Препоручите сајнс фикшн, хорор, епик фантази и томе слично
Preporucujem bioskop. Podize mu ocenu za zvezdicu i po.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
паће wrote:bruno sulak wrote:krajnja izopacenost
Још 5мм и прешла би у уопаченост, дотле је то дошло.
Или у изопаћеност, кад има потребу да прави лоше шале у игри речима.
The third compilation of movie previews from Garagehouse Pictures is an unprecedented, chronological exploration of the history of horror from the 1980s, featuring the scariest, goriest, and craziest trailers from the era. With over 250 trailers (including many red band favorites) and a running time of nearly 7.5 hours, this is by far the most ambitious and comprehensive trailer package ever assembled.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
_____
~~~~~
Ovo uopšte nije loš film.
_____
~~~~~
Ауу био сам се сморио кад се то појавило. Било га је на све стране, хајп одврнут на 11. Зарекао сам се да ћу да саставим и списак епигона, наставака, било чега што се наслања на то, да ни случајно не погледам.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Samo što je to isto epigonski projekat. Prototip je ovo:
pa zapavo je uzor kanibal holokaust. mislim da oni nisu dobacili do man bites dog (koji je meni inace jedan od onih filmova koji se ne gledaju ponovo).
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
Anđe'o wrote:Samo što je to isto epigonski projekat. Prototip je ovo:
ahahhaa kakav carski film, kad su ga titlovali u bioskopu pa onaj deda u bolnici peva serem danju serem nocu serem sele kad god hocu
bruno sulak wrote:pa zapavo je uzor kanibal holokaust. mislim da oni nisu dobacili do man bites dog (koji je meni inace jedan od onih filmova koji se ne gledaju ponovo).
Dobro, tu si u pravu, ja sam nekako zanemario CH pošto je snimljen dosta ranije, skoro 20 godina pre Blair Witch projekta.
Ne možeš ponovo da gledaš Čovek ujeo psa, zato što ti je previše hevi?
previse hevi
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
bruno sulak wrote:previse hevi
Ja imam taj problem sa Don't Look Now, koji, međutim ostaje jedan od mojih najomiljenijih filmova.
- Guest
man bites dog je ofc 18+ film, niko ziv nas 93ce u kinu nije pitao koliko imamo godina
AZ-5 wrote:man bites dog je ofc 18+ film, niko ziv nas 93ce u kinu nije pitao koliko imamo godina
Ja naišao na nekog pandura koji je pričao sa cepačem karata u 20. Oktobru. "Jel' znate da je ovo dokumentarni film momci?", pokušao je da nas upozori dobornamerni pandur.
don't look now je.stilizovan na odredjeni nacin ovde je stilizacija nedostatak iste. naturalizam koji se izdaje za crni humor. mada mozda da tu nesto specificno belgijsko ato mi cini film.mucnim za gledanje.
_____
bruno sulak wrote:don't look now je.stilizovan na odredjeni nacin ovde je stilizacija nedostatak iste. naturalizam koji se izdaje za crni humor. mada mozda da tu nesto specificno belgijsko ato mi cini film.mucnim za gledanje.
Kapiram, znam na šta misliš, ima ona klanica na onoj gajbi kad prvo jebe onu ženu a posle ih sve raskomada, ima i još toga - ali to je found footage, u stvari.
Don't Look Now me ujeda direkno za dušu, sve je besmisleno kad gledam taj film, to je jedan očaj suštinski. Ja verujem da su takav osećaj imali gledaoci u antičkoj Grčkoj kada su gledali tragedije i da je to baš katarza, prava.
mladom meni je drugi roegov horor ostavio veliki trag u zivotu, pogotovo u odnosu prema zenama.
vestice. tek sam nedavno skupio hrabrosti da ga repriziram. i dalje prestrasan. devojka mi se cudila sta su mi roditelji pustali.
vestice. tek sam nedavno skupio hrabrosti da ga repriziram. i dalje prestrasan. devojka mi se cudila sta su mi roditelji pustali.
_____
ova zemlja to je to
zvezda je zivot wrote:mladom meni je drugi roegov horor ostavio veliki trag u zivotu, pogotovo u odnosu prema zenama.
To nisam gledao. Zar to nije komedija? Ili se šegačiš sa starim kolegom forumašem?
bogami nije komedija, jeziv je film ako ga gledas ko dete.
evo sta nedavno rece lik iz gardijana
+100
I was eight when I first saw Nicolas Roeg’s sadistic adaptation of Roald Dahl’s The Witches, a horror film for children made with a cruel, adult sensibility. I was at a friend’s house, too embarrassed to admit that I was terrified and too terrified to stop watching, and by the time it was over, I was left with a horrifying new outlook on life. Many of the films that rank among the scariest for children subvert a traditionally harmless character into something monstrous (it’s why Pennywise and Chucky had such a profound effect on so many) and at an age when I still defined women in soft, simplistic terms, I was suddenly made aware that not all of them wanted to coo over me – some of them might want to kill me instead.
I was eager to grow up for a number of reasons – my own money, an escape from my bleak small town, the ability to devour a second and third portion of dessert without restriction – but the most overwhelming of all was the knowledge that once I turned 18, I’d be safe from the witches
+100
_____
ova zemlja to je to
Moraću da pogledam.zvezda je zivot wrote:bogami nije komedija, jeziv je film ako ga gledas ko dete.
I was eight when I first saw Nicolas Roeg’s sadistic adaptation of Roald Dahl’s The Witches, a horror film for children made with a cruel, adult sensibility. I was at a friend’s house, too embarrassed to admit that I was terrified and too terrified to stop watching, and by the time it was over, I was left with a horrifying new outlook on life. Many of the films that rank among the scariest for children subvert a traditionally harmless character into something monstrous (it’s why Pennywise and Chucky had such a profound effect on so many) and at an age when I still defined women in soft, simplistic terms, I was suddenly made aware that not all of them wanted to coo over me – some of them might want to kill me instead.
I was eager to grow up for a number of reasons – my own money, an escape from my bleak small town, the ability to devour a second and third portion of dessert without restriction – but the most overwhelming of all was the knowledge that once I turned 18, I’d be safe from the witches
+100
- Guest
sad sam pogledao man bites dog
scena kada ubija babu drekom je kopija skeča iz pajtona, 100%
film ne bih ponovo gledao definitivno
scena kada ubija babu drekom je kopija skeča iz pajtona, 100%
film ne bih ponovo gledao definitivno
- Guest
btw, da li je iko ikada u septickoj jami vodio racuna da li underage masa ulazi na filmove
Hej, #CineStarCinemasSrbija, odakle vam ideja da na Džokera pustite decu od 10-12 godina?
— stups (@DaliborStupar) November 15, 2019
Ne vidim sta je lose u tome.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
pa ne znam taj film je svuda 15-16 granica, i kontam da bas ne mogu deca svuda da banu tako da ih niko ne pita za godine.
AZ-5 wrote:btw, da li je iko ikada u septickoj jami vodio racuna da li underage masa ulazi na filmoveHej, #CineStarCinemasSrbija, odakle vam ideja da na Džokera pustite decu od 10-12 godina?
— stups (@DaliborStupar) November 15, 2019
Meni nije to problem. Više mi je problem što stariji idu na superherojske filmove pa se tripuju na skrivena značenja.