Препоручите сајнс фикшн, хорор, епик фантази и томе слично
- Guest
nije generalno ni meni to poseban problem, nego kazem samo na konto onog da ni 93 ko ni sada niko to ovde ne ferma dva posto
AZ-5 wrote:pa ne znam taj film je svuda 15-16 granica, i kontam da bas ne mogu deca svuda da banu tako da ih niko ne pita za godine.
Conservative much?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
7 patuljaka kad zvekeće snežanu to može, a džoker je problem?
jedino ako ima još neka verzija snežane osim one na xhamsteru
jedino ako ima još neka verzija snežane osim one na xhamsteru
- Guest
William Murderface wrote:AZ-5 wrote:pa ne znam taj film je svuda 15-16 granica, i kontam da bas ne mogu deca svuda da banu tako da ih niko ne pita za godine.
Conservative much?
haha pa nije srbija liberalna i otvorena, vec kod primera filmova, kao i u svemu drugom nema trunke svesti o postovanju bilo kakvih propisanih normativa, da ne ulazimo sad u to kakva su ta sama pravila kad je ovo u pitanju.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Ne gledajte novi Grudge. Besmislica, potpuno prazan film. Tek posle sam shvatio da ga je rezirao isti lik koji je rezirao Eyes of My Mother - pretenciozno, smorno artsy djubre koje sam ovde vec pljuvao pre godinu-dve. Da sam znao da je on rezirao ne bih ni gledao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Lepa zena, dobro i glumi, i dobar joj je lik, ali film ne zna sta ce s njim.
_____
Pa jebote, koliko ovo Conjured ima nastavaka.
Gledao sinoć Časnu sestru. Bljeh,
Gledao sinoć Časnu sestru. Bljeh,
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Pogledaću večeras, pa podeliti utiske.
_____
~~~~~
- Guest
Pogledao pre par večeri. B film sa srcem i jakim nagoveštajem rediteljske veštine, ali dosta derivativan. Recimo ovako - odlična vikend zabava ako ne očekuješ Aliena.
Isti utisak, b+ od mene zbog radnje u sssrVasa wrote:Pogledao pre par večeri. B film sa srcem i jakim nagoveštajem rediteljske veštine, ali dosta derivativan. Recimo ovako - odlična vikend zabava ako ne očekuješ Aliena.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
simpa low budget sf, ok dočarana atmosfera, priča dovoljno uverljiva....
Odgledao Sputnjika. Nije mi nešto legao. Počinje kao derivativni horor, sredina kao hoće da bude neka high brow naučna fantastika, a kraj je jeftina melodrama...
A i ja od Rusa hoću nešto drugo. Hoću da se sa vanzemaljcem sedne kao sa čovekom - džemperi, podočnjaci, limene šolje i piksla koja se samo puni. I da se razgovara. O veri, patnji, roditeljskoj ljubavi, ljudskoj ambiciji... Da se maše rukama, i iščitavaju poetski citati. I onda da joj vanzemaljac ponudi da zamisli jednu želju, i da će je on ispuniti. I ona se kao zamisli, i posle pita da li joj je pokojni brat živ, a vanzemaljac joj očinski sažaljivo kaže da nije to poželela, nego da avanzuje u karijeri. I onda da ona brizne u plač i prizna da je tako. I onda krešendo magijskog realizma, gde svi krenu da lebde u vazduhu, dok kamera panira po slikama Ajvazovskog. To ja oću od Rusa.
A i ja od Rusa hoću nešto drugo. Hoću da se sa vanzemaljcem sedne kao sa čovekom - džemperi, podočnjaci, limene šolje i piksla koja se samo puni. I da se razgovara. O veri, patnji, roditeljskoj ljubavi, ljudskoj ambiciji... Da se maše rukama, i iščitavaju poetski citati. I onda da joj vanzemaljac ponudi da zamisli jednu želju, i da će je on ispuniti. I ona se kao zamisli, i posle pita da li joj je pokojni brat živ, a vanzemaljac joj očinski sažaljivo kaže da nije to poželela, nego da avanzuje u karijeri. I onda da ona brizne u plač i prizna da je tako. I onda krešendo magijskog realizma, gde svi krenu da lebde u vazduhu, dok kamera panira po slikama Ajvazovskog. To ja oću od Rusa.
- Guest
to možeš da dobiješ od Sovjeta brt.
Mosfiljm FTW.
Mosfiljm FTW.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
Летећи Полип wrote:Odgledao Sputnjika. Nije mi nešto legao. Počinje kao derivativni horor, sredina kao hoće da bude neka high brow naučna fantastika, a kraj je jeftina melodrama...
_____
_____
~~~~~
Jel si gledao ili je tek u najavi?
_____
Najava. Zbog korone ide valjda tek od dvadesetog.
Mislim, smara ime teme.
Mislim, smara ime teme.
_____
~~~~~
shocktobarci, el prepurucujete nesto od ovih a24 horora? tipa aster ili egers ili nesto trece
_____
ova zemlja to je to
Чујем да има неки лик који преводи Дину. На старословенски.
Sotir wrote:Чујем да има неки лик који преводи Дину. На старословенски.
Да је на старогрчки па да питам да није Џони Штулић.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
@Zvezda
Under the Skin je sasvim pristojan post-nadrealizam, estetski bliži muzičkim spotovima nego promišljnoj fantastici. Dijaloga ima nedovoljno, tok radnje je uspored do max, epizodičan je u prvom delu, linearan u drugom i prekinut kao-dočekanim-terorom na samom kraju. Ako nisi čitao o zapletu koji je sojlovan na svim pregledima pa i A24 uživanje će biti kompletno. Godinama nakon gledanja ostajem pri stavu da je Skarlet miskastovana da bi se film što bolje prodao. Za istu ulogu bila bi daleko ubedljivija neka glumica iz baltičko/skandinavske regije. Veliki plus ostaje što su zaleđe događanja Glazgov i škotske brleti međutim da je to snimao neko iz Japan stimmung bi bio kompletan, ovako ostaje možda na nivou dosetke.
7/10 kao gleda mi se ponovo
Under the Skin je sasvim pristojan post-nadrealizam, estetski bliži muzičkim spotovima nego promišljnoj fantastici. Dijaloga ima nedovoljno, tok radnje je uspored do max, epizodičan je u prvom delu, linearan u drugom i prekinut kao-dočekanim-terorom na samom kraju. Ako nisi čitao o zapletu koji je sojlovan na svim pregledima pa i A24 uživanje će biti kompletno. Godinama nakon gledanja ostajem pri stavu da je Skarlet miskastovana da bi se film što bolje prodao. Za istu ulogu bila bi daleko ubedljivija neka glumica iz baltičko/skandinavske regije. Veliki plus ostaje što su zaleđe događanja Glazgov i škotske brleti međutim da je to snimao neko iz Japan stimmung bi bio kompletan, ovako ostaje možda na nivou dosetke.
7/10 kao gleda mi se ponovo