR potez, jer već mesec dana to je glavna vest, i sada ceo svet zna da postoji tamo neka Katalonija koja traži nezavisnost.
Za većinu ljudi na svetu Barselona je lep, romantični grad u Španiji sa lepom arhitekturom... znaju da je neki tamo arhitekta Gaudi napravio neke lepe građevine, lajkuju slike na Instagramu i maštaju da jednog dana odu tamo itd... ali pojma nemaju da tu živi neki drugi narod koji ima i svoj jezik i da hoće svoju državu itd.
Sada se drastično podigla svest o brendu Katalonije širom sveta, i sada Katalonci imaju mnogo bolju poziciju za dijaloge i dalje akcije...
5 mins ·
Referendum u Kataloniji je zapavo jedan odlično smišljen marketinški / PR potez.
Naime, svi su od početka znali da od toga nema ništa, jer Španska vlada uvek može da kaže "ajde deco dosta je igranja" i pošalju vojsku da zavede red u Barseloni.
Međutim, to je bio odličan PR potez, jer već mesec dana to je glavna vest, i sada ceo svet zna da postoji tamo neka Katalonija koja traži nezavisnost.
Za većinu ljudi na svetu Barselona je lep, romantični grad u Španiji sa lepom arhitekturom... znaju da je neki tamo arhitekta Gaudi napravio neke lepe građevine, lajkuju slike na Instagramu i maštaju da jednog dana odu tamo itd... ali pojma nemaju da tu živi neki drugi narod koji ima i svoj jezik i da hoće svoju državu itd.
Sada se drastično podigla svest o brendu Katalonije širom sveta, i sada Katalonci imaju mnogo bolju poziciju za dijaloge i dalje akcije...
...што ће да држи отприлике две недеље, а онда ће испасти неко друго срање негде другде, рибица ће да опише круг око акваријума, табула раза, Јово наново.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Za većinu ljudi na svetu
tj za njega
_____
alt-lib
- Guest
Jezivo kako nas ovi poluinteligenti stalno spuštaju na svoj nivo.
- Guest
faces in places. moram da upamtim da nikad ovako ne poziram za fotku.
_____
- Guest
ja ovom mom prvo dao olovku
Istok PavlovićVerified account @istok
Replying to @ivantomic @milan_strongman
Treba prvo da nauče da koriste tastaturu i kompjuter, pa tek onda olovku. Pisanje olovkom je danas postala sporedna aktivnost, egzotika.
11:39 AM - 17 Dec 2017
jesam sad bespovratno zajebao stvar?
- Guest
Pomoću jedne fore namestio sam sebi 150GB Interneta na mobilnom, za 1600 dinara mesečno! Pogledajte tutorijal kako se ovo radi:https://t.co/pCIgYD126X
— Istok Pavlović (@istok) April 11, 2018
jedi govna
— Lidbo (@frederikogovno) April 11, 2018