Zbirka slika
- Post n°76
Re: Zbirka slika
rasprodaja umjetnosti, buhe plješu rock'n'roll
- Post n°78
Šta će mi, imam Titovu skulpturu i to u uniformi, jebeš odela. Real deal only!
Otprilike ovo, mala verzija biste iz Užica sa Trga partizana.
Otprilike ovo, mala verzija biste iz Užica sa Trga partizana.
- Post n°80
Ma mala verzija od 20-30 cm, ali da, imitacija Augustinčićevog rada. Smeštena na stočiću između dve uramljene ratne fotografije đedova u uniformi, ispod Staljinovog portreta koji je na zidu.
Mislim, dnevna soba je svinjac jer jebiga tako je kada muškarac živi sam, ali se tvrdo držim patrijarhovih uputstava o negovanju porodične tradicije.
Titovi portreti su u tzv. mojoj sobi. Samo što sam obojio zvezde u crveno pre izrade, ostalo je crno-belo, što su uostalom najlepše boje :slobanovakovic:
Mislim, dnevna soba je svinjac jer jebiga tako je kada muškarac živi sam, ali se tvrdo držim patrijarhovih uputstava o negovanju porodične tradicije.
Titovi portreti su u tzv. mojoj sobi. Samo što sam obojio zvezde u crveno pre izrade, ostalo je crno-belo, što su uostalom najlepše boje :slobanovakovic:
- Post n°81
Meni ovo više liči na Ataturka.Hubert de Montmirail wrote:Filipe,
- Post n°82
Pa dobro, iz pojedinih uglova i Augustincicev rad podseca na Tudjmana
- Post n°83
Filipe,
Nemaš neki bareljef sa Titom iz profila, ono gde su mu i obrazi bili puni mišića?
Takav smo imali u školi, bio mi je omiljen.
Nemaš neki bareljef sa Titom iz profila, ono gde su mu i obrazi bili puni mišića?
- Post n°84
ja mislim da imam jos uvek negde tapiseriju sa titom, poput one sa grbom partizana od pre neki dan. poklonicu kome treba.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°85
Sotir wrote:Filipe,
Nope, pojma nemam ni kako bi to izgledalo.
- Guest
- Post n°86
Filipenko wrote:Sotir wrote:Filipe,
U mojoj bivšoj firmi je taj bareljef na zidu bio postavljen, sutra ću svakako svojim poslom do tamo da navratim pa ako nisu uklonili, uslikaću da vidiš. Stari vlasnik je bio sledbenik i poštovalac Tita, nadam se da ni sin koji je nakon očeve smrti preuzeo firmu, nije skrenuo sa očevog i Titovog puta.
- Post n°87
Nešto u ovom fazonu.
Ono što sam viđao je bilo na tanjem limu, verovatno masovno presovano na kalupu.
- Post n°89
Овакав?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°90
Podržavam.
Inače, mi to nismo imali u školi, a moja se škola zvala 25. maj! Kad bolje razmislim, izuzev Titovih portreta po učionicama i to iz poznih godina života, skoro da ništa nismo imali da nas podseća na njega. A i to malo je građanistička đubrad uklonila brzo po dolasku demokratizma.
Inače, mi to nismo imali u školi, a moja se škola zvala 25. maj! Kad bolje razmislim, izuzev Titovih portreta po učionicama i to iz poznih godina života, skoro da ništa nismo imali da nas podseća na njega. A i to malo je građanistička đubrad uklonila brzo po dolasku demokratizma.
- Post n°91
nagledao sam se svega i svacega danas na pancevackom buvljaku, tapiserija sa zvezdinim grbom, portret majkla dzeksona kralja popa u ulju, razne scene iz zivota predgradja na platnu.... kad stignem, okacim. sem nekog alata koji mi treba za majstorisanje, kupio sam staklenu pepeljaru od duvanog stakla koja je radjena u zajecaru ili paracinu 70-tih, u obliku lopte.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°92
fikret selimbašić wrote:Filipenko wrote:
U mojoj bivšoj firmi je taj bareljef na zidu bio postavljen, sutra ću svakako svojim poslom do tamo da navratim pa ako nisu uklonili, uslikaću da vidiš. Stari vlasnik je bio sledbenik i poštovalac Tita, nadam se da ni sin koji je nakon očeve smrti preuzeo firmu, nije skrenuo sa očevog i Titovog puta.
Tu je još uvijek, ne skreće se sa puta kad se oprave zakletva da.
Ipak je i ovo lijevi profil.
- Post n°93
Filipe,
Tamo negde osamdesetih je bilo popularno da se na majicu šablonom i sprejem nanese Titin lik, štrih varijanta mislim onog čuvenog ratnog portreta.
E sad ako i to nemaš ili nisi nikad čuo, moraću da otvorim knjigu minusa na tvoje ime.
Tamo negde osamdesetih je bilo popularno da se na majicu šablonom i sprejem nanese Titin lik, štrih varijanta mislim onog čuvenog ratnog portreta.
E sad ako i to nemaš ili nisi nikad čuo, moraću da otvorim knjigu minusa na tvoje ime.
- Post n°94
Nisam ja kolekcionar Titovih slicica i umetnickih dela inspirisanih njegovim likom, vec nastavljac tradicije velike i mudre Partije Boljsevika.
- Post n°95
Filipenko wrote:Nisam ja kolekcionar Titovih slicica
...osim za potrebe Tito doing stuff stranice (ispr. ured.)
- Guest
- Post n°96
Imao sam to na izviđačkoj košulji
- Post n°97
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°99
https://www.kupindo.com/Ulje/49234013_Bogoljub-Karic-ulje-na-platnu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti