Мали мекани
- Post n°51
Re: Мали мекани
Не, ејсер. Ал' за длаку.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°52
Svi se ti račinari prave na istoj traci, Foxcon, Kina. 1.4 miliona zaposlenih.
Acer su bivši IBM TninkPad, današnji Lenovo. Nema tu razlike u kvalitetu. Apple laptopovi i iPhone, se tu isto prave.
Da si mene pitao, preporučio bih DELL XPS13. Lak, baterija traje nedelju dana.
Moja ćerka mora da ima laptop u školi svaki dan. Ja sam se bunio , Principal mi reče to mora, da škola održi svoju međunarodnu akreditaciju.
Kada mora, 800g laptop, nema kablova i chargera, baterija traje nedelju dana. Nema pokretnih delova.
Acer su bivši IBM TninkPad, današnji Lenovo. Nema tu razlike u kvalitetu. Apple laptopovi i iPhone, se tu isto prave.
Da si mene pitao, preporučio bih DELL XPS13. Lak, baterija traje nedelju dana.
Moja ćerka mora da ima laptop u školi svaki dan. Ja sam se bunio , Principal mi reče to mora, da škola održi svoju međunarodnu akreditaciju.
Kada mora, 800g laptop, nema kablova i chargera, baterija traje nedelju dana. Nema pokretnih delova.
- Guest
- Post n°54
Creepy Uncle wrote:I to sad prave, kompjutere bez pokretnih delova? Wow.
Godinama već.
- Post n°55
svašta ima u tom japanu čoveče
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°56
Па да знаш, управо рикну ти покретни делови. На рачунару вентилатори, дискови. На слушкама кабл и потенциометар. На озвучењу клизачи па никад нису једнаки леви и десни канал. На мишу прекидачи. На бициклу се никад не квари корман.
И ово је у ствари читалица, да ми замени десет година старог, половног, ејсер еспајера од 9 цоли, ког сам већ частио другу батерију ал' сад одлази вентилатор, а и та батерија више не држи по осам сати него три-четири. Служи ми буквално само за читање и да прибележим ако ми нешто падне на ум док лежим.
И ово је у ствари читалица, да ми замени десет година старог, половног, ејсер еспајера од 9 цоли, ког сам већ частио другу батерију ал' сад одлази вентилатор, а и та батерија више не држи по осам сати него три-четири. Служи ми буквално само за читање и да прибележим ако ми нешто падне на ум док лежим.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°57
meni na bajsu pukla šticna pa ti vidi.
_____
- Post n°58
Штицна? Никад чуо. Штуцну знам, то је онај чеп што се ставља у зид да зачепи рупу кад нема сулундара. А знам онолико овдашњег швапског.
_____
- Post n°59
aha, to ti ko jojogi ne koristiš gugl, razumem
_____
- Post n°60
Srečanje Stična mladih je narodno srečanje mladih katoličanov
Stična (pronounced [ˈstiːtʃna]; in older sources also Zatičina, German: Sittich) is a village in the Municipality of Ivančna Gorica in central Slovenia.
Cistercijanski samostan Stična je najstarejši slovenski samostan - cistercijani smo pripadniki reformiranega benediktinskega življenja.
А стварно и не гористим више гугао, прешао сам на СтартПејџ. Много мање срања. И нашао сам, негде на четвртом месту, шта је. То од зиц штифт или тако нечег?
Stična (pronounced [ˈstiːtʃna]; in older sources also Zatičina, German: Sittich) is a village in the Municipality of Ivančna Gorica in central Slovenia.
Cistercijanski samostan Stična je najstarejši slovenski samostan - cistercijani smo pripadniki reformiranega benediktinskega življenja.
А стварно и не гористим више гугао, прешао сам на СтартПејџ. Много мање срања. И нашао сам, негде на четвртом месту, шта је. То од зиц штифт или тако нечег?
_____
- Post n°61
ostala ti tastatura na kineskom jeziku, prebaci na latinicu pa da te razumemo.
_____
- Post n°62
Зајебаји, ал' имам инсталисану и кинеску тастатуру, само не на овој машини.
_____
- Guest
- Post n°63
bela maca wrote:meni na bajsu pukla šticna pa ti vidi.
Ima li neki topik za bajsove? Baš bih voleo tamo da se nađem.
Bajs, svaki dan, minimum 12km (u vreme ručka).
- Post n°64
Nema.
_____
- Post n°66
Аман сваки честити Бурунђанин може да направи топић. Ленштине 1е.
_____
- Guest
- Post n°67
Pa neću valjda ja da otvaram topik o biciklima u Srbiji? Molim da se izuzmem iz tog lenjog članstva.
- Guest
- Post n°68
Znam da ti je ovo teško da poveruješ, ali dosta članova foruma ne živi u Srbiji.
- Guest
- Post n°69
Creepy Uncle wrote:Znam da ti je ovo teško da poveruješ, ali dosta članova foruma ne živi u Srbiji.
Tipična srpska buranijska posla. Neko drugi, "nisam ja".
Saću ja da otvorim topik o biciklima i biciklizmu u Srbiji - iz Japana?
- Post n°70
yoyogi wrote:Creepy Uncle wrote:Znam da ti je ovo teško da poveruješ, ali dosta članova foruma ne živi u Srbiji.
Tipična srpska buranijska posla. Neko drugi, "nisam ja".
Саћу, саћу... кад ћеш већ једном?
_____
- Guest
- Post n°71
yoyogi wrote:Creepy Uncle wrote:Znam da ti je ovo teško da poveruješ, ali dosta članova foruma ne živi u Srbiji.
evo ti još malo pomoći: DOSTA ČLANOVA FORUMA NE ŽIVI U SRBIJI. možda da otvoriš topik o biciklizmu kao takvom?
- Post n°73
Kliknuo na temu jer sam pomislio da ste počeli o dark temi za Windows Explorer i kontekstualne menije... kad ono ćorak.
- Guest
- Post n°74
Creepy Uncle wrote:yoyogi wrote:
evo ti još malo pomoći: DOSTA ČLANOVA FORUMA NE ŽIVI U SRBIJI. možda da otvoriš topik o biciklizmu kao takvom?
Što Bela Maca ne otvori taj topik? To su srpska posla.
Ako ga ja otvorim, to bio heavy duty u čemu se srpski bicikl entuzijasti neće prepoznati pa ću proći kroz "toplog zeca" kao i gde god da postujem.
- Post n°75
Ако га ти отвориш, то ће бити... хм, не знам како да ти опишем а да се не потресеш... топић као и сваки други.
_____